• Gints,
  • Uvis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


SOK prezidents Bahs sazinājies ar mīklaini pazudušo Ķīnas tenisisti Penu

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 21:33, 21.11.2021


Starptautiskās Olimpiskās komitejas (SOK) prezidentam Tomasam Baham svētdien bijis pusstundu ilgs videozvans ar Ķīnas tenisisti Penu Šuai, kuras mīklainā prombūtne pēdējās dienās pamatīgi satraukusi sporta pasauli.



Jau vēstīts, ka 35 gadus vecā Pena, kura WTA rangā pašlaik ieņem 281.vietu, 2.novembrī Ķīnas sociālo mediju platformā "Weibo" paziņoja, ka viņai seksuāli uzmācies Ķīnas bijušais vicepremjers Džans Gaoli, un kopš paziņojuma tenisiste bija pazudusi.

Satraukumu par sportistes pazušanu pauda vairākas starptautiskās organizācijas, sporta zvaigznes un federācijas.

"Sarunas sākumā Pena pateicās SOK par rūpēm, ko tā izrādījusi. Viņa pauda, ka ir drošībā un ir vesela, uzturas savās mājās Pekinā. Tajā pat laikā viņa uzsvēra, lai tiktu ievērots viņas privātums," teikts SOK paziņojumā.

Kā norādīja Pena, kas WTA rangā vienspēlēs savulaik ieņēma augsto 14.pozīciju, bet dubultspēlēs pat pirmo, Ķīnas Komunistiskās partijas Centrālkomitejas politbiroja loceklis Džans pirms trim gadiem pieprasījis, lai sportiste ar viņu stātos seksuālās attiecībās.

Sportiste paziņoja, ka vairākus gadus viņai un Džanam bijušas attiecības ar abpusēju piekrišanu, tomēr tad politiķis pārcelts darbā uz Pekinu un viņi vairs neesot sazinājušies.

Pēc septiņiem gadiem, kā apgalvoja Pena, Džans ar viņu sazinājies un uzaicinājis uzspēlēt tenisu ar politiķi un viņa sievu. Pēc tenisa spēles kompānija atgriezusies Džana mājās, kur politiķis piespiedis viņu iesaistīties seksuālās attiecībās.

75 gadus vecais Džans no 2013. līdz 2018.gadam bija Ķīnas vicepremjers.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports «Borussia» uzvar Čempionu līgas pusfināla pirmajā spēlē

Dortmundes "Borussia" futbolisti trešdien svinēja uzvaru pirmajā UEFA Čempionu līgas pusfināla mačā.

Sports «Hurricanes» un «Avalanche» sasniedz Stenlija kausa izcīņas otro kārtu

Karolīnas "Hurricanes" un Kolorādo "Avalanche" otrdien nodrošināja vietu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā.

Sports Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics".

Sports Šilovs neglābj «Canucks» no otrā zaudējuma Stenlija kausa izcīņā

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas mačā atvairīja 20 metienus, taču neglāba Vankūveras "Canucks" no otrās neveiksmes.

Lasiet arī

Kriminālziņas Apcietināts jaunietis aizdomās par uzbrukumu mūziķim Horenam Stalbem

Rīga, 3.maijs, LETA. Valsts policija aizturējusi un tiesa apcietinājusi kādu jaunieti, kurš tiek turēts aizdomās par uzbrukumu mūziķim Horenam Stalbem.

Sabiedrība Latvija plāno veikt iemaksu palestīniešu bēgļiem

Latvija plāno veikt iemaksu 17 000 eiro apmērā ANO Palīdzības un darba aģentūrā palestīniešu bēgļiem (UNRWA), aģentūrai LETA apstiprināja Ārlietu ministrijas (ĀM) preses sekretāre Diāna Eglīte.

Sabiedrība Pārgalvīga elektroskrejriteņu vadītāju rīcība visbiežāk noved pie negadījumiem

Ar mērķi samazināt elektroskrejriteņu vadītāju pārkāpumu skaitu un traumatismu Valsts policija kopā ar Stradiņa slimnīcu un "Bolt" sākusi informatīvo kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā".