• Ziedonis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Kanāda nosūta divus karakuģus uz Baltijas jūru

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 09:49, 27.06.2022


Kanāda svētdien nosūtīja divus karakuģus uz Baltijas jūru un Ziemeļatlantiju nolūkā stiprināt NATO austrumu flangu, paziņoja Kanādas jūras spēki.



Karakuģi "Kingston" un "Summerside" līdz oktobrim piedalīsies Kanādas bruņoto spēku operācijā "Reassuarence", kas tika sākta 2014.gadā pēc Krievijas pirmā iebrukuma Ukrainā.

Abi karakuģi piedalīsies atmīnēšanas mācībās un veiks citus uzdevumus.

"Kingston" un "Summerside" nomainīs Kanādas karakuģus "Halifax" un "Montreal", kuri pašlaik piedalās operācijā "Reassuarance".

Operācijas "Reassuarance" ietvaros Latvijā ir izvietoti apmēram 700 Kanādas karavīru.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Lielbritānija nosūtījusi pirmo nelegālo imigrantu uz Ruandu

Lielbritānija ir nosūtījusi pirmo nelegālo imigrantu uz Ruandu, sākot īstenot pretrunīgi vērtētu plānu, otrdienas vakarā ziņoja britu mediji.

Pasaule Zimbabvē ieviesta jauna valūta

Zimbabve otrdien laida apgrozībā jaunu valūtu, lai nomainītu Zimbabves dolāru, kas pārmērīgas devalvācijas dēļ ir zaudējis iedzīvotāju uzticību.

Pasaule Gruzijas policija raida asaru gāzi un gumijas lodes uz protestētājiem

Gruzijas policija otrdien raidīja asaru gāzi un gumijas lodes uz demonstrantiem, kas protestēja pret likumu par "ārvalstu aģentiem", kas apdraud Gruzijas virzību uz Rietumiem un integrāciju Eiropā.

Pasaule Apšaudē ASV nogalināti trīs policisti

ASV Ziemeļkarolīnas štatā pirmdien likumsargiem cenšoties veikt aizturēšanu, izraisījusies apšaude, un tās gaitā trīs policisti nogalināti un pieci ievainoti, pavēstīja amatpersonas.

Lasiet arī

Pasaule Dienvidkoreja apspriež dalību aizsardzības paktā AUKUS

Dienvidkoreja apspriež dalību Austrālijas, Lielbritānijas un ASV aizsardzības paktā AUKUS, trešdien paziņojis Dienvidkorejas aizsardzības ministrs Sins Vonsiks.

Sabiedrība Abu Meri sola rudenī samazināt recepšu zāļu cenu par 15-20%

Mēs nevaram atkāpties no solījuma rudenī samazināt recepšu zāļu cenu par 15-20%, sacīja veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Sports Šilovs neglābj «Canucks» no otrā zaudējuma Stenlija kausa izcīņā

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas mačā atvairīja 20 metienus, taču neglāba Vankūveras "Canucks" no otrās neveiksmes.

Ekonomika Latvijā vairāk nekā 90% iedzīvotāju pirkumiem internetā izmanto datorus

Latvijā vairāk nekā 90% iedzīvotāju pirkumiem internetā izmanto datorus, tomēr arvien vairāk cilvēku pirkumiem sāk izmantot arī mobilos telefonus, liecina starptautiskā interneta pētījumu un tehnoloģiju uzņēmuma "Gemius" veiktās aptaujas dati.