• Gints,
  • Uvis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Dinamo nākamnedēļ varētu apstiprināt jauno treneri, iezīmējas sastāvs

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 18:22, 30.05.2020


Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" nākamnedēļ varētu apstiprināt jauno galveno treneri, kas ļautu uzsākt vienības komplektāciju 2020./2021.gada sezonai, informē Latvijas Radio.



Pēc sezonas "Dinamo" paziņoja, ka neturpinās sadarbību ar galveno treneri Ģirtu Ankipānu un viņa palīgiem. Pēc vairāku mediju aplēsēm kandidātu saraksts sarucis līdz dažiem treneriem - uz amatu pretendējot Pēteris Skudra, Vjačeslavs Kozlovs, kā arī tiek piesaukti Borisa Mironova un Hansa Vilsona vārdi.

Favorīts starp atlikušajiem kandidātiem esot Boba Hārtlija palīgs Omskas "Avangard" klubā Kozlovs. Tiesa, kā Latvijas Radio norādīja "Dinamo" ģenerālmenedžera pienākumu izpildītājs Guntars Paste, krievu speciālists sliecas nākamsezon atpūsties un pavadīt laiku ar ģimeni.

"Domāju, ka jūnija sākumā "Dinamo" būs treneris," sarunā ar radio teica Paste.

Jau ziņots, ka 30.aprīlī beidzoties 2019./2020.gada līgumiem, neierobežoti brīvo aģentu sarakstā iekļauti 39 Rīgas "Dinamo" spēlētāji. No iepriekšējā sezonā pamatsastāvā bijušajiem hokejistiem līgums ir tikai uzbrucējam Emīlam Ģēģerim, tāpat pasargāti no iekļaušanas sarakstā bija Jānis Švanenbergs un Reinis Liepiņš.

Latvijas Radio arī ziņo, ka nākamsezon "Dinamo", visticamāk, paliks iepriekšējo sezonu kapteinis Lauris Dārziņš, kā arī krievu vārtsargs Andrejs Makarovs. Pēc Pastes teiktā izsecināts, ka komandā nākamsezon nespēlēs Andris Džeriņš, Oskars Batņa, Roberts Lipsbergs, Vitālijs Pavlovs, un, iespējams, arī Daniels Bērziņš un Rihards Marenis. Komandā atgriezties varētu uzbrucējs Mārtiņš Karsums un aizsargs Oskars Cibuļskis, ar kuriem notiekot pārrunas.

Mediji līdz šim baumojuši par vairāku ārvalstu hokejistu pievienošanos komandai, taču šobrīd neviens līgums nav noslēgts.

"Dinamo" aizvadītajā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Šilovs neglābj «Canucks» no otrā zaudējuma Stenlija kausa izcīņā

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas mačā atvairīja 20 metienus, taču neglāba Vankūveras "Canucks" no otrās neveiksmes.

Sports Ar diviem mačiem Rīgā sāksies Latvijas futbola virslīgas otrais aplis

Šodien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgā Rīgā notiks divas otrā apļa spēles.

Sports «Bayern» un «Real» futbolisti spēlē neizšķirti Čempionu līgas pusfinālā

Minhenes "Bayern" otrdien savā laukumā spēlēja neizšķirti ar Madrides "Real" UEFA Čempionu līgas pusfināla pirmajā spēlē.

Sports Latvijas U-18 hokejisti nodrošina vietu pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā

Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase otrdien pēc Slovākijas izlases graujošas uzvaras nodrošināja vietu pasaules U-18 čempionāta ceturtdaļfinālā.

Lasiet arī

Pasaule Makrons neizslēdz karavīru nosūtīšanu uz Ukrainu

Francijas prezidents Emanuels Makrons neizslēdz karavīru nosūtīšanu uz Ukrainu, ja Krievija pārraus Ukrainas frontes līniju un Kijiva lūgs šādu palīdzību.

Sabiedrība Skandāls Saeimā: deputāti sastrīdas, apspriežot padomju laika deportācijas

Saeimas sēdē atsevišķi deputāti šodien izpelnījās aizrādījumus par neatbilstošu izteikšanos saistībā ar padomju okupācijas laikā Latvijā veiktajām iedzīvotāju deportācijām jeb izsūtīšanām.

Sabiedrība Latvijā kļūs vēsākas, jaunnedēļ iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Kultūra Rīgā, 11.novembra krastmalā, veidos skulptūru ansambli

Rīgā, 11.novembra krastmalā, veidos skulptūru ansambli "Laika upes liecinieki", paziņo Rīgas dome.