• Klementīne,
  • Raimonda,
  • Raina,
  • Tāle
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ukraina devusi raķešu triecienu objektiem Krimā

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 15:41, 24.03.2024


Ukraina sestdienas vakarā devusi raķešu triecienu objektiem Krievijas okupētajā Krimā, liecina Ukrainas gaisa spēku komandiera Mikolas Oleščuka ieraksts platformā "Telegram".


Foto: LETA

"Debesis un jūra ir vienā krāsā! Paldies lidotājiem un jūrniekiem par sekmīgu kaujas darbu! Krima ir mūsu! Kopā - uz uzvaru!" raksta Oleščuks.

Sestdienas vakarā Krimā tika izsludināta gaisa trauksme. Bija dzirdami sprādzieni Sevastopolē, arī pie Belbekas militārā aerodroma, Simferopolē un citur pussalā.

"Telegram" kanāls "Krimskij veter", atsaucoties uz saviem avotiem, vēsta, ka trīs raķetes "Storm Shadow" trāpījušas Krievijas Melnās jūras flotes galvenajā sakaru centrā Sevastopolē.

Krievijas ieceltais Sevastopoles gubernors Mihails Razvožajevs paziņojis, ka sestdienas vakarā notikušais Ukrainas raķešu trieciens bijis lielākais uzbrukums pilsētai pēdējā laikā.

Savukārt Simferopoles tuvumā aizdegusies naftas bāze, vēsta vietējie "Telegram" kanāli.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Makrons: «Eiropa šodien ir mirstīga un tā var nomirt»

Francijas prezidents Emanuels Makrons ceturtdien aicinājis Eiropu stāties pretī problēmām mainīgajā pasaulē un brīdinājis, ka "mūsu Eiropa šodien ir mirstīga un tā var nomirt".

Pasaule Nogāzušies Mulenrūžas vējdzirnavu spārni

Parīzē naktī uz ceturtdienu nogāzušies Mulenrūžas vējdzirnavu spārni, par laimi, nevienu cilvēku neievainojot, paziņojis Francijas galvaspilsētas ugunsdzēsības dienests.

Pasaule Vācijas brigādes izvietošana Lietuvā izmaksās 11 miljardus eiro

Vācijas karavīru brigādes izvietošana izmaksās aptuveni 11 miljardus eiro, Bundestāga Aizsardzības komisijas sēdē atklāja Vācijas Aizsardzības ministrijas pārstāvis.

Pasaule Cīņā ar masu tūrismu Venēcija ievieš dienas biļetes

Cīnoties ar masu tūrismu, Venēcijā no ceturtdienas ieviestas dienas biļetes.

Lasiet arī

Pasaule Krievija pārvieto Melnās jūras flotes kuģus no Krimas uz Novorosijsku

Vismaz desmit Melnās jūras flotes kuģi no īslaicīgi okupētās Krimas pārcelti uz Novorosijsku Krievijas Krasnodaras reģionā.

Sabiedrība Turpinās skatīt krimināllietu par tūrisma braucienu organizēšanu uz Krimu

Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā trešdien plkst.11 turpinās skatīt krimināllietu par tūrisma braucienu organizēšanu uz Krimu.

Pasaule Beļģija plāno piegādāt Ukrainai F-16 jau šogad

Beļģija plāno līdz 2024.gada beigām nodot Ukrainai vairākus ASV ražotos iznīcinātājus F-16, paziņoja Beļģijas premjerministrs Aleksandrs de Kro un aizsardzības ministre Ludivīna Dedondere.

Pasaule Baidens paraksta likumprojektu par militāro palīdzību Ukrainai

ASV prezidents Džo Baidens trešdien paziņoja, ka parakstījis likumprojektu paketi, kas ietver militāro palīdzību Ukrainai 61 miljarda ASV dolāru apmērā.