• Ziedonis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Kanādā uzbrukumā ar kravas automašīnu nogalināti 4 musulmaņi

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 08:05, 08.06.2021


Kanādas Ontārio provinces Londonas pilsētā kāds vīrietis ar pikapu ir sabraucis un nogalinājis četrus musulmaņu ģimenes locekļus, un policija nosauca šo incidentu par iepriekšnodomātu uzbrukumu.



20 gadus vecais aizdomās turētais pēc svētdienas vakarā notikušā uzbrukuma aizbēga no notikuma vietas, bet tika aizturēts septiņu kilometru attālumā kādā lielveikalā, paziņoja policijas virsnieks Pols Veits.

"Ir pierādījumi, ka tā bija plānota, iepriekšnodomāta rīcība, kuru motivēja naids. Tiek uzskatīts, ka šie upuri tika izraudzīti par mērķi tāpēc, ka tie bija musulmaņi," viņš sacīja preses konferencē.

Tika nogalināta sieviete 74 gadu vecumā, 46 gadus vecs vīrietis, 44 gadus veca sieviete un 15 gadus veca meitene, kas kopā pārstāvēja vienas ģimenes trīs paaudzes, sacīja Londonas mērs Eds Houlders.

Uzbrukumā izdzīvoja deviņus gadus vecs zēns, kurš tika hospitalizēts un atveseļojas.

Aizdomās turētais Netenjels Veltmens ir apsūdzēts četrās pirmās pakāpes slepkavībās un vienā slepkavības mēģinājumā. Policija izskata viņa ierakstus sociālajos medijos.

Policija pastāstīja, ka pieci vienas ģimenes locekļi uz ietves gaidīja, lai šķērsotu ielu krustojumu, kad viņus sabrauca melns pikaps.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Lielbritānija nosūtījusi pirmo nelegālo imigrantu uz Ruandu

Lielbritānija ir nosūtījusi pirmo nelegālo imigrantu uz Ruandu, sākot īstenot pretrunīgi vērtētu plānu, otrdienas vakarā ziņoja britu mediji.

Pasaule Zimbabvē ieviesta jauna valūta

Zimbabve otrdien laida apgrozībā jaunu valūtu, lai nomainītu Zimbabves dolāru, kas pārmērīgas devalvācijas dēļ ir zaudējis iedzīvotāju uzticību.

Pasaule Gruzijas policija raida asaru gāzi un gumijas lodes uz protestētājiem

Gruzijas policija otrdien raidīja asaru gāzi un gumijas lodes uz demonstrantiem, kas protestēja pret likumu par "ārvalstu aģentiem", kas apdraud Gruzijas virzību uz Rietumiem un integrāciju Eiropā.

Pasaule Apšaudē ASV nogalināti trīs policisti

ASV Ziemeļkarolīnas štatā pirmdien likumsargiem cenšoties veikt aizturēšanu, izraisījusies apšaude, un tās gaitā trīs policisti nogalināti un pieci ievainoti, pavēstīja amatpersonas.

Lasiet arī

Sports Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics".

Pasaule Lielbritānijā skolā jaunietis sadūris trīs cilvēkus

Lielbritānijā trešdien aizturēts 17 gadus vecs jaunietis, kurš tiek turēts aizdomās par trīs cilvēku saduršanu skolā Anglijas ziemeļos, paziņojusi policija.

Sabiedrība Simtiem velosipēdistu Rīgā devušies «Kritiskās masas» velobraucienā

Rīgā šodien vairāki simti velobraucēju devušies tradicionālajā "Kritiskās masas" velobraucienā.