• Sigmunds,
  • Zigismunds,
  • Zigmunds
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Austrālija: Ķīnai izšķiroša loma centienos panākt mieru Ukrainā

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 08:15, 07.03.2022


Centienos apturēt Krievijas karu pret Ukrainu izšķiroša loma ir Ķīnai, uzskata Austrālijas premjerministrs Skots Morisons.



Tas ir "atkarīgs no Ķīnas" - "šajā vēstures pavērsiena brīdī" demonstrēt savu uzticību miera ideāliem, cieņu suverenitātei un teritoriālajai integritātei, sacīja premjers.

"Nevienai valstij šobrīd nebūs lielāka ietekme uz Krievijas vardarbīgo agresiju pret Ukrainu kā Ķīnai, kas pievienojas pārējai pasaulei, nosodot Krievijas agresiju un piemērojot tās pašas sankcijas, ko mēs esam piemērojuši," Sidnejā Lovija institūtam sacīja Morisons.

"Nevienai valstij nebūs lielākā ietekme uz šī šausminošā Ukrainas kara izbeigšanu kā Ķīnai. Kamēr viņiem šeit būs divejādas likmes, man ir bažas, ka asinsizliešana turpināsies," viņš piebilda.

Morisons arī kritizēja Pekinas valdību, ka tā "Krievijai pasviež ekonomikas glābšanas virvi" un samazinājusi ierobežojumus kviešu importam no Krievijas.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Lielbritānija nosūtījusi pirmo nelegālo imigrantu uz Ruandu

Lielbritānija ir nosūtījusi pirmo nelegālo imigrantu uz Ruandu, sākot īstenot pretrunīgi vērtētu plānu, otrdienas vakarā ziņoja britu mediji.

Pasaule Zimbabvē ieviesta jauna valūta

Zimbabve otrdien laida apgrozībā jaunu valūtu, lai nomainītu Zimbabves dolāru, kas pārmērīgas devalvācijas dēļ ir zaudējis iedzīvotāju uzticību.

Pasaule Gruzijas policija raida asaru gāzi un gumijas lodes uz protestētājiem

Gruzijas policija otrdien raidīja asaru gāzi un gumijas lodes uz demonstrantiem, kas protestēja pret likumu par "ārvalstu aģentiem", kas apdraud Gruzijas virzību uz Rietumiem un integrāciju Eiropā.

Pasaule Apšaudē ASV nogalināti trīs policisti

ASV Ziemeļkarolīnas štatā pirmdien likumsargiem cenšoties veikt aizturēšanu, izraisījusies apšaude, un tās gaitā trīs policisti nogalināti un pieci ievainoti, pavēstīja amatpersonas.

Lasiet arī

Pasaule Austrālijā sestdien notiek referendums par aborigēnu īpašajām tiesībām

Austrālijā sestdien notiek referendums par konstitūcijas grozījumiem, kas paredz īpašas tiesības aborigēniem, tajā skaitā atsevišķas aborigēnu konsultatīvas padomes izveidi.

Pasaule Austrālijā 14.oktobrī notiks referendums par aborigēnu īpašajām tiesībām

Austrālijā 14.oktobrī notiks referendums par aborigēnu īpašajām tiesībām ietekmēt likumdošanas procesu, trešdien paziņoja valsts premjerministrs Entonijs Albanīzs.

Pasaule Vīrietim apsūdzības par 110 dzimumaktiem ar bērniem, kas jaunāki par 10 gadiem

Bijušais bērnu aprūpes darbinieks apsūdzēts 91 bērna seksuālā izmantošanā.

Pasaule Austrālijā apstiprina referenduma rīkošanu par aborigēnu īpašajām tiesībām

Austrālijas Senāts pirmdien apstiprinājis likumus, kas paver ceļu referendumam par aborigēnu īpašajām tiesībām ietekmēt likumdošanas procesu.