• Didzis,
  • Gaidis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Kanje Vests paziņo par nodomu jau šogad kandidēt uz ASV prezidenta amatu

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 13:39, 05.07.2020


Amerikāņu reperis un miljardieris Kanje Vests sestdien tviterī paziņojis par nodomu kandidāt uz ASV prezidenta amatu šogad gaidāmajās vēlēšanās.



"Mums tagad jāīsteno Amerikas solījums, uzticoties Dievam, apvienojot mūsu redzējumu un ceļot nākotni. Es kandidēšu uz Savienoto Valstu prezidenta amatu," tviterī ASV Neatkarības dienā paziņoja Vests.

ASV prezidenta vēlēšanas plānotas 3.novembrī.

Vests, kurš atklāti atbalstījis ASV prezidentu Donaldu Trampu un tikās ar viņu Baltā nama Ovālajā kabinetā, 2018.gadā paziņoja, ka distancēsies no politikas.

Pēc vizītes Baltajā namā Vests pavēstīja, ka apjautis, ka ticis izmantots, lai izplatītu vēstījumus, kam pats netic, un piebilda, ka distancēsies no politikas un pilnībā koncentrēsies uz radošo darbību.

Vests jau iepriekš vairākkārt ir paudis nodomu kandidēt uz prezidenta amatu.

Pirmo reizi viņš ar šādu paziņojumu nāca klajā 2015.gadā "MTV Video Music Awards" balvu pasniegšanas ceremonijā. Toreiz viņš sacīja, ka plāno kandidēt uz prezidenta amatu 2020.gadā.

Vēlāk Vests norādīja, ka ir nopietni nodomājis kandidēt uz prezidenta amatu, bet nedarīs to ātrāk par 2024.gadu.

43 gadus vecais reperis ir pazīstams ar skaļiem paziņojumiem, un pagaidām nav skaidrs, vai viņš tiešām šogad kandidēs uz prezidenta amatu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Ukraina notriekusi 23 no 24 droniem "Shahed"

Krievija pret mērķiem Ukrainā aizvadītajā naktī palaidusi 24 dronus "Shahed", taču 23 no tiem notriekusi Ukrainas pretgaisa aizsardzība, svētdien paziņoja Ukrainas Gaisa spēki.

Pasaule Madonnas bezmaksas koncerts Riodežaneiro pulcē 1,6 miljonus skatītāju

Amerikāņu popzvaigznes Madonnas bezmaksas koncerts sestdienas vakarā Riodežaneiro Kopakabanas pludmalē pulcējis 1,6 miljonus skatītāju, paziņoja šīs Brazīljas pilsētas pašvaldība.

Pasaule Financial Times: Krievija gatavo sabotāžas un diversijas aktus Eiropā

Eiropas valstu izlūkdienesti brīdinājuši savu valstu valdības, ka Krievija gatavo sabotāžas un diversijas aktus visā Eiropā, vēsta britu laikraksts "Financial Times", atsaucoties uz avotiem trīs Eiropas valstu izlūkdienestos.

Pasaule Krievija izsludina meklēšanā Zelenski

Krievijas Iekšlietu ministrija meklēšanā izsludinājusi Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski, sestdien vēsta Krievijas mediji.

Lasiet arī

Sabiedrība Alkohola iegādes vecuma palielināšanu varētu neattiecināt uz alu, sidru un vīnu

Atsevišķi deputāti varētu rosināt nemainīt pašlaik noteikto 18 gadu vecumu attiecībā uz alus, sidra un vīna iegādi, tādējādi plānoto 20 gadu ierobežojumu attiecinot tikai uz stiprākiem alkoholiskajiem dzērieniem.

Kriminālziņas Par septiņu taimiņu noķeršanu piespriež sabiedriskos darbus un 5000 eiro sodu

Vidzemes rajona tiesa par septiņu taimiņu noķeršanu Gaujas nacionālajā parkā kādam vīrietim piespriedusi sabiedriskos darbus un likusi samaksāt aptuveni 5000 eiro kaitējumu, liecina publiski pieejamais spriedums.

Ekonomika Uzņēmējdarbība attīstījās Zemgalē, iztērējot gandrīz miljonu eiro (+VIDEO)

Projektā tika atbalstīti ne tikai biznesu īpašnieki, bet arī pašvaldību speciālisti.