• Liāna,
  • Lilija
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Šoks: Uz ielas nolaupīta, izvarota un noslepkavota piecgadīga meitenīte (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
09:26, 06.01.2022 14


Krieviju šokējis asinis stindzinošs noziegums, kurā Kostromā uz ielas nolaupīta, izvarota, bet pēc tam nežēlīgi nogalināta piecgadīga meitenīte, ziņo lenta.ru.



4.janvārī meitene devusies pastaigāties pa Severnaja Pravda ielu Kostromā. Kā ziņo kanāls 112, nolaupīšanas brīdī viņa spēlējusies netālu no kultūras nama, kurā strādā bērna māte. Pēc kāda laika pie meitenes pienākuši divi vīrieši, paņēmuši viņu rokās un aiznesuši nezināmā virzienā.

Vēlāk 112 publicēja videoierakstu, kurā redzams, kā aizdomās turamie iet pa ceļu. Viens no viņiem nes bērnu uz rokām, bet otrs iet viņam blakus.

Kanāls norāda, ka vispirms viņi meiteni izvaroja vietējā kopmītnē, bet pēc tam vairākas reizes sadūra ar nazi. Savukārt nogalinātā bērna ķermeni noziedznieki paslēpa sporta somā. Kopmīnes istabu hostelī, kurā tika atrasts noslepkavotais bērns, aizturētie īrēja.

Aizdomās turamie jau ir atzinušies noziegumā. Viens no aizturētajiem izrādījies recidīvists pedofils. Tas ir 44 gadus vecais Deniss Gerasimovs, kurš iepriekš tiesāts par bērnu pornogrāfiju un pedofiliju. Iepriekš sodīts ir arī viņa 24 gadus vecais līdzdalībnieks Vadims Beļakovs, taču - par naudas zādzību no bankas konta.

Стали известны жуткие подробности убийства пятилетней девочки в Костроме

Pēc meitenītes līķa atrašanas, vietējie iedzīvotāji, kuri aktīvi piedalījās bērna meklēšanā, pieprasīja, lai viņiem tiktu izdoti par viņas slepkavību aizdomās turamie . Pie ēkas, kur notika izmeklēšana, bija sapulcējies pūlis.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Virpuļviesuļos ASV pieci bojāgājušie

ASV Oklahomas un Aiovas štatos virpuļviesuļos zaudējuši dzīvību pieci un ievainoti apmēram 100 cilvēki, svētdien paziņoja varasiestādes.

Pasaule ASV amatpersona: Putins, visticamāk, nav pavēlējis nogalināt Navaļniju

ASV izlūkdienestu amatpersonas uzskata, ka Krievijas diktators Vladimirs Putins, visticamāk, nav pavēlējis nogalināt ieslodzījumā turēto opozīcijas politiķi Alekseju Navaļniju, sacīja Savienoto Valstu amatpersona, kas ir pazīstama ar šo izvērtējumu.

Pasaule Kijiva: Divi Vācijā nodurtie ukraiņi bija karavīri

Ukrainas Ārlietu ministrija apstiprinājusi, ka divi Ukrainas pilsoņi, kas sestdien tika nodurti Vācijā, bija Ukrainas karavīri, kas šajā valstī atradās rehabilitācijas kursa dēļ.

Pasaule Tbilisi 20 000 protestē pret «ārvalstu aģentu» likumprojektu

Gruzijas galvaspilsētā Tbilisi svētdien aptuveni 20 000 cilvēku piedalījās "Gājienā par Eiropu", pieprasot valdībai atteikties no pretrunīgā "ārvalstu aģentu" likumprojekta, kas, kā brīdina Eiropas Savienība (ES), var kaitēt Gruzijas centieniem pievienoties blokam.

Lasiet arī

Pasaule ANO eksperti apstiprina, ka Harkivā sprāgusi Ziemeļkorejas raķete

ANO eksperti nosūtījuši ANO Drošības padomei ziņojumu, kurā apstiprināts, ka pret Ukrainu izmantota Ziemeļkorejā ražota ballistiskā raķete, vēsta ziņu aģentūra "Reuters", kas iepazinusies ar ziņojuma tekstu.

Sabiedrība Vairākiem cilvēkiem piešķir valsts augstākos apbalvojumus

Vairākiem cilvēkiem par sevišķiem nopelniem Latvijas valsts labā pirms maija svētkiem piešķirti valsts augstākie apbalvojumi, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Kriminālziņas Par kukuļa piedāvāšanu robežsargam aiztur Krievijas pilsoni

Piektdien Grebņevas robežkontroles punktā robežsargi aizturēts Krievijas pilsonis, kurš robežsargam mēģinājis dot kukuli 30 eiro apmērā, aģentūtu LETA informēja Valsts robežsardzē.

Kultūra Franču aktieri Depardjē oktobrī sāks tiesāt par seksuālu uzbrukumu

Franču kinoaktieris Žerārs Depardjē no oktobra tiks tiesāts par seksuālu uzbrukumu, pirmdien paziņoja Parīzes prokurors.