• Laine,
  • Raimonds,
  • Vilnis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Wolt Rīgā sāk pārtikas preču ātrās piegādes uz mājām un birojiem

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
LETA 17:49, 19.10.2020


Ēdienu piegādes uzņēmums "Wolt" Rīgā sācis piedāvāt jaunu pakalpojumu - pārtikas preču ātrās piegādes uz mājām un birojiem, informēja uzņēmuma pārstāvji.


Foto: LETA

Pārtikas preču piegādes laiks ir no 30 minūtēm līdz vienai stundai. "Wolt" vadītāja Baltijā Līsa Ristala atzīst, ka Covid-19 uzliesmojums paātrināja uzņēmuma plānus par vairākiem mēnešiem.

"Izmēģinājām ātrās pārtikas produktu piegādes šopavasar un redzējām, ka ir liels pieprasījums ikdienas pārtikas preču piegādei uz mājām, kas tiek nodrošinātas mazāk nekā stundas laikā. Pieprasījumam ir tendence pieaugt, un tāpēc noteikti paplašināsim sadarbības partneru skaitu un pārtikas preču piedāvājumu," norādīja Ristala.

Pārtikas preču piegādi "Wolt" platformā patlaban ir iespējams veikt no vairāk nekā 20 ražotnēm un tirdzniecības vietām. To skaits tuvākajā laikā turpinās palielināties, tāpat kā pastāvīgi tiks papildināts piedāvāto pārtikas produktu klāsts.

Patlaban "Wolt" platformā ir iespējams uz mājām vai biroju ātri pasūtīt pārtikas produktus no "Orkla Latvija", bioloģiskos lauksaimniecības produktus no "Bioveikals.lv", gaļas produktus un kulināriju no "Lauku baudas", gastronomijas izstrādājumus no "Lage", kaviāru no "Caviar d’Eden", saldējumu no "Home of Ice Cream", saldējumu, maizi un maizes produktus no "Salas maizes", kā arī ikdienas pārtikas preces no veikaliem "LaTS".

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, pērn "Wolt Latvija" strādāja ar 1,62 miljonu eiro apgrozījumu un 77 165 eiro peļņu. "Wolt Latvija" dibināts 2016.gada oktobrī, un tās pamatkapitāls ir 2800 eiro. Kompānijas 100% kapitāls pieder Somijas uzņēmumam "Wolt Enterprises".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Baltijas valstīs degvielas cenas pagājušajā nedēļā pamatā samazinājās

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas galvaspilsētās degvielas cenas samazinājās, izņemot benzīna cenu Rīgā, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Ekonomika Aizkavējusies Preses nama kvartāla pirmās kārtas būvniecība

Līdz nākamajam gadam pagarināts "Preses nama kvartāla" pirmās kārtas būvdarbu pabeigšanas termiņš, šonedēļ raksta Lietuvas laikraksts "Verslo žinios".

Ekonomika Šogad Rīgas ostā plānoti 67 kruīza kuģu ienācieni

Šī gada kruīza sezonā Rīgas ostā patlaban pieteikti 67 kruīza kuģu ienācieni, kas ir par piecām vizītēm vairāk nekā pērn, informēja Rīgas brīvostas pārvaldē.

Ekonomika Investējot 760 tūkstošus eiro renovācijā, «Mego» atklāj veikalu Carnikavā

Šodien, 25. aprīlī, pēc renovācijas darbu pabeigšanas, veikals “Mego” Carnikavā, Rīgas ielā 14, atkal vēris savas durvis pircējiem. Kopējās investīcijas veikala rekonstrukcijā un veikala apkārtnes labiekārtošanā sastādīja aptuveni 760 000 eiro.

Lasiet arī

Sabiedrība Rožukalnei atstājot amatu, SEPLP meklēs jaunu sabiedrisko mediju ombudu

Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (SEPLP) rīkos konkursu jauna sabiedrisko mediju ombuda ievēlēšanai, jo līdzšinējā ombude Anda Rožukalne nolēmusi amatu atstāt, informē SEPLP pārstāvji.

Sabiedrība Miris kādreizējais finanšu ministrs Andris Vilks

Miris Latvijas Bankas padomes loceklis un kādreizējais finanšu ministrs Andris Vilks, pavēstīja Latvijas Bankā.

Kriminālziņas Ceļu satiksmes negadījumos cietuši 11 cilvēki

Ceļu satiksmes negadījumos pagājušajā diennaktī cietuši 11 cilvēki, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Pasaule Virpuļviesuļos ASV pieci bojāgājušie

ASV Oklahomas un Aiovas štatos virpuļviesuļos zaudējuši dzīvību pieci un ievainoti apmēram 100 cilvēki, svētdien paziņoja varasiestādes.