• Gundega,
  • Terēze
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Krievi bēg. Krievijā pamatīgas auto rindas uz robežas ar Mongoliju un Kazahstānu

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
VS.LV 11:15, 22.09.2022


Krievijā pamatīgas automašīnu rindas izveidojušās uz robežas ar Mongoliju un Kazahstānu, ceturtdien vēsta neatkarīgais Krievijas medijs "Tayga.Info", notiekošo skaidrojot kā reakciju uz prezidenta Vladimira Putina nule izsludināto "daļējo mobilizāciju".


Publicitātes foto.

"Gigantiska automašīnu rinda pirms iebraukšanas Kazahstānā no [Krievijas] Čeļabinskas apgabala robežpunktā "Bugristoje". Video publicēts [kazahu] "Telegram" kanālā "ZTB| QAZAQSTAN"," vēsta "Tayga.Info".

"Visi kaut kur brauc," konstatē neatkarīgais Krievijas medijs.

"Atgādinām, ka krievi bēg no mobilizācijas," video komentē to sākotnēji ziņapmaiņas platformā "Telegram" publicējušais kanāls "ZTB| QAZAQSTAN".

Līdzīgi skati novēroti uz Krievijā ietilpstošās Burjatijas republikas robežas ar Mongoliju.

"Gigantiska automobiļu rinda Burjatijā izveidojusies pirms iebraukšanas Mongolijā caur Kjahtas kontrolpunktu," vēsta medijs "Tayga.Info", publicējot arī video ar iespaidīgo auto rindu, kas vēlas pamest Krieviju.

Burjatijā pavēstes par iesaukšanu armijā iedzīvotājiem sāka izsniegt jau trešdienas vakarā, apstiprināja republikas vadītājs Aleksejs Cidenovs.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Zelenskis aicina investēt Ukrainas aizsardzibas rūpniecībā

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis ceturtdien savā vakara videouzrunā paziņoja, ka vēlas Ukrainas aizsardzības rūpniecības paplašināšanu ar Rietumu investīciju palīdzību.

Pasaule Makrons: «Eiropa šodien ir mirstīga un tā var nomirt»

Francijas prezidents Emanuels Makrons ceturtdien aicinājis Eiropu stāties pretī problēmām mainīgajā pasaulē un brīdinājis, ka "mūsu Eiropa šodien ir mirstīga un tā var nomirt".

Pasaule Nogāzušies Mulenrūžas vējdzirnavu spārni

Parīzē naktī uz ceturtdienu nogāzušies Mulenrūžas vējdzirnavu spārni, par laimi, nevienu cilvēku neievainojot, paziņojis Francijas galvaspilsētas ugunsdzēsības dienests.

Pasaule Vācijas brigādes izvietošana Lietuvā izmaksās 11 miljardus eiro

Vācijas karavīru brigādes izvietošana izmaksās aptuveni 11 miljardus eiro, Bundestāga Aizsardzības komisijas sēdē atklāja Vācijas Aizsardzības ministrijas pārstāvis.

Lasiet arī

Kultūra Luvra varētu piešķirt portretam «Mona Liza» atsevišķu telpu

Pasaules slavenākajam Leonardo da Vinči portretam "Mona Liza" Luvrā varētu atvēlēt atsevišķu telpu, sestdien paziņoja muzeja prezidente.

Sports Porziņģis ar 18 punktiem palīdz «Celtics» sērijā atgūt vadību (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra pirmās kārtas trešajā mačā guva 18 punktus un sekmēja Bostonas "Celtics" uzvaru.

Ekonomika Vidzemes tūrisma uzņēmēja: sezonas laikā visbiežāk viesojas latvieši (+VIDEO)

Cilvēki galvenokārt par kempingu uzzina no citiem viesiem, tīmekļvietnes, vietnēm Facebook un Instagram, vietnes TikTok.

Kultūra Balvu novada folkloras kopa «‎Upīte» radīja hitu «Žīguļi» (+VIDEO)

"Apzinātas vairāk kā 200 dziesmas un šķiet, ka vēl nav redzamas beigas".