• Didzis,
  • Gaidis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Rastorgujevs ieņem 19.vietu Pasaules kausa posmā

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 17:03, 23.01.2020


Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs ceturtdien Slovēnijas trasē Pokļukā ieņēma 19.vietu Pasaules kausa sestā posma sacensībās individuālajā distancē.


Foto: LETA

Rastorgujevs reizi kļūdījās trešajā šautuvē un garām raidīja pēdējo lodi ceturtajā ugunslīnijā, finišēdams trīs minūtes un 15,5 sekundes aiz uzvarētāja norvēģa Juhannesa Tīngnēsa Bē, kurš izlaida divu iepriekšējo posmu sacensības ģimenes pieauguma dēļ.

Bē finišēja 47 minūtēs un 54,3 sekundēs. Viņš par 11,4 sekundēm apsteidza Martēnu Furkadu no Francijas un par 25,6 sekundēm - citu francūzi Fabjēnu Klodu. Pirmie četri finišētāji mērķī raidīja visus 20 šāvienus.

Aleksandrs Patrijuks katrā no šaušanām vismaz reizi kļūdījās un ar pieciem "pūdeļiem" finišēja 96.vietā desmit minūtes un 17,8 minūtes aiz uzvarētāja.

Roberts Slotiņš 109 biatlonistu konkurencē jau pirmajā ugunslīnijā kļūdījās trīsreiz. Tomēr pēc tam ar katru šaušanu viņš garām mērķim šāva pa reizei mazāk, ceturto ugunslīniju atstājot bez soda minūtēm un kopā nopelnot sešas soda minūtes. Viņš finišēja 103.vietā 11 minūtes un 20,5 sekundes aiz Bē.

Rastorgujevs līdz šim vienīgajās šīs sezonas individuālās distances sacensībās pirmajā posmā Estešundā ar piecām kļūdām šaušanā bija finišējis 34.vietā, Patrijuks ar septiņām kļūdām šaušanā ierindojās 100.vietā, bet Slotiņš krita un nefinišēja.

Piektdien 15 kilometru individuālajā jeb klasiskajā distancē dosies sievietes.

Latvijas komandas sastāvā Pasaules kausa sezonai šobrīd ir Andrejs Rastorgujevs, Roberts Slotiņš, Aleksandrs Patrijuks, Edgars Mise, Baiba Bendika un Jūlija Matvijenko.

Pasaules kausa izcīņā šajā sezonā kopumā būs deviņi posmi un pasaules čempionāts, kas februārī notiks Antholcā-Anterselvā, Itālijā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Šilovs atvaira visus pretinieka metienus, Canucks iet tālāk (VIDEO)

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs piektdien atvairīja visus pretinieka metienus, bet uzbrucējs Teodors Bļugers vienreiz meta pa vārtiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņu pārstāvētā Vankūveras "Canucks" komanda izcīnīja uzvaru.

Sports Latvijas hokejisti pārbaudes spēlē negūst vārtus un papildlaikā zaudē norvēģiem

Latvijas vīriešu hokeja izlase piektdien Rīgā priekšpēdējā pārbaudes spēlē pirms pasaules čempionāta ar rezultātu 0:1 (0:0, 0:0, 0:0, 0:1) papildlaikā zaudēja Norvēģijai.

Sports Latvijas hokeja izlasei pievienojas uzbrucējs Dzierkals

Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas pirms gaidāmā pasaules čempionāta piektdien papildināja uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Sports Latvijas hokejisti aizvada pirmo no divām pārbaudes spēlēm ar Norvēģijas izlasi

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Rīgā aizvadīs pirmo no divām pārbaudes spēlēm ar Norvēģijas valstsvienību.

Lasiet arī

Sabiedrība Viens no saspīlējuma iemesliem sabiedrībā ir sociālās atmiņas jautājumi

Viens no galvenajiem saspīlējuma iemesliem Latvijas sabiedrībā ir vairāki sociālās atmiņas jautājumi, piemēram, par Otro pasaules karu un padomju okupāciju, norādīts Kultūras ministrijas (KM) sagatavotajā Saliedētas un pilsoniski aktīvas sabiedrības attīstības plāna 2024.-2027.gadam projektā.

Pasaule Pasaules dabas fonds: Jau viena trešdaļa Baltijas jūras ir mirusi

Baltijas jūra ir sliktā ekoloģiskā stāvoklī un nepieciešama nekavējoša rīcība vides uzlabošanai, pēc aprīļa izskaņā Rīgā notikušās Baltijas jūras vides aizsardzības komisijas (HELCOM) ministru sanāksmes šādu paziņojumu izplatījis Pasaules dabas fonds (WWF).

Sabiedrība Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sports Ungārijas un Slovēnijas hokejisti atgriežas augstākajā divīzijā (VIDEO)

Ungārijas un Slovēnijas vīriešu hokeja izlases sestdien nodrošināja atgriešanos pasaules čempionāta augstākajā divīzijā.