• Gundega,
  • Terēze
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Toms Grēviņš piedzīvo pamatīgas nedienas: pēc rokas salaušanas notiek vēl kas

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
santa.lv 14:02, 03.06.2020


"Man ir lauzta labā roka. Velosipēdam, ar kuru piecos no rīta braucu uz darbu radio, aizgāja pa gaisu dubļu bleķis, un es vienkārši pārlidoju pāri velosipēdam," žurnāla "Privātā Dzīve" jaunākajā numurā par pagājušajā ceturtdienā piedzīvoto stāsta Latvijas Radio 5 dīdžejs Toms Grēviņš.


Foto: LETA

Rehabilitācija ilgšot četrus mēnešus, taču tā vēl ir tikai puse bēdas, jo kamēr dīdžejs bijis veselības aprūpes iestādē, kāds neģēlis piesavinājās viņa velosipēdu.

"Pulksten 5.45 es pēdējo reizi redzēju savu riteni," teic Toms. Negadījuma dienā viņam neesot bijusi līdzi riteņa atslēga, jo, dodoties uz darbu radio, viņš to parasti neizmantojot.

"Savainoto draugu instinktīvi noslēpu. Pēc deviņiem no rīta, kad tam braucu pakaļ, riteņa vairs nebija," nopūšas Toms. "Tas vienkārši tika nozagts. Neloloju ilūzijas to atrast. Visticamāk jau tās pašas dienas pēcpusdienā tas izskatījās pavisam citādāks. Mums kopā bijuši lieliski nakts braucieni, randiņi un piedzīvojumi. No Toma Ērenpreisa rokām tas bija nācis, un pēdējos gados veikals Xsports to uzturēja pie labas veselības. Lai veicas nākamajam īpašniekam," nopūšas dīdžejs.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Daugavpilī apskatāmi vēl divi Marka Rotko oriģināldarbi

Atzīmējot Rotko muzeja 11.dzimšanas dienu, šodien plkst.16 līdzās pasaulslavenā mākslinieka Marka Rotko oriģināldarbu ekspozīcijai tiks atklāti vēl divi viņa oriģināldarbi, aģentūru LETA informēja Rotko muzeja Mākslas departamenta speciāliste Inita Paegle.

Kultūra Rotko muzejs Daugavpilī aicina jauniešus (VIDEO)

"Iesaistīties, iekļauties un būt noderīgiem kultūras procesos".

Kultūra Kastaņolā, Šveicē vēl gadu būs izstāde par Raini un Aspaziju (+VIDEO)

Ekspozīcijā dzejnieku dzīves un darbības kontekstā iezīmēti Šveices un Latvijas sakaru būtiskākie punkti laika posmā no 1893. gada līdz mūsdienām.

Lasiet arī

Sabiedrība Lielajā talkā sakoptas 1149 talkas vietas

Lielajā talkā sestdien sakoptas 1149 talkas vietas, aģentūru LETA informēja Lielās talkas organizatori.

Interesanti fakti Aptauja: Latvijā 47% iedzīvotāju saskārušies ar agresīvu braukšanu

Latvijā kopumā 47% iedzīvotāju saskārušies ar agresīvu braukšanu, aģentūru LETA informēja apdrošināšanas kompānijas pārstāvji, atsaucoties uz veiktās aptaujas datiem.

Kultūra Priekšlikumiem par atteikšanos no programmām krievu valodā trūkst pamatojuma

Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) priekšlikumiem atteikties no radio reklāmām un radio programmām krievu valodā trūkst argumentēta pamatojuma, aģentūrai LETA pauda Latvijas Raidorganizāciju asociācijas (LRA) valdes loceklis un radio "SWH" komercdirektors Filips Rubenis.