• Lita,
  • Sibilla,
  • Teika
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Bijušais Berluskoni līdzgaitnieks: Putins medību laikā izgrieza stirnas sirdi

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 14:47, 06.05.2024


Krievijas diktators Vladimirs Putins medībās nogalinājis divas stirnas, personīgi ar nazi izgriezis mirušā dzīvnieka sirdi un piedāvājis to apēst ilggadējam Itālijas premjerministram Silvio Berluskoni, intervijā Itālijas laikrakstam "Corriere della Sera" pavēstīja bijušais Itālijas Senāta loceklis Fabricio Čičito.



Viņš Itālijas parlamenta augšpalātā pārstāvēja Berluskoni partiju "Uz priekšu, Itālija".

Pēc Čičito teiktā, par Putina nežēlību viņam pastāstījis pats bijušais premjerministrs, kuram šīs medības likušas apšaubīt Krievijas prezidenta cilvēciskās īpašības. "Vladimirs parādīja man nežēlīgu raksturu, kādu es iepriekš nebiju iedomājies," Čičito citē Berluskoni teikto.

Medības notikušas 2013.gadā Krievijā, kur Berluskoni bija atvaļinājumā pie Putina viņa vasarnīcā.

"Putins ierosināja doties medībās. Kad mēs gājām pa sniegu, viņš ieraudzīja divas stirnas. Nošāvis abas, viņš ar gandarījumu paskatījās uz mani un teica: "Šodien es jums piedāvāšu lielisku maltīti." Turēdams rokā nazi, viņš devās lejup pa nogāzi, lai pietuvotos dzīvniekiem. Tad viņš no viena no tiem izņēma sirdi. Kāds vīrietis no viņa svītas izvilka koka paplāti, pasniedza to man un uzlika uz tās asiņojošas gaļas gabalu. Es izvēmos," teicis Berluskoni.

Avīze "La Stampa" par medībām ziemas laikā Putina vasarnīcā ziņoja jau 2013.gadā rakstā par Putina un Berluskoni attiecībām, taču nenorādīja informācijas avotus. Čičito apstiprināja, ka Berluskoni viņam personīgi pastāstījis par medībām.

Vērtējot Krievijas līderi, bijušais Itālijas Senāta loceklis sacīja, ka "Putins bija pirmais, kurš saprata, ka ar interneta starpniecību var veidot politiku, iekļūt liberālo demokrātiju sistēmā, kuru viņš nicina, un manipulēt ar to. Caur internetu viņš atbalstīja breksitu, Katalonijas separātistu referendumu, Donalda Trampa vēlēšanu kampaņu. Viņš vienmēr ir centies destabilizēt Rietumus. Bet Berluskoni to noklusēja".

Putinam un Berluskoni bija draudzīgas attiecības, un viņi bieži neformāli sazinājās. Berluskoni nosodīja Krievijas iebrukumu Ukrainā 2022.gadā, bet apgalvoja, ka dažus mēnešus pēc tam atjaunojis attiecības ar Putinu. Putins izteica līdzjūtību par Itālijas politiķa nāvi 2023.gadā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Vētrās Teksasā četri bojāgājušie

Spēcīgās vētrās ASV Teksasas štata dienvidaustrumos dzīvību zaudējuši četri cilvēki, bet Hjūstonas apvidū bez elektrības palikuši 900 000 mājokļu un uzņēmumu, pavēstīja varasiestādes.

Pasaule Izraēlas profesors: Šī kara rezultāts varētu būt Palestīnas valsts

Izraēla mainās pēc katra kara un šī kara aizsāktā procesa beigās mūs gaida vai nu Palestīnas valsts izveide, vai kaut kas daudz tuvāks Palestīnas valstij, intervijā aģentūrai LETA sacīja Jeruzalemes Ebreju universitātes profesors Ichaks Brudnijs.

Pasaule Baltkrievija vēršas pret opozīcijas aktīvistiem, konfiscējot viņu īpašumus

Baltkrievijas varas iestādes ceturtdien paziņoja, ka veikušas reidus un konfiscējušas nekustamos īpašumus, kas pieder 104 opozīcijas aktīvistiem, kuri aizbēguši no valsts.

Pasaule Dronu uzbrukumi izraisa desmitiem sprādzienu Krimā un Novorosijskā

Krievijas okupētā Krimas pussala un Krasnodaras novada Novorosijskas pilsēta naktī uz piektdienu tika pakļautas bezpilota lidaparātu un jūras dronu uzbrukumiem, kas izraisīja desmitiem sprādzienu.

Lasiet arī

Pasaule ASV amatpersona: Putins, visticamāk, nav pavēlējis nogalināt Navaļniju

ASV izlūkdienestu amatpersonas uzskata, ka Krievijas diktators Vladimirs Putins, visticamāk, nav pavēlējis nogalināt ieslodzījumā turēto opozīcijas politiķi Alekseju Navaļniju, sacīja Savienoto Valstu amatpersona, kas ir pazīstama ar šo izvērtējumu.

Pasaule Francijā konfiscēta Ludmilas Putinas vīra villa

Francijas varas iestādes ir konfiscējušas villu, kas pieder Vladimira Putina bijušās sievas Ludmilas Putinas tagadējam vīram - Krievijas uzņēmējam Artūram Očeretnijam, ziņoja Francijas preses izdevums "Challenges".

Pasaule ISW: Putins plāno izmantot uzvaru «vēlēšanās» ilgstošam karam Ukrainā

Krievijas diktators Vladimirs Putins plāno izmantot uzvaru tā dēvētajās prezidenta vēlēšanās, lai radītu informatīvo fonu ilgstošam karam Ukrainā, teikts ASV Kara studiju institūta (ISW) ziņojumā.

Sabiedrība Valdis Zatlers: «Kamēr Putinam ļauj iet, viņš ies uz priekšu»‎ (+VIDEO)

Bijušais Latvijas prezidents uzskata, ka kaimiņvalstij Austrumos ir “brīvā ekonomika”.