• Sigmunds,
  • Zigismunds,
  • Zigmunds
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Atlaides nedod! Slēgšana draud Balzāmbāram un citām Vecrīgas vietiņām (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
12:07, 23.04.2020


Rīgā uz Torņa ielas esošajam "Balzāmbāram" draud slēgšana, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā pastāstīja bāra īpašnieks Andris Reizenbergs.


Foto: twitter

Reizenbergs pastāstīja, ka "Rīgas nami" nav atsaucīgi sarunās par iespējām atmaksāt īres parādu 3000 eiro vēlāk. Tā kā bāram ienākumu pašlaik nav, tad parādu atmaksāt uzreiz nav iespējams. Bārs nevar pretendēt arī uz dīkstāves pabalstu, jo par janvāri un februāri uzkrāti nodokļu parādi, kas gan nozarē esot pilnīgi normāli, jo klienti ziemā ir mazāk. Vēl arī kādam darbiniekam iepriekš ir bijis bankets, par kuru samaksāta nauda, tādējādi arī šajā gadījumā pabalsts nepienākas, kaut arī skaidrs, ka darbinieks ir dīkstāvē.

Reizenbergs uzsvēra, ka pagājušajā gadā uzņēmums nomaksājis 250 00 eiro nodokļos, bet tagad ir izmests no laivas.

Latvijas Restorānu biedrībā nav pārrunāta samilzusī problēma. Bet, tiekoties ar citu kafejnīcu vadītājiem Torņa ielā, Reizenbergs redz, ka arī viņiem ir līdzīga problēmas. "Valdībai ir jānāk pretī. Ir jābūt cilvēkam, kurš to deķi pazīst. Bet ir cilvēki, kas ir vienkārši burta kalpi," norādīja Reizenbergs.

"Balzāmbāra" īpašnieks bez iztikas nav palicis. Covid-19 krīzes laiks devis viņam iedvesmu īstenot biznesa ideju - piegādāt mājās "siļķi kažokā", auksto zupu un citus mājās ražotus produktus.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī

Pasaule Krievijā no 1.maija lozungiem pazudis vārds «miers»

Krievijā oficiālajos Darba svētku pasākumos trešdien gandrīz vairs nav izmantots vārds "miers", kas vairākas desmitgades bijis 1.maija svētku pazīstamākā lozunga "Miers. Darbs. Maijs" daļa, novērojuši vietējie mediji un "Telegram" kanāli.

Pasaule Kolumbija pārtrauc diplomātiskās attiecības ar Izraēlu

Kolumbijas prezidents Gustavo Petro trešdien pavēstīja, ka viņa valsts pārtrauc diplomātiskās attiecības ar Izraēlu tās valdības, kā sacīja prezidents, īstenotās genocīda politikas dēļ.

Sabiedrība Cilvēki pērk taksometru vaučerus Rīgas lidostā, bet ne pārāk daudz

Cilvēki pērk taksometru vaučerus Rīgas lidostā, bet ne pārāk daudz, aģentūrai LETA sacīja Rīgas lidostas valdes priekšsēdētāja Laila Odiņa.

Ekonomika Daugavas HES izstrādāts lielākais apjoms pēdējo 25 gadu laikā (+VIDEO)

Latvija ir labā ceļā uz atjaunojamās enerģijas mērķu sasniegšanu.