• Liāna,
  • Lilija
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Covid-19 plosās Dinamo - atklāti vēl jauni gadījumi, saslimuši arī treneri

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 11:21, 19.10.2020


Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Rīgas "Dinamo" saslimušo skaits ar Covid-19 ir pieaudzis, pirmdien ziņo laikraksts "Diena".



Jau ziņots, ka saslimšana ar Covid-19 piektdien apstiprināta 13 ar KHL klubu Rīgas "Dinamo" saistītiem cilvēkiem.

Latvijas medijos sākotnēji tika ziņots, ka "Dinamo" ar vīrusu inficējušies 13 cilvēki, taču laikraksta "Diena" rīcībā esošā informācija liecina, ka svētdien saslimušo skaits pieaudzis un viņu vidū esot arī treneri.

Pirmdien sarunā ar informācijas aģentūru LETA "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis atklāja, ka kluba vadība patreiz jau pulcējies vienkopus, lai kopējiem spēkiem radītu plānu, kā turpināt sezonu. Savickis norādīja, ka līdz pirmdienas pēcpusdienai "Dinamo" plāno sazināties ar līgu un arī pretinieku komandām, lai vienotos par turpmāko rīcību.

Jau sestdien sarunā ar LETA "Dinamo" kluba preses sekretārs Jānis Stepītis apstiprināja, ka komanda nākamās divas līgas spēles ar Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Maskavas apgabala "Vitjaz" un Magņitogorskas "Metallurg" savā laukumā attiecīgi sestdien un pirmdien neaizvadīs.

Tikmēr ceturtdien "dinamiešiem" bija paredzēta pirmā no sešām izbraukuma spēlēm pret Omskas "Avangard".

Karantīnā patlaban atrodas arī Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komanda "Rīga" un "Dinamo" fārmklubs "Zemgale"/LLU, kas spēlē "Optibet" hokeja līgā un karantīnā spiesta būs atrasties līdz 23.oktobrim.

"Dinamo" ar septiņiem punktiem 13 spēlēs ieņem pēdējo vietu starp 11 Rietumu konferences komandām, līgā apsteidzot tikai Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Iepriekš jau ziņots, ka pirmajā saslimšanas ar Covid-19 reizē "Dinamo" tika inficējušies deviņi hokejisti un divi personāla darbinieki.

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ostapenko Madrides «WTA 1000» astotdaļfinālā tiekas ar Žabēru

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko šodien Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību astotdaļfinālā spēkosies ar tunisieti Onsu Žabēru.

Sports Latvijas U-18 hokejisti pasaules čempionātā piekāpjas amerikāņiem (VIDEO)

Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase svētdien Espo pasaules U-18 čempionāta trešajā mačā piedzīvoja neveiksmi.

Sports Porziņģis ar 18 punktiem palīdz «Celtics» sērijā atgūt vadību (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra pirmās kārtas trešajā mačā guva 18 punktus un sekmēja Bostonas "Celtics" uzvaru.

Sports Ostapenko iekļūst Madrides WTA 1000 turnīra astotdaļfinālā

Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko sestdien sasniedza Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību astotdaļfinālu.

Lasiet arī

Kriminālziņas Par kukuļa piedāvāšanu robežsargam aiztur Krievijas pilsoni

Piektdien Grebņevas robežkontroles punktā robežsargi aizturēts Krievijas pilsonis, kurš robežsargam mēģinājis dot kukuli 30 eiro apmērā, aģentūtu LETA informēja Valsts robežsardzē.

Kultūra Franču aktieri Depardjē oktobrī sāks tiesāt par seksuālu uzbrukumu

Franču kinoaktieris Žerārs Depardjē no oktobra tiks tiesāts par seksuālu uzbrukumu, pirmdien paziņoja Parīzes prokurors.

Sabiedrība Lai atjaunotu bumbu patvertnes, nepieciešami aptuveni 100 miljoni eiro (+VIDEO)

Vērienīgo projektu ierosināts finansēt no Eiropas Savienības līdzekļiem.

Sports Porziņģis gūst traumu NBA izslēgšanas turnīra spēlē

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pirmdien guva kājas traumu un iemeta septiņus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē, kurā viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" komanda izcīnīja uzvaru.