• Gints,
  • Uvis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Bļugers atgriežas ar rezultatīvu piespēli Penguins gūtajos vārtos (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 08:40, 12.04.2021


Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers svētdien atgriezās laukumā pēc traumas izdziedēšanas un atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, viņa pārstāvētajai Pitsburgas "Penguins" komandai izcīnot uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē.


Foto:

"Penguins" viesos ar rezultātu 5:2 (2:1, 1:0, 1:2) pārspēja Ņūdžersijas "Devils" komandu.

Pitsburgas komanda uzvarējusi trīs spēlēs pēc kārtas un deviņās no pēdējām 12 cīņām.

Bļugers marta vidū guva ķermeņa augšdaļas savainojumu un kopš tās reizes izlaida 13 spēles pēc kārtas. Neilgi pirms svētdienas mača sākuma kļuva zināms, ka Latvijas hokejists varēs atgriezties laukumā.

Jau spēles trešajā minūtē pēc izgājiena trijatā pret vienu pretinieku laukuma spēlētāju "Penguins" panāca 1:0. Bļugera metienu Taijs Smits nobloķēja un ripa atlēca pret laukuma apmali, kur to uztvēra Koltons Skiviors, kanādiešu uzbrucējam no aizvārtes ieraidot to mērķī.

Trīs minūtes vēlāk Skiviors dubultoja "Penguins" pārsvaru, bet nepilnas trīs minūtes pirms pirmā perioda beigām Mailss Vuds panāca 1:2. Pēdējo trīs vārtus "Penguins" komandai guva Džeiks Gencels, divus no tiem otrās un trešās trešdaļas beigām. Mājiniekiem vienreiz izcēlās Pernels Karls Subans.

Bļugers savā atgriešanās spēlē uz ledus pavadīja 13 minūtes un 44 sekundes, no tām vienu minūti un astoņas sekundes mazākumā. Viņš vienreiz meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu, pārtvēra divas piespēles, tika pie divām soda minūtēm, uzvarēja sešos no 14 iemetieniem un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Latviešu uzbrucējs šosezon 29 spēlēs guvis četrus vārtus, 12 reizes rezultatīvi piespēlējis un nopelnījis pozitīvu lietderības koeficientu +9.

"Penguins" ar 56 punktiem 42 spēlēs ieņem trešo vietu Austrumu divīzijā, kur "Devils" ar 34 punktiem 40 cīņās ir septītā.

Pitsburgas komandai nākamā spēle paredzēta vien ceturtdien, kad tā savā laukumā uzņems Filadelfijas "Flyers".

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 16.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports «Hurricanes» un «Avalanche» sasniedz Stenlija kausa izcīņas otro kārtu

Karolīnas "Hurricanes" un Kolorādo "Avalanche" otrdien nodrošināja vietu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā.

Sports Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics".

Sports Šilovs neglābj «Canucks» no otrā zaudējuma Stenlija kausa izcīņā

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas mačā atvairīja 20 metienus, taču neglāba Vankūveras "Canucks" no otrās neveiksmes.

Sports Ar diviem mačiem Rīgā sāksies Latvijas futbola virslīgas otrais aplis

Šodien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgā Rīgā notiks divas otrā apļa spēles.

Lasiet arī

Sabiedrība Krievijas karš pret Ukrainu būtiski ietekmējis ES austrumu pierobežas reģionus

Krievijas pilna apmēra agresijas karš pret Ukrainu ir būtiski ietekmējis Eiropas Savienības (ES) austrumu pierobežas reģionus, secināts izvērtējumā par Krievijas agresijas kara ietekmi uz pierobežas reģioniem.

Sports Latvijas hokeja izlasei pievienojas uzbrucējs Dzierkals

Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas pirms gaidāmā pasaules čempionāta piektdien papildināja uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Ekonomika Luminor vēlas iegādāties Krievijā strādājošā Ungārijas banka OTP - Bloomberg

Baltijas valstīs strādājošo "Luminor Bank" vēlas iegādāties Ungārijas lielākā banka "Országos Takarék Pénztár" (OTP), kas darbojas arī Krievijā, vēsta aģentūra "Bloomberg", atsaucoties uz nenosauktiem avotiem.

Ekonomika Dienvidkurzemes novada Nīcas pagastā par ES naudu tiks pārbūvēts polderis

Kopējā pasākumam atvēlētā summa ir 32,9 miljoni eiro no Atveseļošanas fonda un 6,9 miljoni eiro no Latvijas valsts budžeta.