• Gints,
  • Uvis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


"Piens" pārmaiņās: Par līdzīpašniekiem kļūst hotdogu ēstuves saimnieki

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
LETA 12:09, 25.01.2020


Par naktskluba "Piens" līdzīpašniekiem kļūs Āgenskalna hotdogu ēstuves "Kadagi" dibinātāji - "Dailes" teātra aktieris Dainis Grūbe, Ģirts Dombrovskis un Kārlis Mugins, aģentūrai LETA pastāstīja Grūbe.



Pēc viņa teiktā, "Kadagi" dibinātājiem bijusi vēlme atvērt vēl vienu hotdogu ēstuvi Rīgas centrā. Taču bijis grūti atrast piemērotas telpas. "Pēc sarunām ar "Piena" īpašnieku nonācām pie varianta, ka "Pienam" jāapvienojas ar "Kadagi"," sacīja aktieris un uzņēmējs.

Abām pusēm esot vēlme restartēt "Pienu" jaunā formātā. "Piena" nosaukums saglabāsies esošais, bet klubam būs plašāks piedāvājums, iespējamas nelielas vizuālas pārmaiņas un arī izvērstākas reklāmas kampaņas. "Piedāvāsim bagātīgāku programmu esošajiem "Piena" apmeklētājiem un jaunajiem klientiem," sacīja Grūbe, piebilstot, ka, piemēram, būs dzīvās mūzikas vakari un svētdienās apmeklētājus priecēs vēlās brokastis.

Jaunās "Piena" un "Kadagi" "kopdzīves" sauklis jeb lozungs būšot "Weekend Every Day". "Piedāvājam apmeklētājiem brīvdienu brīdi katru dienu. Nāc, kurā brīdī vēlies, dosim tev brīvdienu no ikdienas un rutīnas," sacīja Grūbe. Izmaiņas piedzīvošot arī "Piena" ēdienkarte, kas tiks papildināta ar hotdogiem. Katrai dienai varētu būt arī individuāli izveidota ēdienkarte.

Investīciju apmēru, kas paredzēts "Piena" restartam, Grūbe pagaidām nevarēja atklāt.

Vienlaikus viņš uzsvēra, ka turpinās pastāvēt arī "Kadagi" hotdogu ēstuve Āgenskalnā, kas pēc ziemas pārtraukuma durvis vēršot aprīlī.

Kā liecina informācija "Piena" kontā sociālajā tīklā "Facebook", nākamnedēļ - 29.janvārī, 31.janvārī un 1.februārī - paredzēti vairāki pasākumi ar nosaukumu ""Kadagi" un "Piens" precas!" ar pazīstamu mūziķu un dīdžeju dalību.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Saeima piekrīt «airBaltic» obligāciju iegādei

Saeima šodien nolēma piekrist valsts dalībai Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" obligāciju iegādē.

Ekonomika Daugavas HES izstrādāts lielākais apjoms pēdējo 25 gadu laikā (+VIDEO)

Latvija ir labā ceļā uz atjaunojamās enerģijas mērķu sasniegšanu.

Ekonomika Gulbe: Latvijā pārtikas cenām vajadzētu saglabāties pašreizējā līmenī

Latvijā pārtikas cenām vajadzētu saglabāties pašreizējā līmenī, ja vien nenotiks kādi satricinājumi, intervijā aģentūrai LETA atzina Agroresursu un ekonomikas institūta (AREI) Lauksaimniecības tirgus veicināšanas daļas vadītāja Ingūna Gulbe.

Ekonomika Būtiski mainīti principi, pēc kādiem mājsaimniecības nodod elektrību tīklā

Atbilstoši grozījumiem Elektroenerģijas tirgus likumā ar maiju sāks darboties neto norēķinu sistēma, kas paredz mājsaimniecību ar saules paneļiem savstarpējos norēķinus naudas izteiksmē.

Lasiet arī

Sabiedrība Siliņa izveido īpašu tematisko komiteju

Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) izdevusi rīkojumu par īpašas tematiskās komitejas saistībā ar Latvijas austrumu pierobežas sociālekonomisko attīstību un drošības stiprināšanu izveidošanu, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Kultūra Dziedāja Palū: «Tas ir stāsts par to, kas notiek sievietes prātā» (+VIDEO)

Palū ar ievērojamiem sasniegumiem piedalījusies šovā “Lietuvas balsas”, nokļūstot populārās lietuviešu dziedātājas Monikas Liu komandā.

Pasaule ISW: Putins soda Šoigu par nespēju sasniegt Kremļa kara mērķus

Krievija diktators Vladimirs Putins soda aizsardzības ministru Sergeju Šoigu par nespēju sasniegt Kremļa kara mērķus, uzskata ASV Kara studiju institūta (ISW) pētnieki.

Pasaule Mjanmas hunta aizliedz vīriešiem pieteikties darbam ārvalstīs

Mjanmā valdošā hunta ir apturējusi atļauju izsniegšanu vīriešiem darbam ārvalstīs, sperot šādu soli vairākus mēnešus pēc karaklausības likuma ieviešanas.