• Klementīne,
  • Raimonda,
  • Raina,
  • Tāle
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Porziņģis sodīts ar 50 000 ASV dolāru sodu par kluba apmeklējumu

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 10:35, 26.05.2021


Nacionālā basketbola asociācija (NBA) piespriedusi Latvijas basketbolistam Kristapam Porziņģim 50 000 ASV dolāru (40 861 eiro) naudas sodu par kluba apmeklējumu, kas ir līgas Covid-19 ierobežojumu pārkāpums, NBA otrdien paziņoja oficiālā preses relīzē.



Porziņģis noteikumus pārkāpa 23.maijā, nākamajā dienā pēc uzvaras pirmajā sezonas "play-off" spēlē apmeklējot klubu.

"NBA "Mavericks" uzbrucējam Porziņģim ir piespriedusi 50 000 ASV dolāru (40 861 eiro) naudas sodu par noteikumu pārkāpumu, kas spēlētājiem aizliedz doties uz jebkuru bāru, klubu, kopējām atpūtas telpām vai līdzīgām iestādēm neatkarīgi no vakcinācijas statusa," otrdien pavēstīja līgas operāciju prezidents Bairons Sprūels.

Konsultējoties ar medicīnas ekspertiem un ņemot vērā visus notikušā apstākļus, tika noteikts, ka "Mavericks" spēlētāja apmeklējums nerada ar Covid-19 izplatīšanos saistītus riskus, un tāpēc karantīna nav nepieciešama.

Jau ziņots, ka Dalasas "Mavericks" izbraukumā pārspēja Losandželosas "Clippers" ar 127:121. Sērijā ar 2-0 vadībā ir "Mavericks".

Porziņģis laukumā pavadīja 32 minūtes un vienu sekundi, kuras laikā grozā raidīja piecus no astoņiem divpunktu, trīs no četriem trīspunktu metieniem un vienu no diviem "sodiņiem".

Latvijas basketbolista kontā bija arī četras atlēkušās bumbas, trīs pārķertas bumbas, divi bloķēti metieni, četras personiskās piezīmes un +/- rādītājs +10.

"Mavericks" regulārajā čempionātā ieņēma piekto vietu Rietumu konferencē, bet "Clippers" bija ceturtā. Dalasieši pamatturnīrā izcīnīja par piecām uzvarām mazāk nekā pretinieki.

NBA pamatturnīrā komandas šosezon aizvadīja 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Rotko muzejs Daugavpilī aicina jauniešus (VIDEO)

"Iesaistīties, iekļauties un būt noderīgiem kultūras procesos".

Kultūra Kastaņolā, Šveicē vēl gadu būs izstāde par Raini un Aspaziju (+VIDEO)

Ekspozīcijā dzejnieku dzīves un darbības kontekstā iezīmēti Šveices un Latvijas sakaru būtiskākie punkti laika posmā no 1893. gada līdz mūsdienām.

Kultūra Pirmizrādi piedzīvos Ozola koncertfilma

Kinoteātrī "Forum Cinemas" šodien plkst.19 pirmizrādi piedzīvos hiphopa mākslinieka Ozola koncertfilma "No rajona līdz arēnai", aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Inese Grīnberga.

Lasiet arī

Sabiedrība CSDD tehniskās apskates stacijas maijā vairākas dienas nestrādās

Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) tehniskās apskates stacijas maijā vairākas dienas nestrādās, aģentūru LETA informēja CSDD pārstāvji.

Ekonomika Tet izsolēs piedāvās iegādāties īpašumus Daugavpilī un Ventspilī

Tehnoloģiju uzņēmums SIA "Tet" izsolēs piedāvās iegādāties īpašumus Daugavpilī un Ventspilī, liecina kompānijas publiskotā informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

Ekonomika Baltijas valstīs degvielas cenas pagājušajā nedēļā pamatā samazinājās

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas galvaspilsētās degvielas cenas samazinājās, izņemot benzīna cenu Rīgā, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Pasaule Beļģija plāno piegādāt Ukrainai F-16 jau šogad

Beļģija plāno līdz 2024.gada beigām nodot Ukrainai vairākus ASV ražotos iznīcinātājus F-16, paziņoja Beļģijas premjerministrs Aleksandrs de Kro un aizsardzības ministre Ludivīna Dedondere.