• Līga
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Cibuļskis: Varējām ilgāk izturēt tempu

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 08:45, 20.05.2024


Latvijas vīriešu hokeja izlasei pēc sestdienas spēles bija vairāk laika atpūtai pirms spēles pret Slovākiju, kas ļāva ilgāk turēt augstu spēles tempu pret slovākiem, pēc uzvaras atzina Latvijas aizsargs Oskars Cibuļskis.


Foto: LETA

Jau ziņots, ka svētdien pasaules čempionāta sestajā spēlē Latvija ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā pārspēja Slovākiju un saglabāja vēl iespēju cīnīties par iekļūšanu ceturtdaļfinālā.

"Uzvarējām svarīgu spēli, svarīgi punkti un ir iespēja tikt ceturtdaļfinālā. Esam pozitīvi noskaņoti un priecīgi par uzvaru," pēc uzvaras teica Cibuļskis.

Pēc otrajiem ielaistajiem vārtiem nepilnas divas minūtes pirms pamatlaika beigām latviešiem vajadzēja tikai 24 sekundes, lai atspēlētos, precīzam esot tieši Cibuļskim.

"Daudz nedomājām, zaudējām vārtus un gājām uz priekšu. Zinām, ka mums ir jāuzvar un vārtu priekšā veiksmīgi nospēlēja Rihards Bukarts, un ripa iegāja vārtos," gūtos vārtus raksturoja aizsargs.

Cibuļskis arī izcēla, ka latviešiem pēc sagrāves pret Zviedriju sestdien bija nedaudz vairāk laika atgūties pirms nākamā mača nekā slovākiem, kuri sestdien aizvadīja vēlo spēli.

"Bijām nedaudz vairāk atpūtušies kā pretinieki, tas noteikti mums bija par labu. Varbūt šķita, ka esam "svaigāki" ilgāk, varējām ilgāk izturēt tempu. Protams, viņiem bija bīstami uzbrukumi, bet mēs beigās uzvarējām," skaidroja hokejists.

Grupas pēdējā spēlē 21.maijā latvieši spēkosies ar ASV hokejistiem, kurus pērn pārspēja cīņā par bronzas godalgām.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Porziņģis: nākamais mērķis ir izcīnīt medaļas ar Latvijas izlasi (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis finālsērijas ceturtajā spēlē vēl nebija gatavs doties laukumā, sarunā ar Latvijas Televīziju atklāja sportists.

Sports Porziņģis kļūst par pirmo Latvijas basketbolistu - NBA čempionu

Kristaps Porziņģis ar Bostonas "Celtics" vienību pirmdien izcīnīja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiontitulu, Porziņģim kļūstot par pirmo Latvijas basketbolistu - NBA čempionu.

Sports «Celtics» savā laukumā otrā iespēja nodrošināt NBA čempiontitulu

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics" pirmdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas piektajā spēlē uzņems Dalasas "Mavericks", uzvaras gadījumā Porziņģim kļūstot par pirmo Latvijas basketbolistu, kuram izdevies izcīnīt NBA čempiontitulu.

Sports Ostapenko WTA rangā saglabā 13.vietu

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā saglabājusi 13.pozīciju.

Lasiet arī

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionāta turpinājumā tiekas ar Kazahstānu

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Ostravā pasaules čempionāta trešajā spēlē tiksies ar Kazahstānas valstsvienību.

Sports Vītoliņš: Mēs mākam radīt drāmu

Valstsvienības spēlētāji atkal ir parādījuši raksturu un uzvarējuši svarīgu spēli, svētdien pēc uzvaras papildlaika pēdējās sekundēs pār Francijas komandu aģentūrai LETA sacīja Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Sports LTV iegūst Pasaules čempionāta hokejā raidtiesības

Latvijas Televīzija (LTV) parakstījusi līgumu ar "Infront Sports & Media AG", iegūstot ekskluzīvas raidtiesības Latvijā par Pasaules čempionāta hokejā pārraidīšanu līdz 2028.gadam, aģentūru LETA informēja LTV pārstāve Ginta Martini.

Sports Vītoliņš: Pārliecinājos, ka labi padarīts darbs atmaksājas

Latvijas vīriešu hokeja izlases ilgais sagatavošanās posms pirms pasaules čempionāta rezultējās ceturtdaļfināla sasniegšanā, sarunā ar žurnālistiem secināja Latvijas valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš,