• Henriete,
  • Henrijs,
  • Jete
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Brīdina par iespējamu palēninātu satiksmi Rīgā ceturtdienas pēcpusdienā

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 10:46, 14.04.2022


Ceturtdien pēcpusdienā lielam skaitam autobraucēju dodoties ārpus galvaspilsētas, Pierīgā ir iespējama palēnināta satiksme, aģentūrai LETA pauda VSIA "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).


Foto: LETA

Uzņēmumā pauž, ka īpaši palēnināta satiksme varētu būt tajos virzienos, kur patlaban jau notiek ceļa remontdarbi.

Dodoties no Rīgas Ventspils virzienā, jārēķinās, ka no Kūdras līdz pagriezienam uz Smārdi notiek remontdarbi un ir vairāki pagaidu luksofori. LVC aicina autovadītājus izmantot alternatīvo maršrutu, dodoties pa Liepājas šoseju (A9) līdz pagriezienam uz Tukumu (P98), pa reģionālo ceļu nokļūstot atpakaļ uz Ventspils šosejas.

Plaši remontdarbi notiek arī uz Ērgļu ceļa (P4), kur ir seši pagaidu luksofori un jārēķinās ar ievērojamu papildu laiku ceļā vai iespēju robežās jāizmanto citi maršruti.

Remontdarbi notiek arī uz Jelgavas šosejas un uz Bauskas šosejas pie Rīgas robežas.

Savukārt Vidzemes un Latgales reģionos uz grants ceļiem turpinās pavasara šķīdonis un 399 valsts autoceļu posmos ar grants segumu ir noteikti autotransporta masas ierobežojumi. Visvairāk to ir Ludzas apkārtnē, kur smagajam transportam liegts braukt 43 ceļu posmos. Ierobežojumi 30 līdz 40 ceļu posmos noteikti Aizkraukles, Alūksnes, Balvu, Dagdas, Madonas un Valmieras apkaimē.

LVC uzsver, ka ierobežojumi tiek ieviesti, izvērtējot katra ceļa faktisko stāvokli un tā nestspēju, tāpēc posmu skaits, kur tie ir aktuāli, var mainīties katru dienu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Otrdiena Latvijā gaidāma saulaina, taču ne pārāk silta

Otrdien lietus Latvijā būs mitējies un gaidāms saulains, taču ne pārāk silts laiks, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sabiedrība Ukrainas pilsoņiem piešķirtas četras stipendijas

Valsts kultūrkapitāla fonds (VKKF) aprīlī piešķīris četras stipendijas radošo stipendiju programmā Ukrainas pilsoņiem 7200 eiro apmērā, aģentūru LETA informēja VKKF pārstāve Ilona Skuja.

Sabiedrība Alkohola iegādes vecuma palielināšanu varētu neattiecināt uz alu, sidru un vīnu

Atsevišķi deputāti varētu rosināt nemainīt pašlaik noteikto 18 gadu vecumu attiecībā uz alus, sidra un vīna iegādi, tādējādi plānoto 20 gadu ierobežojumu attiecinot tikai uz stiprākiem alkoholiskajiem dzērieniem.

Sabiedrība Viens no saspīlējuma iemesliem sabiedrībā ir sociālās atmiņas jautājumi

Viens no galvenajiem saspīlējuma iemesliem Latvijas sabiedrībā ir vairāki sociālās atmiņas jautājumi, piemēram, par Otro pasaules karu un padomju okupāciju, norādīts Kultūras ministrijas (KM) sagatavotajā Saliedētas un pilsoniski aktīvas sabiedrības attīstības plāna 2024.-2027.gadam projektā.

Lasiet arī

Sabiedrība Rīgas pašvaldība izsludinājusi iepirkumu pieturvietu nojumju iegādei

Rīgas pašvaldība izsludinājusi iepirkumu sabiedriskā transporta pieturvietu nojumju iegādei pašvaldības vajadzībām.

Ekonomika Rīgā sāks uzstādīt pirmos jauna dizaina ielu tirdzniecības moduļus

Rīgas Apkaimju iedzīvotāju centrs no 22.aprīļa līdz 28. aprīlim sāks uzstādīt pirmos jauna dizaina ielu tirdzniecības moduļus pašvaldības iekārtotajās ielu tirdzniecības vietās.

Ekonomika Izsludina 210 miljonus eiro vērto Rīgas ielu uzturēšanas konkursu

Izsludināts atklāts konkurss par Rīgas transporta būvju ikdienas uzturēšanu no 2024.gada līdz 2029.gadam. Iepirkuma pretendenti piedāvājumus var iesniegt līdz 14.maija plkst.10.

Sabiedrība «Rīgas mežu» centrālo biroju plāno pārcelt uz Āgenskalnu

Pašvaldības SIA "Rīgas meži" biroju plānots pārcelt uz Āgenskalnā esošo bijušās Rīgas 14.vidusskolas ēku.