• Vijolīte,
  • Viola,
  • Vizbulīte
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Atcelta ASV Kongresa pārstāvju vizīte Latvijā

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
VS.LV 15:35, 20.04.2024


Atcelta pirmdien, 22.aprīlī, plānotā ASV Kongresa pārstāvju vizīte Latvijā un plānotā tikšanās ar Latvijas Ministru prezidenti Eviku Siliņu (JV), informēja Valsts kanceleja.


Foto: LETA

ASV Kongresa pārstāvji atcēluši vizīti Eiropā saistībā ar ASV gaidāmo balsojumu par atbalsta pakotnēm, kas ietver arī atbalstu Ukrainai.

Siliņas tikšanās ar ASV Kongresa pārstāvjiem tika plānota, lai stiprinātu Latvijas un ASV sadarbību drošības un aizsardzības jomā, ekonomikā un investīciju piesaistē. Tāpat bija plānots pārrunāt nepieciešamo militāro atbalstu Ukrainai.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Mjanmas hunta aizliedz vīriešiem pieteikties darbam ārvalstīs

Mjanmā valdošā hunta ir apturējusi atļauju izsniegšanu vīriešiem darbam ārvalstīs, sperot šādu soli vairākus mēnešus pēc karaklausības likuma ieviešanas.

Pasaule Turcija paziņo par tirdzniecības apturēšanu ar Izraēlu

Turcija ceturtdien paziņoja, ka aptur visu tirdzniecību ar Izraēlu, līdz tā atļaus netraucētu palīdzības piegādi Gazas joslai, kur notiek Izraēlas ofensīva pret palestīniešu kaujinieku grupējumu "Hamās".

Pasaule Īrija sola neizvietot policiju uz robežas ar Ziemeļīriju

Īrijas valdība apstiprinājusi, ka uz robežas ar Ziemeļīriju policija netiks izvietota, Londonā pavēstīja Lielbritānijas Ziemeļīrijas lietu ministrija.

Pasaule NATO nosoda Krievijas kaitnieciskās darbības alianses teritorijā

NATO ceturtdien nosodījusi Krievijas kaitnieciskās darbības alianses teritorijā, atzīstot, ka dezinformācijas izplatīšana, sabotāža un kiberuzbrukumi rada draudus tās drošībai.

Lasiet arī

Sabiedrība Pirmdien Siliņa informēs par ārlietu ministra amata kandidātu

Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) pirmdien, 15.aprīlī plkst.9 preses brīfingā informēs par ārlietu ministra amata kandidātu, pavēstīja Valsts kanceleja.

Sabiedrība Siliņa šodien sāks pildīt ārlietu ministra pienākumus

Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) šodien uz laiku sāks pildīt ārlietu ministra pienākumus, aģentūru LETA informēja Ministru kabineta pārstāve Santa Jirgensone.

Sabiedrība Šonedēļ, visticamāk, Saeimā netiks lemts par ārlietu ministra kandidātu

Šonedēļ par gaidāmo ārlietu ministra amata kandidātu Saeimā, visticamāk, vēl netiks lemts, pēc koalīcijas sanāksmes apliecināja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV).

Sabiedrība Siliņa: Kariņš rīkojies kā kārtīgs Rietumu politiķis

Atkāpjoties no ārlietu ministra amata, Krišjānis Kariņš (JV) rīkojies kā kārtīgs Rietumu politiķis, ceturtdien pēc sarunas ar politiķi paziņoja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV).