• Irīda,
  • Īrisa
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ukraiņu droni uzbrukuši rūpnīcām Tambovas un Voroņežas apgabalos

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 10:03, 22.10.2024


Krievijā noticis Ukrainas dronu uzbrukums uzņēmumam "Biohim" Tambovas apgabalā un rūpniecības uzņēmumam Voroņežas apgabalā, paziņojušas Krievijas amatpersonas.


Foto: twitter

Dronu dēļ slēgta arī lidosta Ņižņijnovgorodas apgabalā

Tambovas apgabala gubernators Maksims Jegorovs pavēstīja, ka šorīt Raskazovā "Biohim" rūpnīcā noticis sprādziens un izcēlies ugunsgrēks, norādot, ka to, visticamāk, izraisījis lidrobots. Viņš sacīja, ka apgalvoja, ka cietušo nav un ugunsgrēks ticis nodzēsts stundas laikā.

Par drona uzbrukumu paziņoja arī Krievijas Voroņežas apgabala gubernators Aleksandrs Gusevs. Viņš apgalvoja, ka pretgaisa aizsardzības spēki dronu notriekuši un tas nokritis uz rūpniecības uzņēmuma ēkas, kurā izcēlies ugunsgrēks. Ari viņš apgalvo, ka cietušo neesot.

Gusevs piebilda, ka bezpilota lidaparātu uzbrukumu briesmas reģionā saglabājas.

Lidrobotu uzbrukumu draudu dēļ slēgta Ņižņijnovgorodas lidosta, ziņo Kremļa propagandas rupors TASS.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Otrdien daudzviet gaidāms lietus

Otrdien daudzviet Latvijā, sākot ar Kurzemi, gaidāms lietus, prognozē sinoptiķi.

Pasaule Jūlija Navaļnaja gatava kandidēt prezidenta vēlēšanās Krievijā

Krievijas cietumā mirušā opozīcijas līdera Alekseja Navaļnaja atraitne Jūlija intervijā "BBC News" pavēstījusi, ka ir gatava kandidēt uz prezidenta amatu, ja atgriezīsies Krievijā.

Pasaule Grieķija atteikusies piedalīties NATO patrulēšanas misijā Baltijas valstīs

Grieķija ir noraidījusi Latvijas, Lietuvas un Igaunijas aicinājumu piedalīties NATO patrulēšanas misijā Baltijas valstu gaisa telpā, lēmumu pamatojot ar pašreizējām saistībām Balkānos, vēsta laikraksts "Postimees".

Pasaule Ukraina: Ziemeļkorejas karavīrus nosūta uz fronti Kurskas apgabalā

Uz Krievijas Kurskas apgabala Ļgovskas rajonu dalībai uzbrukuma operācijās pārvietoti 40 Ziemeļkorejas karavīri, no kuriem 18 iepriekš mēģinājuši aizbēgt, bet tikuši notverti, ziņo avoti Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenajā izlūkošanas pārvaldē (HUR).

Lasiet arī

Pasaule ASV amatpersona: Krievija ir iztērējusi savus nebalto dienu iekrājumus

Krievija ir iztērējusi savus nebalto dienu iekrājumus 650 miljardu ASV dolāru apmērā, tādas aplēses drošības un ārpolitiskas foruma "Rīgas konference" diskusijā pauda ASV valsts sekretāra vietnieks Eiropas un Eirāzijas lietās Džeimss O'Braiens.

Pasaule ES īpašais sūtnis: Latvija var priecāties par ES vienotību atbalstā Ukrainai

Pret Krieviju īstenotās Eiropas Savienības (ES) sankcijas ir ļoti būtiska Ukrainas atbalsta politikas sastāvdaļa, un šo politiku ES valstis īsteno ļoti apņēmīgi un vienoti, neatkarīgi no tā, cik tuvu Krievijas robežām tās atrodas, aģentūrai LETA uzsvēra Eiropas Savienības (ES) īpašais sūtnis sankciju jautājumos Deivids O'Salivans.

Pasaule Zelenskis: Krievija gatavojas iesaistīt karā 10 000 Ziemeļkorejas karavīru

Krievija gatavojas iesaistīt karā pret Ukrainu 10 000 Ziemeļkorejas karavīru, ceturtdien paziņojis Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.

Pasaule Zelenskis Kijivā prezentējis savu uzvaras plānu

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis trešdien parlamentā prezentējis savu uzvaras plānu kara izbeigšanai, un tas ietver piecus punktus un trīs slepenus pielikumus.