• Sigmunds,
  • Zigismunds,
  • Zigmunds
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Lindai Mūrniecei sirds atkal pilna: Es neesmu miskaste!

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
09:03, 23.03.2021 10


Viesnīcas "Hotel Roma" apsaimniekotāja un bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece sociālajā vietnē Facebook kārtējo reizi dalījusies ar emocionālu ierakstu, šoreiz sūkstoties par nepieklājīgiem cilvēkiem, bieži - pat nepazīstamiem - kas ar saviem un ziņojumiem un zvaniem traucējot pat nakts vidū.


Foto: Facebook

Sociālajā tīklā Facebook Mūrniece raksta:

"Es esmu atvērta. Publiska. Un izvēlos tāda būt. Jo ļoti patīk komunikācija ar cilvēkiem. Patīk atgriezeniskā saite ierakstiem un patīk iegūt draugus, kas domā līdzīgi... Esmu sadraudzējusies ar daudziem un labprāt sarakstos un arī dzīvē iepazīstos.

Bet!!! Es neesmu miskaste!!! Kur izmest savus tekstu četros naktī vai jebkurā diennakts laikā. “Tu esi smukiņa”, “te mana presīte”, “skat, kāda man sieva stāvoklī, gribu tāpēc iepazīties”. Ir teksti, kurus pat īsti nevar iztulkot. No sievietēm, vīriešiem. Nepazīstamiem vispār. Reiz kāda kundze sarakstīja dzeju par tēmu, kāda es viņas domās kaila kalna galā... Tiešām?!!! Man tas jāpieņem, jo esmu publiska?

Man var zvanīt visur, kur atrod un jebkurā diennakts laikā? Jā, varu izslēgt skaņu? ... mans bērns dzīvo citā laika joslā un darbs joprojām neatļauj... neizslēdzu. Un pamostos no ziņām naktīs...

Izrādās, ka var zvanīt feisbukā un pat instagramā. Un bloķē kur gribi, viņi atrod spraugas iestarpināties...

Izrādās, ka var zvanīt feisbukā un pat instagramā. Un bloķē kur gribi, viņi atrod spraugas iestarpināties...

Un es neesmu miskaste, kur katru dienu kādam izgāzt savu problēmu."

Nesen Mūrniece dalījās ar sāpīgām pārdomām par to, ka pagājis gads kopš viņai viesnīcā nācies šķirties no darbiniekiem. "Ir pagājis gads. Cerības pazudušas. Ilūzijas sabrukušas. Ir realitāte. Bet pāri visam tā sajūta - man pietrūkst manas otrās ģimenes. Ļoti," rakstīja Mūrniece.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Franču aktieri Depardjē oktobrī sāks tiesāt par seksuālu uzbrukumu

Franču kinoaktieris Žerārs Depardjē no oktobra tiks tiesāts par seksuālu uzbrukumu, pirmdien paziņoja Parīzes prokurors.

Kultūra Radīta mobilā lietotne ar vairāk nekā 400 Latvijas Radio audiopasakām

Latvijas Radio ir izstrādājis jaunu mobilo lietotni - "Latvijas Radio pasakas", kur apkopotas vairāk nekā 400 pasakas par visdažādākajām tēmām, informē Latvijas Radio pārstāvji.

Kultūra Rīgas Vāgnera teātra ēkā noslēdzies demontāžas posms

Rīgas Vāgnera teātra ēkā noslēdzies demontāžas posms, kā arī pabeigts ēkas tehniskais projekts, informē Rīgas Riharda Vāgnera biedrības (RRVB) pārstāvji.

Kultūra Leģendārais Dīters Bolens savā 70. jubilejas tūrē iekļāva Jūrmalu (+VIDEO)

Tieši pateicoties fanu lūgumiem Instagramā, viņš pēc 16 gadu pārtraukuma atgriezās uz skatuves.

Lasiet arī

Sabiedrība Ādažu poligonā notiks militārās mācības CAT 24

No šodienas līdz 4.maijam Ādažu militārajā poligonā notiks NATO paplašinātās klātbūtnes Latvijā kaujas grupas vadīto militāro mācību "CAT 24" aktīvā fāze, informē Nacionālie bruņotie spēki.

Sports Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics".

Pasaule Lielbritānijā skolā jaunietis sadūris trīs cilvēkus

Lielbritānijā trešdien aizturēts 17 gadus vecs jaunietis, kurš tiek turēts aizdomās par trīs cilvēku saduršanu skolā Anglijas ziemeļos, paziņojusi policija.