• Didzis,
  • Gaidis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ostapenko pārliecinoši iekļūst Madrides «WTA 1000» turnīra trešajā kārtā

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 07:06, 26.04.2024


Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko trešdien sasniedza Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību trešo kārtu.



Ostapenko, kura WTA rangā atrodas desmitajā vietā un turnīrā izsēta ar devīto numuru, otrās kārtas mačā ar 6-3, 6-1 pārspēja spānieti Džesiku Bouzasu-Maneiro (WTA 93.).

Pirmā seta ievadā abām tenisistēm izdevās uzvarēt pretinieces serves geimā un pēc pirmajiem četriem geimiem rezultāts bija 2-2. Nākamajā trijos geimos pārāka bija Ostapenko, saglabājot pārsvaru līdz panākumam ar 6-3.

Otrajā setā Ostapenko, divas reizes pārspējot pretinieci viņas serves geimos, iekrāja 4-0. Turpinājumā spāniete uzvarēja savas serves geimā, taču Ostapenko bija pārāka nākamajos divos geimos, ar pirmo mačbumbu izcīnot uzvaru otrajā setā un visā mačā.

Par trešās kārtas sasniegšanu Latvijas tenisiste nopelnījusi 65 pasaules ranga punktus.

Cīņā par iekļūšanu astotdaļfinālā Ostapenko tiksies ar argentīnieti Mariju Lurdesu Karli (WTA 82.), kura ar 6-4, 6-4 pārspēja turnīra 17.raketi krievieti Veroniku Kudermetovu (WTA 19.).

Latvijas tenisiste no pirmās kārtas bija brīva, turnīrā iesaistoties tikai no otrās kārtas. Savukārt Bouzasa-Maneiro pēc divu kvalifikācijas kārtu pārvarēšanas pamatturnīra pirmajā kārtā ar 2-6, 6-3, 6-3 pārspēja neseno planētas otro raketi Paulu Badosu (WTA 101.).

Ostapenko šosezon ir izcīnījusi divus titulus un iekrājusi uzvarēto un zaudēto spēļu bilanci 17-7. Martā 21 gadu vecā Bouzasa-Maneiro izcīnīja savu pirmo "WTA 125" titulu, uzvarot turnīrā Antaljā uz māla seguma.

Ostapenko ar ierasto pārinieci ukrainieti Ludmilu Kičenoku startēs arī dubultspēļu turnīrā, kurā Latvijas un Ukrainas duets izsēts ar piekto numuru.

Turnīrs Madridē norisinās māla seguma kortos.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Šilovs atvaira visus pretinieka metienus, Canucks iet tālāk (VIDEO)

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs piektdien atvairīja visus pretinieka metienus, bet uzbrucējs Teodors Bļugers vienreiz meta pa vārtiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņu pārstāvētā Vankūveras "Canucks" komanda izcīnīja uzvaru.

Sports Latvijas hokejisti pārbaudes spēlē negūst vārtus un papildlaikā zaudē norvēģiem

Latvijas vīriešu hokeja izlase piektdien Rīgā priekšpēdējā pārbaudes spēlē pirms pasaules čempionāta ar rezultātu 0:1 (0:0, 0:0, 0:0, 0:1) papildlaikā zaudēja Norvēģijai.

Sports Latvijas hokeja izlasei pievienojas uzbrucējs Dzierkals

Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas pirms gaidāmā pasaules čempionāta piektdien papildināja uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Sports Latvijas hokejisti aizvada pirmo no divām pārbaudes spēlēm ar Norvēģijas izlasi

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Rīgā aizvadīs pirmo no divām pārbaudes spēlēm ar Norvēģijas valstsvienību.

Lasiet arī

Sports Ostapenko zaudējums Štutgartes «WTA 500» turnīra pirmajā kārtā

Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko otrdien cieta zaudējumu Štutgartes "WTA 500" sērijas turnīra vienspēļu sacensību pirmajā kārtā.

Sports Ostapenko Štutgartes «WTA 500» turnīra pirmajā kārtā tiksies ar Noskovu

Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko Štutgartes "WTA 500" sērijas turnīra vienspēļu sacensību pirmajā kārtā šodien tiksies ar čehieti Lindu Noskovu.

Sports Ostapenko zaudē Maiami "WTA 1000" turnīra trešajā kārtā

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko sestdien Maiami "WTA 1000" sērijas turnīra vienspēļu sacensību trešajā kārtā piedzīvoja zaudējumu.

Sports Ostapenko uzvara Maiami «WTA 1000» sērijas turnīra otrajā kārtā

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko ceturtdien Maiami "WTA 1000" sērijas turnīru vienspēļu sacensības uzsāka ar uzvaru.