• Sigmunds,
  • Zigismunds,
  • Zigmunds
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Twitter bloķē kontus, kas mēģina apiet Trampam noteikto aizliegumu

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 10:59, 07.05.2021


Sociālais tīkls "Twitter" ceturtdien apstiprināja, ka ir nobloķējis vairākus kontus, kas mēģina apiet eksprezidentam Donaldam Trampam noteikto aizliegumu un popularizē viņa bloga ierakstus.


Foto:

Eksprezidents savā tīmekļa vietnē nule kā izveidojis blogu, kas vizuāli atgādina tviteri, solot komentārus "tieši no Donalda Dž. Trampa galda".

Tvitera konti, kuru nosaukumos apspēlētas Trampa tēmas un kas cenšas popularizēt Trampa bloga ierakstus, nobloķēti, pavēstīja sociālais medijs.

"Kā tas ir apliecināts mūsu aizliegumu apiešanas politikā, mēs īstenosim piespiedu pasākumus pret kontiem, kuru acīmredzamais nodoms ir aizstāt vai popularizēt saturu, kas ir saistīts ar apturētu kontu," "Twitter" pārstāvis sakariem ar presi skaidroja ziņu aģentūrai AFP.

"Twitter" nobloķēja Trampa kontu pēc 6.janvāra nekārtībām Vašingtonā, kad toreizējā prezidenta atbalstītāji ielauzās Savienoto Valstu Kapitolija ēkā.

Vēl pirms tam Tramps "Twitter" vairākkārt bija publicējis ierakstus, apšaubot Džo Baidena uzvaru ASV prezidenta vēlēšanās.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Slovākija piešķīrusi aizsardzību Krievijas propagandas tīkla vadītājam

Slovākija piešķīrusi aizsardzību prokremliski noskaņotajam Ukrainas politiķim Artjomam Marčevskim, kuram Čehija piemērojusi sankcijas par Krievijas propagandas tīkla vadīšanu un anulēs uzturēšanās atļauju, otrdien ziņoja Čehijas laikraksts "Denik N".

Pasaule Rjazaņas naftas pārstrādes rūpnīcā pēc dronu uzbrukuma izcēlies ugunsgrēks

Krievijas Rjazaņas naftas pārstrādes rūpnīcā naktī pēc dronu uzbrukuma izcēlies ugunsgrēks, ziņoja platformas "Telegram" kanāls "Baza".

Pasaule Lielbritānija nosūtījusi pirmo nelegālo imigrantu uz Ruandu

Lielbritānija ir nosūtījusi pirmo nelegālo imigrantu uz Ruandu, sākot īstenot pretrunīgi vērtētu plānu, otrdienas vakarā ziņoja britu mediji.

Pasaule Zimbabvē ieviesta jauna valūta

Zimbabve otrdien laida apgrozībā jaunu valūtu, lai nomainītu Zimbabves dolāru, kas pārmērīgas devalvācijas dēļ ir zaudējis iedzīvotāju uzticību.

Lasiet arī

Kultūra Vāc parakstus par liegumu publiskos pasākumos saīsināt Latvijas valsts himnu

Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana par Latvijas valsts himnas atskaņošanu pilnā garumā publiskos pasākumos.

Pasaule Krievijā no 1.maija lozungiem pazudis vārds «miers»

Krievijā oficiālajos Darba svētku pasākumos trešdien gandrīz vairs nav izmantots vārds "miers", kas vairākas desmitgades bijis 1.maija svētku pazīstamākā lozunga "Miers. Darbs. Maijs" daļa, novērojuši vietējie mediji un "Telegram" kanāli.

Pasaule Kolumbija pārtrauc diplomātiskās attiecības ar Izraēlu

Kolumbijas prezidents Gustavo Petro trešdien pavēstīja, ka viņa valsts pārtrauc diplomātiskās attiecības ar Izraēlu tās valdības, kā sacīja prezidents, īstenotās genocīda politikas dēļ.

Sabiedrība Cilvēki pērk taksometru vaučerus Rīgas lidostā, bet ne pārāk daudz

Cilvēki pērk taksometru vaučerus Rīgas lidostā, bet ne pārāk daudz, aģentūrai LETA sacīja Rīgas lidostas valdes priekšsēdētāja Laila Odiņa.