• Henriete,
  • Henrijs,
  • Jete
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Pieprasījums pēc skolas somām esot atgriezies pirmspandēmjas līmenī

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
LETA 14:48, 09.08.2022


Tuvojoties jaunajam mācību gadam mugursomu pārdošanas apjomi, kas bija samazinājušies divus gadus pēc kārtas, sasnieguši pirmspandēmijas līmeni, un to cenas saglabājušās 2021.gada līmenī, pavēstīja internetveikala "220.lv" pārstāvji.


Foto: LETA

"220.lv" tirdzniecības platformas "Marketplace" pārdošanas vadītājs Kārlis Ozols norāda, ka pēdējos pāris gados mugursomas piedzīvoja ievērojamu pārdošanas kritumu, jo bērni mācījās attālināti un nebija nepieciešamības pirkt skolas somas, savukārt šogad pieprasījums atgriezies ierastā ritmā.

Vienlaikus Ozols min, ka vecāki plāno ne tikai mugursomu vai kancelejas preču iegādi, bet arī mēbeles - pērn augustā rakstāmgaldu pārdošanas apjoms trīskāršojās, un arī šogad jau redzams rakstāmgaldu un krēslu pārdošanas apjomu pieaugums.

"220.lv" pirktāko preču sarakstā atrodas rakstāmgaldi un biroja krēsli, rakstāmlietu komplekti un mugursomas.

Ozols norāda, ka mugursomu cenas šogad, tāpat kā pērn, svārstās no 25 līdz 80 eiro, savukārt, salīdzinot ar 2021.gadu, šogad vidējais rakstāmgaldu cenu pieaugums nepārsniedz 16%, bet krēslu cenu pieaugums - 10%.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Celtniecība Latvijā varētu ilgt 7 gadus, sacīja uzņēmējs (+VIDEO)

Galvenās problēmas ir darbaspēka pieejamība, valsts un pašvaldību kapitālsabiedrību lomas valsts attīstībā un administratīvais slogs.

Ekonomika Uzņēmējdarbība attīstījās Zemgalē, iztērējot gandrīz miljonu eiro (+VIDEO)

Projektā tika atbalstīti ne tikai biznesu īpašnieki, bet arī pašvaldību speciālisti.

Ekonomika Lufthansa Cargo veiks regulārus kravas lidojumus uz Rīgu

Vācijas aviokravu pārvadātājs "Lufthansa Cargo" ir sācis regulārus kravu lidojumus uz Rīgas lidostu, kas līdz ar to kļūst par pirmo Baltijas lidostu, ar ko "Lufthansa Cargo" veido regulāru tiešo kravu savienojumu.

Ekonomika Nosaukts Latvijā pieprasītākais amats

Pieprasītākais amats šā gada pirmajā ceturksnī Latvijā bija interneta reklāmu vērtētājs, liecina darba portālu "CVMarket.lv" jaunākā statistika.

Lasiet arī

Ekonomika Vidzemes plānošanas reģions attīstīs ekonomiku kopā ar Augstskolu (+VIDEO)

Noteikti septiņi viedās specializācijas prioritārie tautsaimniecības sektori.

Pasaule ETP aicina ES diplomātus nepiedalīties Putina inaugurācijā

Nevienam no Krievijā akreditētajiem Eiropas Savienības (ES) un tās dalībvalstu diplomātiskajiem pārstāvjiem nevajadzētu piedalīties šodien gaidāmajā Krievijas režīma līdera Vladimira Putina inaugurācijas ceremonijā, vēstulē ES augstajam pārstāvim ārpolitikā un drošības politikā Žuzepam Borelam aicinājusi Eiropas Parlamenta Eiropas Tautas partijas (ETP) frakcija.

Kriminālziņas Reģistrēto apdraudēto IP adrešu skaits aprīlī Latvijā pieaudzis par 10,5%

atvijā šogad aprīlī reģistrētas 253 367 kādam kibertelpas apdraudējumam pakļautas unikālās IP adreses, kas ir par 10,5% vairāk nekā 2023.gada aprīlī, liecina informācijas tehnoloģiju drošības incidentu novēršanas institūcijas "Cert.lv" publicētā kibertelpas reģistrēto incidentu statistika.