• Klementīne,
  • Raimonda,
  • Raina,
  • Tāle
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


VIDEO. Sieviete Bolderājā nofotografē mētelīša virinātāju - brīdinot apkārtējos

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
skaties.lv 10:58, 08.05.2022


Kāda sieviete vien paspējusi nofotografēt no sava dzīvokļa loga vīrieti, kurš pēc atkailināšanās publiskā vietā aizmucis. Lai pievērstu apkārtējo uzmanību un brīdinātu par redzēto ekshibicionistu, Bolderājas iedzīvotāja ir gatava izteikties publiski. Uzmanību notikušajam sola pievērst arī policija, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.



Kāda sieviete “Facebook” Bolderājas/Daugavgrīvas grupā ievietojusi ierakstu par tautā saukto ”mēteļa virinātāju”, šis ieraksts plaši apspriests. Viņa šo foto paspējusi nofotografēt no sava dzīvokļa loga, lai pievērstu apkārtējo uzmanību un brīdinātu par redzēto arī citus.

Vietā, kur staigā tautā sauktais ”mētelīša virinātājs”, TV3 sastop vietējo iedzīvotāju, kura atpazīst personu, kas nofotografēta:

“Viņam ir bikses, kurpes, melna jaka un žakete, vienmēr tāds svarīgs staigā. Jā, jā, tas ir viņš. Mēs šeit dzīvojam sesto gadu, bet neko tādu par viņu nemanījām. Viņš iet un rokas vicina, bet neko tādu nedara. Viņš dzīvo tajā piecstāvu mājā – es pat nezinu ielas nosaukumu. Tā iela, kas atrodas pie baznīcas. Tāds nedaudz kurlmēms, viņš ir uz sava viļņa.”

Par piedzīvoto pastāsta kundze, kas izveidoja ierakstu “Facebook” grupā. Viņa vēlas palikt anonīma, jo grib justies droši savā rajonā. Tepat dzīvo kundzes mazbērni un citi bērni, kuriem nebūtu jāpiedzīvo trauma, kas var palikt atmiņā uz visu mūžu: “Es no viņa negaidīju tādas lietas, es viņu pazīstu kā vietējo. Vienmēr likās normāls un solīds cilvēks. Viņam laikam ”jumts aizbrauca”. Uzģērbta jaka, rokas kabatās – jaka tāda gara. Viņam bija ērti cilāt jaku, un viss bija pārdomāts. Tur jau viss bija redzams – tikai cilā uz augšu un uz leju.”


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Daugavpils domes priekšsēdētāja Elksniņa ienākumi palielinājušies 2,5 reizes

Daugavpils domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa ienākumi pērn palielinājušies 2,5 reizes, sasniedzot 67 531 eiro, liecina viņa valsts amatpersonas deklarācija, kas publicēta Valsts ieņēmumu dienesta (VID) mājaslapā.

Sabiedrība Latvijas ūdeņos roņu ir tik daudz, ka tie nodara postījumus (+VIDEO)

Zvejnieki saņems lielākas kompensācijas no Zemkopības ministrijas.

Sabiedrība Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta "Rail Baltica" izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA "Eiropas dzelzceļa līnijas" (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL pārstāvji.

Lasiet arī

Pasaule Beļģija plāno piegādāt Ukrainai F-16 jau šogad

Beļģija plāno līdz 2024.gada beigām nodot Ukrainai vairākus ASV ražotos iznīcinātājus F-16, paziņoja Beļģijas premjerministrs Aleksandrs de Kro un aizsardzības ministre Ludivīna Dedondere.

Ekonomika Aizkavējusies Preses nama kvartāla pirmās kārtas būvniecība

Līdz nākamajam gadam pagarināts "Preses nama kvartāla" pirmās kārtas būvdarbu pabeigšanas termiņš, šonedēļ raksta Lietuvas laikraksts "Verslo žinios".

Sabiedrība Kā ārzemnieki dienēs Latvijas armijā (+VIDEO)

Aizsardzības ministrija paredzējusi mainīt Militārā dienesta likumu, lai palielinātu karavīru skaitu.

Interesanti fakti Pirmais Latgales kongress notika 1917. gada 26. un 27. aprīlī (+VIDEO)

Rēzeknē pulcējās gan latviešu apdzīvoto novadu apvienošanās idejas piekritēji, gan pretinieku.