• Liāna,
  • Lilija
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Pakaļdzīšanās Jelgavā noslēdzas ar rokudzelžu uzlikšanu. Kas notika? (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
skaties.lv 11:54, 04.03.2021


Spraigi notikumi otrdien risinājušies Jelgavā. Ap plkst. 14.00 automašīnu vadītāji, kas brauca pa Rīgas ielu, bija spiesti aizkavēties. Ielas vidū darbu bija uzsākusi policija, kas rokudzelžos saslēdza vairākus likumpārkāpējus. Liecinieki stāsta, ka pirms tam bija notikusi pakaļdzīšanās, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".


Foto: LETA

Notikušo ar mobilajiem telefoniem iemūžinājuši garāmgājēji. Viens no lieciniekiem stāsta, ka policisti aizveda kopā četrus vīriešus.

“Braucām pie krustojuma, un tur jau viss bija noticis. Tur stāvēja kādas trīs, četras mašīnas. Pie tā viena tumšā busiņa bija nolikti divi gar zemi. Pārbraucām pāri krustojumam, apstājāmies pie “Nestes” benzīntanka. Šajā pusē bija vēl divi nolikti. Saslēgti rokudzelžos, un tad viņi tur ņēmās, darbojās,” stāsta aculiecinieks.

Satiksme uz ceļa tika traucēta, taču policija uzsver, ka aizturēšanai bija jānotiek operatīvi un kavēties nevarēja. Vīrieši tiek turēti aizdomās par nopietniem pārkāpumiem.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārstāve Dace Kalniņa informē:

“Kriminālprocesa ietvaros, kas uzsākts par narkotisko vielu glabāšanu realizācijas nolūkā un realizāciju, Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes kriminālpolicijas darbinieki aizturēja vairākas personas. Viena no aizturētajām personām tika ievietota īslaicīgās aizturēšanas vietā, un šobrīd kriminālprocesā notiek aktīvas izmeklēšanas darbības.”


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība NBS tuvākajos gados izveidos septiņus jaunus bataljonus

Latvijas drošības stiprināšanai tuvākajos gados bruņotajos spēkos veidos septiņus jaunus bataljonus, pirmdien žurnālistus informēja Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris Leonīds Kalniņš.

Sabiedrība Starp Rīgu un Bausku no maija kursēs autobusa ekspreši

Reģionālās nozīmes autobusu maršrutā Rīga-Bauska no 1.maija būs vairāki jauni eksprešu reisi ar samazinātu pieturu skaitu un ātrāku nokļūšanu galapunktā, novirzot tos pa Ķekavas apvedceļu, informē Autotransporta direkcijā (ATD).

Sabiedrība Nomiris bijušais diplomāts un vēsturnieks Bonifācijs Daukšts

Pagājušās nedēļas nogalē mūžībā devies bijušais diplomāts, vēsturnieks, pasniedzējs un dzejnieks Bonifācijs Daukšts, informēja Ārlietu ministrijā (ĀM).

Sabiedrība Kurzemē šovasar pulcēsies Eiropas arhitekti (+VIDEO)

Liepājas centrs iegūs arī starptautisku dimensiju.

Lasiet arī

Sabiedrība Vairākiem cilvēkiem piešķir valsts augstākos apbalvojumus

Vairākiem cilvēkiem par sevišķiem nopelniem Latvijas valsts labā pirms maija svētkiem piešķirti valsts augstākie apbalvojumi, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Kriminālziņas Par kukuļa piedāvāšanu robežsargam aiztur Krievijas pilsoni

Piektdien Grebņevas robežkontroles punktā robežsargi aizturēts Krievijas pilsonis, kurš robežsargam mēģinājis dot kukuli 30 eiro apmērā, aģentūtu LETA informēja Valsts robežsardzē.

Kultūra Franču aktieri Depardjē oktobrī sāks tiesāt par seksuālu uzbrukumu

Franču kinoaktieris Žerārs Depardjē no oktobra tiks tiesāts par seksuālu uzbrukumu, pirmdien paziņoja Parīzes prokurors.

Sabiedrība Lai atjaunotu bumbu patvertnes, nepieciešami aptuveni 100 miljoni eiro (+VIDEO)

Vērienīgo projektu ierosināts finansēt no Eiropas Savienības līdzekļiem.