• Ziedonis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Izvaroja, nogalināja un iemeta upē 7,5 minūtēs. Notiesāts rekordslepkava (+FOTO)

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
VS.LV 10:35, 18.02.2021 1


2019.gada 1.februārī Hallē, Lielbritānijā, pazuda 21 gadu vecā filozofijas studente Lībija Skvaira. Pusotru mēnesi vēlāk, 20.martā, zvejnieki atrada viņas ķermeni ūdenī, viņai ap kaklu joprojām bija ķēdīte ar kulonu L burta ("L" - Libby) formā. Tikai pēc diviem gadiem par vainīgu šajā noziegumā tiesa nu atzinusi 26 gadus veco Pāvelu Reloviču, ziņo BBC.



Pāvels vainojams vismaz deviņos dzimumnoziegumos, tostarp par sabiedriskās kārtības traucēšanu, lūrēšanu un ielaušanos. Relovičs novēroja savus upurus pa logiem, kad viņas pārģērbās vai nodarbojās ar seksu, ielauzās un zaga sieviešu mājas apakšveļu, seksa rotaļlietas kā "trofejas". Par to brits tika ieslodzīts uz 5 gadiem un 8 mēnešiem. Un tikai tad izmeklētājiem izdevās noskaidrot, ka viņš ir vainojams arī Lībijas Skvairas nāvē.

Павел Релович. Фото © BBC

Liktenīgajā 2019.gada 1.februāra dienā vīrietis vēlā vakarā izgāja uz ielas pēc "viegla seksa". Briesmīgas sagadīšanās dēļ viņš ieraudzīja Lībiju un satvēra viņu tikai dažus soļus no meitenes mājām. Skvaira alkohola reibumā atgriezās mājās pēc tam, kad apsardze viņu ar draugiem nebija ielaidusi klubā.

Attēlu rezultāti vaicājumam “Libby Squire”

Vīrs un divu bērnu tēvs Pāvels satvēra studenti, ievilka viņu savā automašīnā un aizveda uz pamestu lauku, no kura, pēc aculiecinieku teiktā, vēlāk atskanēja "prātam neaptverami sāpju kliedzieni". Pēc 7,5 minūtēm vīrietis aizbrauca jau bez Lībijas - tas tika noskaidrots, pateicoties novērošanas kameru ierakstiem.

CCTV still of Pawel Relowicz walking on the pavement of a main road

Tiesā secināts, ka viņam bija "vairāk nekā pietiekami daudz laika", lai viņš "izvilktu Lībiju laukā, izvarotu un nogalinātu, iemestu viņas ķermeni upē un pēc tam atgrieztos pie savas automašīnas". Relovičs tika apsūdzēts slepkavībā 2019.gada oktobrī un tikai tagad ir notiesāts, ziņo BBC. Tiesa, tas vairs nepalīdzēs meitenes ģimenei.

Libby Squire digital appeal


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Gruzijas policija raida asaru gāzi un gumijas lodes uz protestētājiem

Gruzijas policija otrdien raidīja asaru gāzi un gumijas lodes uz demonstrantiem, kas protestēja pret likumu par "ārvalstu aģentiem", kas apdraud Gruzijas virzību uz Rietumiem un integrāciju Eiropā.

Pasaule Apšaudē ASV nogalināti trīs policisti

ASV Ziemeļkarolīnas štatā pirmdien likumsargiem cenšoties veikt aizturēšanu, izraisījusies apšaude, un tās gaitā trīs policisti nogalināti un pieci ievainoti, pavēstīja amatpersonas.

Pasaule Krievijas triecienos Harkivai divi nogalinātie

Krievijas bruņoto spēku otrdien veiktajos triecienos Ukrainas austrumu pilsētai Harkivai nogalināti divi un ievainoti seši cilvēki, paziņoja Harkivas apgabala kara administrācijas vadītājs Olehs Siņehubovs.

Pasaule Maskavieti par nokrāsotiem matiem apsūdz armijas diskreditācijā

Maskavā policija noformējusi protokolu par armijas "diskreditāciju" vietējam iedzīvotājam Staņislavam Ņetjosovam, jo viņš matus nokrāsojis dzeltenā, zilā un zaļā krāsā, vēsta izdevums "OVD-Info".

Lasiet arī

Sabiedrība Rīgā norisināsies tradicionālais «Kritiskās masas» velobrauciens

Rīgā šodien norisināsies tradicionālais "Kritiskās masas" velobrauciens, liecina organizatoru sniegtā informācija.

Ekonomika LMT ceļ interneta pakalpojumu cenas

No šodienas palielinās atsevišķu SIA "Latvijas mobilais telefons" (LMT) interneta pakalpojumu cenas, liecina uzņēmuma publiskotā informācija.

Interesanti fakti Maija beigās gaidām rododendru svētki Babitē (+VIDEO)

Katras festivāla dienas vakara noslēgumā būs skatāma unikāla lāzerprojekcijas instalācija debesīs.

Sabiedrība No šodienas samazinās siltumenerģijas tarifi vairākās apdzīvotās vietās

No šodienas samazinās siltumenerģijas tarifi 11 komersantiem vairākās apdzīvotās vietās, informē Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) pārstāvji.