• Liāna,
  • Lilija
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


PTAC komentē, kā iedzīvotājiem rīkoties saistībā ar atceltiem pasākumiem

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
LETA 09:26, 13.03.2020


Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (PTAC) aicina iedzīvotājus būt saprotošiem par saistībā ar koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 izplatību atceltiem pasākumiem, piektdien intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" sacīja centra direktore Baiba Vītoliņa.



"Jābūt saprotošiem pret komersantiem, jo, droši vien, vienā dienā viņi naudu atdot nevarēs," teica Vītoliņa.

Vienlaikus viņa arī pieļāva, ka lielākoties kultūras pasākumi, visticamāk, tiks pārcelti nevis pilnībā atcelti, un šādā gadījumā ar esošajām biļetēm tos varēs apmeklēt vēlāk.

Tajā pašā laikā Vītoliņa minēja, ja pasākumi tiks atcelti, cilvēkiem būs tiesības naudu par biļetēm saņemt atpakaļ, taču, cik ātri to būs iespējams praktiski īstenot, būs atkarīgs no situācijas.

Vienlaikus, runājot par ceļojumiem, PTAC vadītāja atzina, ka izlemt, vai doties plānotajā ceļojumā, nav vienkārši, jo situācija mainās katru dienu.

Jau vēstīts, ka Covid-19 Latvijā līdz šim apstiprināta 17 cilvēkiem.

Tāpat ziņots, ka no piektdienas visā Latvijā ir spēkā ierobežojumi, kas noteikti ar valstī izsludināto ārkārtējo situāciju. Ārkārtējā situācija valstī izsludināta saistībā ar Covid-19 izplatību un būs spēkā līdz 14.aprīlim ar mērķi ierobežot infekcijas izplatību.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Leģendārais Dīters Bolens savā 70. jubilejas tūrē iekļāva Jūrmalu (+VIDEO)

Tieši pateicoties fanu lūgumiem Instagramā, viņš pēc 16 gadu pārtraukuma atgriezās uz skatuves.

Kultūra Luvra varētu piešķirt portretam «Mona Liza» atsevišķu telpu

Pasaules slavenākajam Leonardo da Vinči portretam "Mona Liza" Luvrā varētu atvēlēt atsevišķu telpu, sestdien paziņoja muzeja prezidente.

Kultūra Balvu novada folkloras kopa «‎Upīte» radīja hitu «Žīguļi» (+VIDEO)

"Apzinātas vairāk kā 200 dziesmas un šķiet, ka vēl nav redzamas beigas".

Kultūra Priekšlikumiem par atteikšanos no programmām krievu valodā trūkst pamatojuma

Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) priekšlikumiem atteikties no radio reklāmām un radio programmām krievu valodā trūkst argumentēta pamatojuma, aģentūrai LETA pauda Latvijas Raidorganizāciju asociācijas (LRA) valdes loceklis un radio "SWH" komercdirektors Filips Rubenis.

Lasiet arī

Sabiedrība Atbalsta kriminālsoda pastiprināšanu par dziļviltojumu izmantošanu vēlēšanās

Saeimas Juridiskā komisija šodien izskatīšanai galīgajā lasījumā atbalstīja grozījumus Krimināllikumā, ar kuriem tiks pastiprināta kriminālatbildība par diskreditējošu dziļviltojumu izmantošanu vēlēšanās.

Sabiedrība Kļuvis zināms, kurš darbs ir pieprasītākais

Uz 10 pieprasītākajām vakancēm 2024.gada 1. ceturksnī kopumā pieteicās vairāk nekā 3500 darba meklētāju, liecina darba portāla CVMarket.lv jaunākā statistika.

Ekonomika «Maxima Latvija» peļņa pērn sasniegusi 56,529 miljonus eiro

Mazumtirgotājs SIA "Maxima Latvija" pagājušajā gadā strādāja ar 1,073 miljardu eiro apgrozījumu, kas ir par 10,1% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus kompānijas peļņa pieauga par 84,9% - līdz 56,529 miljoniem eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Pasaule Studentiem un darba ņēmējiem palīdzēs pārcelties uz citām ES valstīm

Noslēdzies Eiropas Savienības (ES) ACROSS pilotpētījums, testējot digitālo pārrobežu platformu, kas palīdz risināt jautājumus saistībā ar studentu un darba ņēmēju pārcelšanos starp valstīm, informē Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija.