• Alita,
  • Elita,
  • Liesma
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Miris Holivudas aktieris Toms Saizmors

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
LETA 11:06, 04.03.2023


61 gada vecumā miris aktieris Toms Saizmors, kurš pazīstams ar lomām filmās "Saving Private Ryan" ("Glābjot ierindnieku Raienu") un "Black Hawk Down" ("Melnais Vanags notriekts"), paziņoja aktiera pārstāvis.


Toms Saizmors
Foto: Reuters

Kopš februāra vidus pēc galvas smadzeņu asinsvadu aneirismas viņš atradās komā un piektdien tika atslēgts no dzīvību uzturošajām iekārtām pēc tam, kad ārsti secināja, ka viņa dzīvība nav glābjama, informēja Čārlzs Lago.

1961.gadā Detroitā dzimušais aktieris savulaik filmējies kopā ar Holivudas lielākajām zvaigznēm, kā arī bijis teātra aktieris.

Lai gan Saizmora aktiera talantu novērtēja gan skatītāji, gan kolēģi, tomēr viņa karjeru ietekmēja cīņa ar atkarībām un cietumsodi.

2003.gadā viņam tika piespiests cietumsods par uzbrukumu toreizējai draudzenei.

Savukārt 2005.gadā viņš tika pieķerts izmantojam ar tīru urīnu piepildītu dzimumlocekļa protēzi, kas bija piešūts viņa bokseršortiem, lai analīzes neuzrādītu narkotiku klātbūtni viņa organismā.

Tāpat viņš policijas redzeslokā nonācis gan par vardarbības epizodēm, gan automašīnas vadīšanu reibumā un citiem pārkāpumiem.


Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī

Sabiedrība Rīga aicina saglabāt dzelzceļa staciju «Rumbula»

Ņemot vērā augsto teritorijas attīstības potenciālu nākotnē un lielo loģistikas, tirdzniecības un ražošanas uzņēmumu koncentrāciju, Rīgas vicemērs un Rīgas un Pierīgas pašvaldību apvienības "Rīgas metropole" līdzpriekšsēdētājs Edvards Ratnieks (NA/LRA) aicina Satiksmes ministriju pārskatīt nodomu par Rumbulas dzelzceļa stacijas slēgšanu.

Ekonomika Cēsu saules elektrostacijas izveidē investēti 12 miljoni eiro

Latvijas investīciju uzņēmuma "Merito Partners" un atjaunojamās enerģijas projektu attīstītāja "Saules Energy" izveidotajā Cēsu saules elektrostacijā investēti 12 miljoni eiro, informē projekta attīstītāji.

Ekonomika Asociācija: rosinātās izmaiņas nodokļos palielinās Latvijas atpalicību

Valdības piedāvātās izmaiņas nodokļos palielinās Latvijas atpalicību un audzēs valsts parādu, pauda Latvijas Eksportētāju asociācijas "The Red Jackets" pārstāvji.

Sabiedrība Valdība atbalsta 77 personu uzņemšanu Latvijas pilsonībā

Starp pretendentiem 63% bija krievi, 13% baltkrievi, 5% lietuvieši, kā arī cahurs, armēnis, čečens, ukrainis.