• Ziedonis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Koronavīrusa dēļ pārtraukts Venēcijas karnevāls

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 21:48, 23.02.2020


Koronavīrusa uzliesmojuma dēļ svētdien pārtraukts slavenais Venēcijas karnevāls, kas ik gadu piesaista tūkstošiem apmeklētāju, svētdien paziņojis Itālijas Veneto reģiona prezidents Luka Dzaja.



Venēcijas karnevāls sākās 8.februārī un bija plānots, kas tas noslēgsies otrdien. Taču Dzaja paziņoja, ka koronavīrusa uzliesmojuma dēļ karnevāls beigsies jau šovakar. Reģionā tiks atcelti arī visi sporta pasākumi, slēgtas skolas, muzeji, tirgi un īstenoti citi pasākumi, lai ierobežotu vīrusa izplatību, paziņoja Dzaja.

Līdzīgi pasākumi īstenoti arī Lombardijas reģionā. Slavenā Milānas opera "La Scala" ir atcēlusi izrādes un modes nama "Giorgio Armani" pasākums Milānas modes nedēļas ietvaros norisinājās tukšā teātrī bez apmeklētājiem un tika pārraidīts tiešraidē.

Jau ziņots, ka Itālijā ar ar jauno koronavīrusu "Covid-19" inficējušies 130 cilvēki, un divi cilvēki ir miruši.

Lielākā daļa no inficēšanās gadījumiem konstatēti Lombardijā.

Cenšoties ierobežot vīrusa izplatību, Itālijā 11 pilsētām noteikta karantīna. Šis lēmums, kas tika pieņemts sestdien un stājas spēkā šodien, skar vairāk nekā 50 000 cilvēku desmit pašvaldībās Lombardijā un vienā pašvaldībā Veneto reģionā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Krievijas triecienos Harkivai divi nogalinātie

Krievijas bruņoto spēku otrdien veiktajos triecienos Ukrainas austrumu pilsētai Harkivai nogalināti divi un ievainoti seši cilvēki, paziņoja Harkivas apgabala kara administrācijas vadītājs Olehs Siņehubovs.

Pasaule Maskavieti par nokrāsotiem matiem apsūdz armijas diskreditācijā

Maskavā policija noformējusi protokolu par armijas "diskreditāciju" vietējam iedzīvotājam Staņislavam Ņetjosovam, jo viņš matus nokrāsojis dzeltenā, zilā un zaļā krāsā, vēsta izdevums "OVD-Info".

Pasaule Igaunija neplāno repatriēt valstī likumīgi dzīvojošus ukraiņu vīriešus

Igaunijas Iekšlietu ministrija neplāno repatriēt uz Ukrainu iesaucamā vecuma Ukrainas pilsoņus, kuri Igaunijā ieradušies likumīgi, paziņoja ministrijas pilsonības un migrācijas politikas nodaļas padomniece Anneli Viksa.

Pasaule Ukrainu pirmo reizi kopš lielā kara sākuma apmeklē britu karaļnama pārstāve

Vizītē Ukrainā ieradusies Edinburgas hercogiene Sofija, kļūstot par pirmo britu karaļnama pārstāvi, kas apmeklē Ukrainu kopš Krievijas pilna mēroga iebrukuma 2022.gada februārī.

Lasiet arī

Sabiedrība Rīgā ieviestas izmaiņas 30., 37., 41. un 54. autobusa maršruta kustībā (karte)

Turpinoties tramvaja sliežu, apakšzemes komunikāciju, kā arī citiem infrastruktūras pārbūves darbiem, no šodienas ieviestas izmaiņas 30., 37., 41. un 54. autobusa maršruta kustībā, aģentūru LETA informēja uzņēmumā "Rīgas satiksme".

Pasaule Zimbabvē ieviesta jauna valūta

Zimbabve otrdien laida apgrozībā jaunu valūtu, lai nomainītu Zimbabves dolāru, kas pārmērīgas devalvācijas dēļ ir zaudējis iedzīvotāju uzticību.

Ekonomika Ventspils osta grasās kļūt par elektroenerģijas ražotāju (+VIDEO)

Atkrastes vēja parku apkalpošanai ir nepieciešama sauszemes tehniskās apkopes bāze.