• Salvis,
  • Selva,
  • Venta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ukraina devusi raķešu triecienu objektiem Krimā

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 15:41, 24.03.2024


Ukraina sestdienas vakarā devusi raķešu triecienu objektiem Krievijas okupētajā Krimā, liecina Ukrainas gaisa spēku komandiera Mikolas Oleščuka ieraksts platformā "Telegram".


Foto: LETA

"Debesis un jūra ir vienā krāsā! Paldies lidotājiem un jūrniekiem par sekmīgu kaujas darbu! Krima ir mūsu! Kopā - uz uzvaru!" raksta Oleščuks.

Sestdienas vakarā Krimā tika izsludināta gaisa trauksme. Bija dzirdami sprādzieni Sevastopolē, arī pie Belbekas militārā aerodroma, Simferopolē un citur pussalā.

"Telegram" kanāls "Krimskij veter", atsaucoties uz saviem avotiem, vēsta, ka trīs raķetes "Storm Shadow" trāpījušas Krievijas Melnās jūras flotes galvenajā sakaru centrā Sevastopolē.

Krievijas ieceltais Sevastopoles gubernors Mihails Razvožajevs paziņojis, ka sestdienas vakarā notikušais Ukrainas raķešu trieciens bijis lielākais uzbrukums pilsētai pēdējā laikā.

Savukārt Simferopoles tuvumā aizdegusies naftas bāze, vēsta vietējie "Telegram" kanāli.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Tusks: Polija tērēs 2,3 miljardus eiro austrumu robežas stiprināšanai

Polija tērēs vairāk nekā 2,3 miljardus eiro savas austrumu robežas stiprināšanai, sestdien pavēstīja premjerministrs Donalds Tusks.

Pasaule Slovākijas veselības ministre: prognozes par Fico veselību ir pozitīvas

Prognozes par atentātā sašautā Slovākijas premjerministra Roberta Fico veselību ir pozitīvas, sestdien sacīja Slovākijas veselības ministre Zuzana Dolinkova.

Pasaule Zelenskis: Krievijas ofensīva Harkivas apgabalā var būt tikai pirmais vilnis

Krievijas ofensīva Harkivas apgabalā šomēnes var būt tikai tās uzbrukumu "pirmais vilnis" un Krievijas armijai varētu būt mērķis ieņemt Harkivu, piektdien intervijā ziņu aģentūrai AFP brīdināja Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.

Pasaule ES aizliedz vēl četru Krievijas mediju izplatīšanu

Eiropadome piektdien pieņēma lēmumu Eiropas Savienības (ES) teritorijā apturēt Krievijas mediju "RIA Novosti", "Rossijskaja gazeta" un "Izvestija", kā arī ar Maskavu saistītā "Voice of Europe" pārraidīšanu un izplatīšanu.

Lasiet arī

Pasaule Krievija pārvieto Melnās jūras flotes kuģus no Krimas uz Novorosijsku

Vismaz desmit Melnās jūras flotes kuģi no īslaicīgi okupētās Krimas pārcelti uz Novorosijsku Krievijas Krasnodaras reģionā.

Sabiedrība Turpinās skatīt krimināllietu par tūrisma braucienu organizēšanu uz Krimu

Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā trešdien plkst.11 turpinās skatīt krimināllietu par tūrisma braucienu organizēšanu uz Krimu.

Pasaule Profesors: Krieviju apturēt ir vienkārši, tikai jāgrib to izdarīt

Krievija ir ļoti atkarīga no savas naftas un gāzes eksporta, un šādu valstu ekonomikas apturēt ir ļoti vienkārši, ja vien ir pietiekama politiskā griba, intervijā aģentūrai LETA norādīja Jeruzalemes Ebreju universitātes profesors Ichaks Brudnijs.

Pasaule Zelenskis: Krievijas ofensīva Harkivas apgabalā var būt tikai pirmais vilnis

Krievijas ofensīva Harkivas apgabalā šomēnes var būt tikai tās uzbrukumu "pirmais vilnis" un Krievijas armijai varētu būt mērķis ieņemt Harkivu, piektdien intervijā ziņu aģentūrai AFP brīdināja Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.