• Ģederts,
  • Ģirts
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Vakarā un naktī ceļi daudzviet kļūs slideni

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 19:17, 05.04.2021


Pirmdienas pēcpusdienā daudzviet Kurzemē snieg un autoceļi vietām var būt slideni; vakarā un naktī visos valsts reģionos ceļi daudzviet kļūs sniegoti un apledojuši, prognozē sinoptiķi.


Foto: LETA

Otrdien, 6.aprīlī, Latvijā gaidāms neliels un mainīgs mākoņu daudzums. Gubu mākoņi daudzviet atnesīs īslaicīgus nokrišņus, galvenokārt sniegu un krusu, vietām kopā ar pērkona dārdiem.

Dienvidrietumu vējš brāzmās pūtīs ar ātrumu līdz 12-18 metriem sekundē. Stiprākās vēja brāzmas gaidāmas saistībā ar nokrišņu mākoņiem, kā arī piekrastē.

Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz +1..-4 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra aprīļa pirmajā otrdienā būs +4..+8 grādi.

Rīgā pirmajā darbadienā pēc Lieldienām saule mīsies ar mākoņiem, iespējami nelieli īslaicīgi nokrišņi. Gaisa temperatūra naktī noslīdēs grādu zem nulles un dienā pakāpsies līdz +7 grādiem. Dienvidrietumu vējš brāzmās brīžiem pastiprināsies līdz 14 metriem sekundē.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Uz Tallinas šosejas pie Ādažiem neliela lidmašīna veikusi avārijas nosēšanos

Sestdienas vakarā uz Tallinas šosejas pie Ādažiem neliela lidmašīna veikusi avārijas nosēšanos, apstiprināja Civilās aviācijas aģentūras (CAA) operatīvo situāciju vadītājs Aivis Vincevs.

Sabiedrība Agresīvie autovadītāji Latvijā tiks sodīti ar dārgu apdrošināšanu (+VIDEO)

Ar huligānismu uz ceļa ir saskārušies lielais vairums Latvijas iedzīvotāju.

Sabiedrība Svētdien debesis pakāpeniski aizklās mākoņi

Nedēļas pēdējā dienā debesis virs Latvijas pakāpeniski aizklās mākoņi un kļūs par pāris grādiem vēsāks, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sabiedrība KM: Saziņa latviešu valodā norisinās pēc būtības oficiālos gadījumos

Saziņa tikai vai pārsvarā latviešu valodā valstī pēc būtības norisinās oficiālos gadījumos - mācību iestādēs, valsts un pašvaldību iestādēs, darbā apspriežu un sanāksmju laikā, kā arī veselības aprūpes iestādēs, secināts Kultūras ministrijas (KM) sagatavotā Saliedētas un pilsoniski aktīvas sabiedrības attīstības plāna 2024.-2027.gadam projektā.

Lasiet arī

Sabiedrība Aicina ieplānot papildu laiku ceļā, braucot uz Kurzemes pusi

Dodoties uz Kurzemes pusi, autovadītājiem jārēķinās, ka tur vairākos ceļu posmos jau ir sākušies būvdarbi un ieviesti satiksmes ierobežojumi, tāpēc vajadzētu ieplānot papildu laiku ceļā, informē VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Sabiedrība Rīgā nakts stundās šonedēļ slēgs satiksmi Lāčplēša ielas tunelī zem dzelzceļa

Rīgā nakts stundās šonedēļ slēgs satiksmi Lāčplēša ielas tunelī zem dzelzceļa, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

Ekonomika Rīgā par 116 962 eiro atjaunos asfalta segumu Matīsa ielas posmā

Rīgā par 116 962 eiro tiks atjaunots asfalta segums Matīsa ielā no Krišjāņa Barona ielas līdz Aleksandra Čaka ielai, paredz šodien Rīgas domes Finanšu un administrācijas lietu komitejā pieņemtais lēmums par atbalstu šim projektam.