• Sigmunds,
  • Zigismunds,
  • Zigmunds
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Nedēļas nogalē notiks ikgadējais jūras velšu festivāls

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
LETA 17:16, 21.10.2020


Delikatešu veikalā "Gastronome" interjera un delikatešu centrā "Mc2" šajā nedēļas nogalē, 24. un 25.oktobrī, notiks ikgadējais jūras velšu festivāls, informēja "Gastronome" zīmola vadītāja Liene Avotiņa.



Viņa norādīja, ka festivālā interesentiem būs iespēja iepazīties ar "Gastronome" jūras velšu piedāvājumu, iegādāties zivis un citus jūras produktus no visas pasaules.

Festivāla programmā iekļauts austeru un jūras velšu bārs, ikru bārs, "Gastronome" kulinārijas izstrādājumu baudīšana, vīnu degustācijas un aktivitātes stendā "Mazās zivtiņas lielā" garša.

Interjera un delikatešu centrs "Mc2" Latvijas tirgū darbojas kopš 2002.gada un tā īpašnieks ir SIA "Reaton". Kompānijas pērn strādāja ar 56,366 miljonu eiro apgrozījumu un 155 222 eiro peļņu. Uzņēmuma īpašnieki ir Boriss Gluhmans (60,31%) un Nataļja Jakovļeva (39,69%), abiem esot patiesajiem labuma guvējiem.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Konkursā uz Nacionālās operas un baleta valdi pieteikušies 23 pretendenti

Kultūras ministrijas (KM) izsludinātajā atklātajā konkursā uz Latvijas Nacionālās operas un baleta (LNOB) valdi - trīs valdes locekļu amatiem - pieteikušies 23 pretendenti.

Kultūra Franču aktieri Depardjē oktobrī sāks tiesāt par seksuālu uzbrukumu

Franču kinoaktieris Žerārs Depardjē no oktobra tiks tiesāts par seksuālu uzbrukumu, pirmdien paziņoja Parīzes prokurors.

Kultūra Radīta mobilā lietotne ar vairāk nekā 400 Latvijas Radio audiopasakām

Latvijas Radio ir izstrādājis jaunu mobilo lietotni - "Latvijas Radio pasakas", kur apkopotas vairāk nekā 400 pasakas par visdažādākajām tēmām, informē Latvijas Radio pārstāvji.

Kultūra Rīgas Vāgnera teātra ēkā noslēdzies demontāžas posms

Rīgas Vāgnera teātra ēkā noslēdzies demontāžas posms, kā arī pabeigts ēkas tehniskais projekts, informē Rīgas Riharda Vāgnera biedrības (RRVB) pārstāvji.

Lasiet arī

Kultūra Vāc parakstus par liegumu publiskos pasākumos saīsināt Latvijas valsts himnu

Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana par Latvijas valsts himnas atskaņošanu pilnā garumā publiskos pasākumos.

Pasaule Krievijā no 1.maija lozungiem pazudis vārds «miers»

Krievijā oficiālajos Darba svētku pasākumos trešdien gandrīz vairs nav izmantots vārds "miers", kas vairākas desmitgades bijis 1.maija svētku pazīstamākā lozunga "Miers. Darbs. Maijs" daļa, novērojuši vietējie mediji un "Telegram" kanāli.

Pasaule Kolumbija pārtrauc diplomātiskās attiecības ar Izraēlu

Kolumbijas prezidents Gustavo Petro trešdien pavēstīja, ka viņa valsts pārtrauc diplomātiskās attiecības ar Izraēlu tās valdības, kā sacīja prezidents, īstenotās genocīda politikas dēļ.

Sabiedrība Cilvēki pērk taksometru vaučerus Rīgas lidostā, bet ne pārāk daudz

Cilvēki pērk taksometru vaučerus Rīgas lidostā, bet ne pārāk daudz, aģentūrai LETA sacīja Rīgas lidostas valdes priekšsēdētāja Laila Odiņa.