• Mariss,
  • Matīss,
  • Modris
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Dziedātājs Kaspars Markševics uzņēma video maģiskās vietās Latvijā (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 18:14, 21.09.2024


"Neapdomīgi pasakot vai, tieši otrādi, noklusējot, ir tik viegli otru sāpināt, pašam pat to neapzinoties".


Kaspars ar sava talanta cienītāju.

Dziedātājs Kaspars Markševics dodas pie saviem klausītājiem ar jaunu, lirisku un mīlestības pilnu dziesmu "Lai neizdziest". Mūzikas autors: Viktors Tilčiks. Vārdu autore: Elita Tilčika/ Producents: Gints Stankevičs

Pavisam neizbēgams process mūsu dzīvē ir savstarpējās attiecības. Kāda ir saticīgas un ilgas dzīves, arī mūsu visu mijiedarbības laimes formula? To katrs meklējam un atrodam gūstot pieredzi no piedzīvotā. Jaunais laikmets ir neprātīgi straujš, prasīgs un skarbs. Notikumi, sarunas un tikšanās mijas viena pēc otras tik veikli, ka, nereti, izdziest no prāta kosmiskā ātrumā. Skaistas atmiņas ir mūsu lielākais dārgums. Neapdomīgi pasakot vai, tieši otrādi, noklusējot, ir tik viegli otru sāpināt, pašam pat to neapzinoties. Pieņemt, piedot, palaist, saprast un cienīt vienam otru, ir jaunā laikmeta cilvēcības pamatā. Mazām, sirsnīgām un vienkāršām lietām ir arvien lielāka nozīme. Meklējot savu būtību - runāt un ieklausīties, pieskarties un mīlēt, tvert dzīves plūdumu viegli, lai neizgaist un neizdziest.

Klausieties dziesmu, vērojiet vizuālo stāstu un dodieties uz mūzikas videoklipā redzamo "Skangaļu muižu" un "Ovīšu bāku", lai tur piedzīvotu savu stāstu, kas paliks atmiņās uz visu mūžu.

Videoklipā redzami arī mūziķi un Kaspara domubiedri - Māris Ozols, Raivo Ozols, Pēteris Zīle, Paula Markševica, Emīls Siliņš, Inese Pūra un Imants Vaskis.

Īpašs paldies saksofona spēles Meistaram Raivo Stašānam.

Dziesmai ir tapis gaisīgi romantisks, atmiņās un pārdomās vedinošs videoklips. Filmēšana risinājās absolūti burvīgās Latvijas vietās - Vidzemes mazajā pērlītē - "Skangaļu muižā" un Kurzemes jūrmalā, Latvijas vissenākajā piejūras gaismas mājā - "Ovīšu bākā". Videoklipa operators, montāžas režisors - Raitis Lapsiņš. Režisore, producente - Līga Robežniece.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī

Ekonomika Koka mēbeļu eksports septiņos mēnešos samazinājies par 12,4%

Latvijas koka mēbeļu eksports šogad septiņos mēnešos salīdzinājumā ar 2023.gada attiecīgo periodu samazinājies par 12,4%, tostarp visvairāk koka mēbeļu joprojām realizēts Dānijā, liecina Zemkopības ministrijas (ZM) apkopotie dati.

Interesanti fakti Saeimā būs jauns Administrācijas juridiskais direktors

Saeima ir izsludinājusi konkursu uz Administrācijas juridiskā direktora amatu, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Veselība Eksperts iesaka svara zaudēšanas receptes katram vecumam (+VIDEO)

Cilvēks var pagarināt mūžu, ja ēd reti, mazām porcijām un socializējas.

Pasaule The Guardian: Krievijas armija zinājusi par Ukrainas plāniem Kurskas apgabalā

Krievijas armijas vadība iepriekš zināja par lielu varbūtību, ka Ukrainas Bruņotie spēki var iebrukt Kurskas apgabalā, piektdien ziņoja britu laikraksts "The Guardian", atsaucoties uz Ukrainas karavīru sagrābtiem Krievijas Iekšlietu ministrijas, Federālā drošības dienesta (FSB) un armijas dokumentiem.