• Benita,
  • Everita,
  • Verita
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Tuvākajās dienās laiks būs pavēss un brīžiem līs

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 09:26, 01.07.2024


Tuvākajās dienās gaisa temperatūra Latvijā būs nedaudz zemāka nekā parasti jūlijā un brīžiem gaidāms lietus, prognozē sinoptiķi.


Foto: LETA

No otrdienas līdz piektdienai maksimālā gaisa temperatūra būs +17..+24 grādi, savukārt naktīs termometra stabiņš noslīdēs līdz +9..+15 grādiem, vien dažviet piekrastē, vējam pūšot no jūras, nekļūs vēsāks par +16, +17 grādiem.

Daudzviet īslaicīgi līs, vietām iespējamas pērkona lietusgāzes. Plašāks un stiprāks lietus gaidāms otrdienas vakarā un naktī uz trešdienu valsts rietumu un centrālajā daļā. Vējš visbiežāk pūtīs no dienvidrietumiem, tas būs lēns līdz mēreni stiprs.

Atbilstoši pašreizējām prognozēm nedēļas nogalē ar brāzmainu dienvidu vēju ieplūdīs siltāks gaiss - sestdienas pēcpusdienā un svētdien iespējama temperatūras paaugstināšanās līdz +23..+28 grādiem.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Rīt Latvijā īslaicīgi līs, bet uzspīdēs arī saule

Naktī uz trešdienu Latvijas lielākajā daļā līs, vietām gaidāms stiprs lietus un iespējams pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Ārodbiedrība ir nemierā ar pedāvāto slimības lapu apmaksas variantu

Darba devēji rosinājuši dramatisku slimības pabalstu samazinājumu, novirzot 2. līdz 3. dienu uz darbinieku rēķina, 9. dienu valstij, kā arī būtiski samazinot kompensācijas apmēru pārējām dienām.

Sabiedrība Būs papildu nauda saules paneļu iegādei

Finansējumu nepieciešams palielināt, ņemot vērā iedzīvotāju aktīvo interesi iegādāties atjaunīgās enerģijas ražošanas iekārtas un elektroenerģijas uzkrāšanas iekārtas.

Sabiedrība Energoapgādes drošumam un biometāna ražošanas attīstībai ieguldīs 134,4 miljonus

Investīcijas tiks sniegtas granta veidā trim potenciālajiem investīciju saņēmējiem, kuri Latvijā nodrošina infrastruktūras attīstību - AS "Sadales tīkls", AS "Augstsprieguma tīkls" un AS "Conexus Baltic Grid". Investīcijas plānots izmantot līdz 2026.gada 30.jūnijam.

Lasiet arī

Sabiedrība Nākamā nedēļa būs vēsāka

Nākamnedēļ Latvijā laiks kļūs vēsāks, brīžiem gaidāms lietus, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Visā Latvijā spēkā brīdinājums par svelmi līdz +33 grādiem

Piektdien visā valstī spēkā Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra brīdinājums par stipru karstumu - gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +30..+33 grādiem.

Sabiedrība Nedēļas nogalē tveice mazināsies

Piektdienas vakarā un sestdien Latviju no rietumiem šķērsos aukstā atmosfēras fronte, tādēļ brīvdienās gaidāma nedaudz zemāka gaisa temperatūra, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Ceturtdien gaidāms 30 grādu karstums

Ceturtdien gaisa temperatūra Latvijā sasniegs +28..+31 grādu, par dažiem grādiem vēsāks gaiss saglabāsies daļā piekrastes, prognozē sinoptiķi.