• Ģederts,
  • Ģirts
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ungāru rakstnieks: Eiropa kļuvusi par Sorosa gāzes kameru kā Hitleram (+FOTO)

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 18:12, 29.11.2020


Ungāru rakstnieks un publicists Silārds Demeters izpelnījies kritiku par miljardiera Džordža Sorosa pielīdzināšanu nacistiskās Vācijas vadonim Ādolfam Hitleram.


Foto:

"Eiropa ir kļuvusi par Džordža Sorosa gāzes kameru (..). Džordžs Soross ir liberālais fīrers," raksts Demeters komentārā, kas sestdien publicēts valdībai simpatizējošajā ziņu vietnē "Origo.hu".

Savukārt poļi un ungāri ir "jaunie žīdi" norāda Demeters, kurš kopš 2018. gada ir Šāndora Petēfi literatūras muzeja direktors.

Demeter Szilárd a Petőfi Irodalom Múzeum új, ideiglenes főigazgatója

Savā rakstā viņš pievērsies situācijai, kurā Varšava un Budapešta uzlikusi veto Eiropas Savienības (ES) ilgtermiņa budžetam, tādējādi protestējot pret ieceri ES fondu līdzekļu piešķiršanu saistīt ar tā dēvēto likuma varu.

"Šie "liber-ārieši" tagad vēlas mūs, poļus un ungārus, izslēgt no pēdējās politiskās kopienas, kurā mums joprojām ir tiesības," norāda rakstnieks, kurš kopš 2019.gada ir arī Kultūras ministrijas komisārs, kas atbildīgs par ungāru grāmatniecības jautājumiem.

Demetera izmatotos salīdzinājumus jau nosodījušas ebreju organizācijas gan pašu mājās, gan ārvalstīs, kā arī Izraēlas vēstniecība.

Funktionär über Europa: „Gaskammer von Soros“ | krone.at


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Kijiva: Krievija gatavo uzbrukumu Hersonas un Sumu apgabaliem

Krievija gatavo uzbrukumu Hersonas un Sumu apgabaliem, intervijā žurnālam "The Economist" sacīja Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes (HUR) priekšnieka vietnieks Vadims Skibickis.

Pasaule Kemerons: Ukrainai ir tiesības izmantot britu ieročus uzbrukumiem Krievijā

Ukrainai ir tiesības veikt triecienus mērķiem Krievijas teritorijā ar ieročiem, kas saņemti no Lielbritānijas, ceturtdien vizītes gaitā Kijivā apliecināja Lielbritānijas ārlietu ministrs Deivids Kemerons.

Pasaule ISW: Putins soda Šoigu par nespēju sasniegt Kremļa kara mērķus

Krievija diktators Vladimirs Putins soda aizsardzības ministru Sergeju Šoigu par nespēju sasniegt Kremļa kara mērķus, uzskata ASV Kara studiju institūta (ISW) pētnieki.

Pasaule Mjanmas hunta aizliedz vīriešiem pieteikties darbam ārvalstīs

Mjanmā valdošā hunta ir apturējusi atļauju izsniegšanu vīriešiem darbam ārvalstīs, sperot šādu soli vairākus mēnešus pēc karaklausības likuma ieviešanas.

Lasiet arī

Pasaule Financial Times: Krievija gatavo sabotāžas un diversijas aktus Eiropā

Eiropas valstu izlūkdienesti brīdinājuši savu valstu valdības, ka Krievija gatavo sabotāžas un diversijas aktus visā Eiropā, vēsta britu laikraksts "Financial Times", atsaucoties uz avotiem trīs Eiropas valstu izlūkdienestos.

Ekonomika Nosaukts Latvijā pieprasītākais amats

Pieprasītākais amats šā gada pirmajā ceturksnī Latvijā bija interneta reklāmu vērtētājs, liecina darba portālu "CVMarket.lv" jaunākā statistika.

Interesanti fakti Mazie vecāku noslēpumi: kā bērnam uzdāvināt viedtālruni (+VIDEO)

Lielākā daļa ierīču piedāvā ērtus digitālos kontroles rīkus.

Kultūra 44 gadus vecais reperis Ozols: «‎Šī filma ir kā vēlviens foršs atskats» (VIDEO)

Koncerta ierakstīšana, aizkulises un viss pēcapstrādes process bija liels notikums.