• Klementīne,
  • Raimonda,
  • Raina,
  • Tāle
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Latviešu boksere Amanda Millere noslēgusi pasaules čempionātu. Kāds rezultāts?

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 12:32, 08.10.2019


Latvijas boksere Amanda Millere pirmdien pasaules čempionātu sievietēm Burjatijas galvaspilsētā Ulanudē svara kategorijā līdz 57 kilogramiem beidza ar zaudējumu astotdaļfinālā un ieņēma devīto vietu.



Astotdaļfinālā ar taizemieti Nilavanu Tehasuepu, kura čempionātā izlikta ar sesto numuru., Millere pirmajā raundā centās uzbrukt, taču augumā garākā pretiniece sekmīgi lasīja punktus ar trāpīgiem sitieniem. Arī cīņas turpinājumā precīzāka bija otrā numura pozīcijā boksējošā Taizemes pārstāve, un tiesnešu lēmums bija 5-0 (30:24, 30:26, 30:27, 30:27, 30:27) par labu Tehasuepai.

Līdz ar to Latvijas boksere noslēdza dalību čempionātā dalītā devītajā vietā.

Jau ziņots, ka Millere no pirmās kārtas cīņas bija brīva, bet otrajā ar 5:0 pēc punktiem pārspēja Hondurasas bokseri Mariju Fernandu Antunesu-Centeno. Trīs tiesneši Millerei piešķīra uzvaru ar 29:28, bet divi - ar 30:27.

Millere bija vienīgā Latvijas pārstāve šajās meistarsacīkstēs.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ostapenko Madrides «WTA 1000» turnīra otrajā kārtā tiekas ar Bouzasu-Maneiro

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko šodien Madrides "WTA 1000" turnīra otrajā kārtā spēkosies ar kvalifikāciju pārvarējušo spānieti Džesiku Bouzasu-Maneiro.

Sports Mediji: Klārka parakstīs astoņu gadu vienošanos ar Nike

Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) draftā ar pirmo numuru izvēlētā Keitlina Klārka tuvākajā laikā parakstīs ievērojamu vienošanos ar sporta zīmolu "Nike", informē Ziemeļamerikas mediji.

Sports Akcijā aicinās iedzīvotājus lifta vietā izmantot kāpnes

Lai atgādinātu par fizisko aktivitāšu nozīmīgumu ikdienā, šodien norisinās akcija "Diena bez lifta 2024", aģentūru LETA informēja Latvijas Tautas sporta asociācija.

Sports Bļugers palīdz «Canucks» uzsākt Stenlija kausa izcīņu ar uzvaru (VIDEO)

Ar rezultatīvu piespēli svētdien Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pirmajā mačā izcēlās latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers, palīdzot Vankūveras "Canucks" izcīnīt uzvaru pār Nešvilas "Predators".

Lasiet arī

Pasaule NATO kiberaizsardzības mācībās Igaunijā uzvar Latvija

Šonedēļ Igaunijā notikušajās NATO kiberaizsardzības mācības "Locked Shields 2024" uzvarējusi Latvija kopā ar NATO vienību komandu, paziņoja alianses Apvienotais kiberaizsardzības izcilības centrs (CCDCOE).

Sabiedrība Miris kādreizējais Saeimas priekšsēdētājs Alfreds Čepānis

80 gadu vecumā mūžībā devies kādreizējais Saeimas priekšsēdētājs, 5. un 6.Saeimas deputāts Alfreds Čepānis, informē parlamentā.

Sabiedrība Visiem Ukrainas bēgļu bērniem turpmāk būs jāmācās arī Latvijas skolās

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) plāno noteikt obligātu prasību no nākamā mācību gada visiem Ukrainas bēgļu bērniem apmeklēt Latvijas izglītības iestādes, informēja IZM.

Sabiedrība Daugavpils domes priekšsēdētāja Elksniņa ienākumi palielinājušies 2,5 reizes

Daugavpils domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa ienākumi pērn palielinājušies 2,5 reizes, sasniedzot 67 531 eiro, liecina viņa valsts amatpersonas deklarācija, kas publicēta Valsts ieņēmumu dienesta (VID) mājaslapā.