• Maigurs,
  • Mārica,
  • Māris
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Latvijas un Igaunijas tūristus no Vācijas Ventspilī nogādās prāmis "Romantika"

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 14:04, 17.03.2020


Igaunijas kompānijas "Tallink" prāmis "Romantika" ar īpašu reisu no Vācijas nogādās Ventspilī Latvijas un Igaunijas tūristus, kas iestrēguši uz Vācijas un Polijas robežas.


Foto: LETA

"Romantika", kas pašlaik atrodas Rīgas ostā, jau otrdien dosies uz Zasnicu Vācijā, kur uzņems Latvijas un Igaunijas tūristus, kas nevar atgriezties mājās ar autotransportu, jo Polija nolūkā ierobežot jaunā koronavīrusa izplatīšanos slēgusi robežu, preses konferencē Tallinā paziņoja Igaunijas ārlietu ministrs Urmass Reinsalu.

Savukārt "Tallink" valdes priekšsēdētājs Pāvo Negene informēja, ka "Romantika" no Rīgas ostas izies ne vēlāk kā pulksten 20, un ceļš līdz Zasnicai ilgs apmēram diennakti. Zasnicā prāmis uzņems Latvijas un Igaunijas tūristus un viņu transportlīdzekļus un dosies uz Ventspili, ceļā pavadot apmēram 16 stundas. "Tallink" vadītājs norādīja, ka visiem pasažieriem tiks nodrošinātas vietas kajītēs un ēdināšana.

Biļetes uz šo reisu tiks pārdotas par simbolisku cenu, jo izdevumus kompānijai "Tallink" kompensēs Latvijas un Igaunijas valdības, sacīja Negene.

Viņš piebilda, ka tiek apsvērta iespēja, ka "Romantika" koronavīrusa krīzes laikā varētu turpināt kursēt maršrutā Ventspils-Zasnica, nodrošinot kravu plūsmu.

Ierasti "Romantika" kursēja maršrutā Rīga-Stokholma, taču, Latvijai slēdzot robežas starptautiskajiem pasažieru pārvadājumiem, reisus uz Zviedrijas galvaspilsētu prāmis ir pārtraucis.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Piektdiena gaidāma visai saulaina

Piektdien Latvijā izklīdīs migla un valsts lielākajā daļā spīdēs saule, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Piektdien Latvijā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +18..+23 grādiem

Piektdien naktī un no rīta daudzviet Latvijā veidosies migla un apmāksies debesis, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes

Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes, ceturtdien izskanēja vebinārā "Rīga ripo".

Sabiedrība Valdība šodien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos

Valdība ceturtdien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos, kuras paredz iedzīvotāju ienākuma nodokļa (IIN) likmes, minimālās algas un neapliekamā minimuma paaugstināšanu, kompensējot to ar akcīzes nodokļa un dažu citu nodokļu paaugstināšanu.

Lasiet arī

Sabiedrība Līdz 10.februārim pagarina ārkārtējo situāciju četrās Latgales pašvaldībās

Ņemot vērā nelegālās imigrācijas spiedienu uz Latvijas-Baltkrievijas robežas, valdība šodien nolēma līdz 10.februārim pagarināt ārkārtējo situāciju četrās Latgales pašvaldībās.

Sabiedrība Iedzīvotājiem atgādina: joprojām jāievēro virkne ierobežojumu

Beidzoties ārkārtējai situācijai, iedzīvotājiem arī turpmāk būs jāievēro virkne ar Covid-19 izplatības mazināšanu saistītu ierobežojumu, pagājušajā nedēļā lēma valdība.

Sabiedrība Kariņš: valdība neplāno neko plaši atvērt

Esošajā situācijā Ministru kabinets neplāno neko plaši atvērt un atvieglot ierobežojumus. Tā vietā tiek meklēti risinājumi ierobežojumu pārkārtošanai, tos padarot ilgtspējīgākus, šorīt intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" norādīja Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Ekonomika «Uzvedas kā skolas puika»: Skaistumkopšanas asociācija par Pavļutu

Skaistumkopšanas nozaru asociācijas ir nepatīkami pārsteigtas par veselības ministra Daniela Pavļuta (AP) nevēlēšanos iedziļināties nozares specifikā, pēc ceturtdien notikušās valdības sēdes, kurā tika lemts par ierosinājumiem atļaut atsākt strādāt skaistumkopšanas speciālistiem, aģentūrai LETA sacīja Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociācijas (LKKA) un Latvijas Skaistumkopšanas speciālistu asociācijas (LSSA) vadītājas.