• Sigmunds,
  • Zigismunds,
  • Zigmunds
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


VIDEO. Neiedomājami traģiskā autoavārijā ASV bojā gājuši 15 cilvēki

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
sadursme.lv 15:58, 04.03.2021


Otrdienas rītā, Kalifornijā, kravas auto ar šķembu kravu ietriecās apvidus auto, vēsta portāls sadursme.lv. Sadursmē 15 cilvēki zaudējuši dzīvību, vairāki cietušie hospitalizēti, paziņoja slimnīcas amatpersonas.


Foto: Youtube

Apvidus auto atradās 27 pasažieri, kas ietriecās ar šķembām piepildītā kraviniekā, sacīja Džūdija Krūza, El Centro reģionālā medicīnas centra Neatliekamās palīdzības nodaļas rīkotājdirektore. Viņa informēja, ka notikuma vietā miruši 14 cilvēki, un vēl viens avārijā cietušais miris neilgi pēc ierašanās slimnīcā. Pārējie pasažieri tiek ārstēti El Centro reģionālajā medicīnas centrā un Pioneers memoriālajā slimnīcā netālu no Brawley.

Kalifornijas šosejas patruļas virsnieks Arturo Platero sacīja, ka transportlīdzeklis atradās uz rietumiem uz Norisas ceļa netālu no Valsts 115. ceļa. Avārijas cēlonis tiek izmeklēts.

Avārijas vieta atrodas Kalifornijas dienvidaustrumos apmēram 10 jūdzes uz austrumiem no El Centro un apmēram 10 jūdzes uz ziemeļiem no Meksikas robežas.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Dienvidkoreja apspriež dalību aizsardzības paktā AUKUS

Dienvidkoreja apspriež dalību Austrālijas, Lielbritānijas un ASV aizsardzības paktā AUKUS, trešdien paziņojis Dienvidkorejas aizsardzības ministrs Sins Vonsiks.

Pasaule Slovākija piešķīrusi aizsardzību Krievijas propagandas tīkla vadītājam

Slovākija piešķīrusi aizsardzību prokremliski noskaņotajam Ukrainas politiķim Artjomam Marčevskim, kuram Čehija piemērojusi sankcijas par Krievijas propagandas tīkla vadīšanu un anulēs uzturēšanās atļauju, otrdien ziņoja Čehijas laikraksts "Denik N".

Pasaule Rjazaņas naftas pārstrādes rūpnīcā pēc dronu uzbrukuma izcēlies ugunsgrēks

Krievijas Rjazaņas naftas pārstrādes rūpnīcā naktī pēc dronu uzbrukuma izcēlies ugunsgrēks, ziņoja platformas "Telegram" kanāls "Baza".

Pasaule Lielbritānija nosūtījusi pirmo nelegālo imigrantu uz Ruandu

Lielbritānija ir nosūtījusi pirmo nelegālo imigrantu uz Ruandu, sākot īstenot pretrunīgi vērtētu plānu, otrdienas vakarā ziņoja britu mediji.

Lasiet arī

Sabiedrība Latvijā kļūs vēsākas, jaunnedēļ iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Kultūra Rīgā, 11.novembra krastmalā, veidos skulptūru ansambli

Rīgā, 11.novembra krastmalā, veidos skulptūru ansambli "Laika upes liecinieki", paziņo Rīgas dome.

Interesanti fakti E-adreses lietotāju skaits Latvijā sasniedzis 200 000 iedzīvotāju

Saskaņā ar Valsts reģionālās attīstības aģentūras datiem, šī gada aprīlī e-adreses lietotāju skaits sasniedzis 200 000 fizisko personu.

Sabiedrība  Vārda brīvības ierobežojumi rada nelaimīgas sabiedrības

Svinot pasaules preses brīvības dienu, ko ik gadu atzīmē 3.maijā, eksperti aicina būt modriem un atcerēties, ka preses brīvībai ir būtiska loma iekļaujošas sabiedrības veidošanā un demokārtijas stiprināšanā.