• Klementīne,
  • Raimonda,
  • Raina,
  • Tāle
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Latvijas izstrādātājs radījis mobilo spēli sadarbībā ar Konoru Makgregoru

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
LETA 22:35, 25.11.2020


Latvijas spēļu izstrādātājs "Beetroot Lab" izveidojis mobilo spēli "Dystopia: Contest of Heroes", kas tapusi sadarbībā ar jauktās cīņu mākslas (MMA) zvaigzni Konoru Makgregoru un viņa aģenta pārstāvēto "Paradigm Sports Management", informēja "Beetroot Lab" līdzdibinātājs Dāvis Ziediņš.



Viņš norādīja, ka spēles centrālais elements ir globāli vairāku spēlētāju turnīri, kur "Dystopia: Contest of Heroes" spēlētāji no visas pasaules var sacensties par balvām ne tikai spēlē, bet arī īstām balvām vairāku tūkstošu ASV dolāru vērtībā. Tāpat ikgadējā spēles turnīra uzvarētājs iegūs "Lamborghini" spēkratu un tikšanos ar slaveno MMA cīkstoni.

Ziediņš atzīmēja, ka, balstoties uz 12 mēnešus ilgo spēles publicēšanas procesu, "Dystopia: Contest of Heroes" 24 mēnešu laikā varētu sasniegt 225 miljonu ASV dolāru ieņēmumus un 2022.gada beigās tirgū iegūt apmēram 550 miljonu ASV dolāru vērtību, padarot to par vienu no visu laiku veiksmīgākajām mobilajām stratēģijas spēlēm, kas radītas Eiropā.

Kopējās investīcijas "Dystopia: Contest of Heroes" attīstībā, testēšanā un licencēšanā sasniegušas astoņus miljonus eiro. Lai spēli izveidotu, "Beetroot Lab" sadarbojās ar vairākiem mobilo spēļu industrijas flagmaņiem, tostarp "Machine Zone", "Scopely" un "Playrix".

"Beetroot Lab" kompānija dibināta 2014.gadā Rīgā un tā specializējas mobilo spēļu izveidē "iOS" and "Android" platformās. Vairāk nekā sešu gadu ilgajā pastāvēšanā uzņēmums, kas nodarbina vairāk par 25 cilvēkiem, radījis vairāk par 100 spēlēm.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Rotko muzejs Daugavpilī aicina jauniešus (VIDEO)

"Iesaistīties, iekļauties un būt noderīgiem kultūras procesos".

Kultūra Kastaņolā, Šveicē vēl gadu būs izstāde par Raini un Aspaziju (+VIDEO)

Ekspozīcijā dzejnieku dzīves un darbības kontekstā iezīmēti Šveices un Latvijas sakaru būtiskākie punkti laika posmā no 1893. gada līdz mūsdienām.

Kultūra Pirmizrādi piedzīvos Ozola koncertfilma

Kinoteātrī "Forum Cinemas" šodien plkst.19 pirmizrādi piedzīvos hiphopa mākslinieka Ozola koncertfilma "No rajona līdz arēnai", aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Inese Grīnberga.

Lasiet arī

Sports Latvijas hokejisti zaudē pirmajā no divām pārbaudes spēlēm ar Šveices izlasi

Latvijas vīriešu hokeja izlase piektdien Lozannā pārbaudes mačā ar rezultātu 1:5 (0:1, 0:4, 1:0) zaudēja Šveices valstsvienībai.

Pasaule NATO kiberaizsardzības mācībās Igaunijā uzvar Latvija

Šonedēļ Igaunijā notikušajās NATO kiberaizsardzības mācības "Locked Shields 2024" uzvarējusi Latvija kopā ar NATO vienību komandu, paziņoja alianses Apvienotais kiberaizsardzības izcilības centrs (CCDCOE).

Sabiedrība Miris kādreizējais Saeimas priekšsēdētājs Alfreds Čepānis

80 gadu vecumā mūžībā devies kādreizējais Saeimas priekšsēdētājs, 5. un 6.Saeimas deputāts Alfreds Čepānis, informē parlamentā.

Sabiedrība Visiem Ukrainas bēgļu bērniem turpmāk būs jāmācās arī Latvijas skolās

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) plāno noteikt obligātu prasību no nākamā mācību gada visiem Ukrainas bēgļu bērniem apmeklēt Latvijas izglītības iestādes, informēja IZM.