• Gints,
  • Uvis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Mazgadīgi bandīti Liepājā piekāvuši un mēģinājuši aplaupīt mazu zēnu

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
liepajniekiem.lv 12:15, 06.12.2019


Trešdienas vakarā nepatīkams starpgadījums noticis pie Liepājas Olimpiskā centra, kur divi pusaudži mēģinājuši aplaupīt un piekāvuši desmit gadus vecu puiku, vēsta portāls liepajniekiem.lv.


Foto: LETA

Zēna māte Dace pastāstījusi, ka viņas dēls Liepājas Olimpiskajā centrā trenējoties brīvajā cīņā un pēc nodarbības ap pulksten 18 devies turpat uz netālu esošo sabiedriskā transporta pieturu, lai brauktu mājās. Līdz pieturai gan viņš nav paguvis aiziet – pa ceļam puiku apstādinājuši divi pusaudži, apmēram 13–16 gadu veci.

"Viņi manam dēlam prasījuši naudu. Viņš atbildējis, ka nav. Huligāni nav likušies mierā. Kamēr viens no mazajiem bandītiem pārmeklējis kabatas un somu, otrs sācis sist dēlam pa vēderu. Kad viņi sapratuši, ka manam puikam tiešām nekā vērtīga nav, aizgājuši," stāsta Dace, piebilstot, ka huligāniem galvā bijušas cepures un sejas aizklātas ar šallēm.

Liepājniece pēc notikušā sazinājusies ar paziņu, kas strādā policijā, un pastāstījusi par notikušo.

"Vēl iesniegumu neesmu uzrakstījusi, taču noteikti to darīšu. Šodien solīja atbraukt policists, kurš varētu palīdzēt vainīgos aizturēt. Man ir aizdomas par iespējamām vainīgām personām, tie varētu būt turpat netālu dzīvojošie pusaudži, kuri Jaunliepājas rajonā jau ieguvuši negatīvu reputāciju līdzīgu gadījumu dēļ." Dace atzina, ka fiziski dēls nav nopietni cietis, taču emocionāli gan, viņš raudājis un nevēloties iet uz treniņiem.

Zēna māte notikušo aprakstījusi arī sociālajos tīklos un, kā saka viņa pati, šis notikums licis sarosīties arī citu bērnu vecākiem.

"Šoreiz upuris bija mans puika, bet, nākamajā reizē tas var būt kāds cits, un arī sekas var būt bēdīgākas. Pēc mana ieraksta soctīklos atsaucās bērnu vecāki, kuri saskārušies ar līdzīgiem gadījumiem, kā arī tādi, kuri vēlējās palīdzēt bandītus atrast."

Valsts policijas pārstāve Madara Šeršņova laikrakstam atzinusi, ka pagaidām par konkrēto gadījumu iesniegums policijā neesot saņemts, taču, tiklīdz tas notiks, "likumsargi skaidros notikušā apstākļus un meklēs vainīgās personas".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Vīķe-Freiberga: Vēl neesam paspējuši novākt visas vecās impērijas drupas

Latvijā vēl neesam paspējuši novākt visās vecās impērijas drupas, intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" teica bijusī Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga.

Sabiedrība Siliņa izveido īpašu tematisko komiteju

Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) izdevusi rīkojumu par īpašas tematiskās komitejas saistībā ar Latvijas austrumu pierobežas sociālekonomisko attīstību un drošības stiprināšanu izveidošanu, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Sabiedrība Latvija Preses brīvības indeksā pakāpusies līdz 12.vietai

Latvija Preses brīvības indeksā pakāpusies līdz 12.vietai, liecina starptautiskās organizācijas "Reportieri bez robežām" (RSF) publicētais jaunākais reitings.

Sabiedrība Pirmssvētku piektdiena Latvijā būs silta

Pirmssvētku piektdiena Latvijā būs silta, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Lasiet arī

Sabiedrība Pārgalvīga elektroskrejriteņu vadītāju rīcība visbiežāk noved pie negadījumiem

Ar mērķi samazināt elektroskrejriteņu vadītāju pārkāpumu skaitu un traumatismu Valsts policija kopā ar Stradiņa slimnīcu un "Bolt" sākusi informatīvo kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā".

Pasaule Kijiva: Krievija gatavo uzbrukumu Hersonas un Sumu apgabaliem

Krievija gatavo uzbrukumu Hersonas un Sumu apgabaliem, intervijā žurnālam "The Economist" sacīja Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes (HUR) priekšnieka vietnieks Vadims Skibickis.

Interesanti fakti Rīgā darbojas 17 dzeramā ūdens uzpildes vietas

Iestājoties siltākam laikam, Rīgā atsākta ziemas sezonā pārtrauktā galvaspilsētas parkos ierīkoto brīvpieejas dzeramā ūdens uzpildes vietu jeb tā dēvēto brīvkrānu darbība.

Sabiedrība Krievijas karš pret Ukrainu būtiski ietekmējis ES austrumu pierobežas reģionus

Krievijas pilna apmēra agresijas karš pret Ukrainu ir būtiski ietekmējis Eiropas Savienības (ES) austrumu pierobežas reģionus, secināts izvērtējumā par Krievijas agresijas kara ietekmi uz pierobežas reģioniem.