• Gints,
  • Uvis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Stāvizrāžu turnejas laikā Floridā miris amerikāņu aktieris Bobs Sagets

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
LETA 15:34, 10.01.2022


ASV 65 gadu vecumā miris aktieris un komiķis Bobs Sagets, kura slavenākā loma ir Denijs Teners seriālā "Pilna māja".



Aktiera ģimene apstiprināja viņa nāvi un lūdza cienīt ģimenes privātumu. Viņa nāves cēlonis pagaidām nav zināms.

Sagets miris stāvizrāžu turnejas laikā Floridā.

Orlando viesnīcā "Ritz-Carlton" svētdien tika izsaukta policija, jo viesnīcas numurā atrasts "cilvēks bez dzīvības pazīmēm". Izmeklētāju sākotnēji iegūtā informācija neliecina par noziedzīgu nodarījumu vai narkotiku saistību ar aktiera nāvi.

Sageta stāvizrādes "I Don't Do Negative Comedy Tour" saņēma labas skatītāju atsauksmes, un aktieris sestdien vietnē "Instagram" rakstīja, ka "esmu atgriezies komēdijā, kā to darīju 26 gadu vecumā. Šķiet, esmu atradis sev jaunu balsi un izbaudu ik mirkli".

"Pilnas mājas" aktieris Džons Stemoss pauda šoku par kolēģa nāvi. "Man nekad nebūs tāda drauga kā tu," viņš rakstīja.

Arī aktrise Kendesa Kamerona-Burē, kura "Pilna mājā" tēloja Sageta atveidotā Denija Tenera meitu Dīdžeju, pauda šoku par viņa nāvi, atzīstot, ka "Bobs bija viens no labākajiem cilvēkiem, kurus savā dzīvē esmu satikusi".

Sagets no 1987.-1995.gadam atveidoja televīzijas sporta ziņu vadītāju Teneru, kuram pēc sievas nāves jāaudzina trīs meitas, 2016.-2020.gadā viņš atgriezās šajā lomā seriāla turpinājumā "Fuller House".

1987.-1997.gadā Sagets vadīja raidījumu "America’s Funniest Home Videos" ("Amerikas smieklīgākie videokuriozi". Savukārt 2005.-2014.gadā viņš ierunāja seriāla "How I Met Your Mother" ("Kā es satiku jūsu māti") galvenā varoņa Teda Mosbija stāstījumu bērniem.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Šogad Latvijas Leļļu teātris plāno iestudēt desmit izrādes

Šogad Latvijas Leļļu teātris plāno iestudēt desmit izrādes, iecerēts, ka Lielajā zālē un Mazajā zālē taps četri iestudējumi, savukārt divi iestudējumi gaidāmi Kamerzālē, izriet no teātra 2023.gada pārskata.

Kultūra Pēc četru gadu pārtraukuma Daugavpilī atvērs kinozāli

Piektdien, 3.maijā, pēc vairāk nekā četru gadu pārtraukuma Daugavpils Kultūras pilī durvis apmeklētājiem vērs multimediju zāle "Daugavpils Kino".

Kultūra Konkursā uz Nacionālās operas un baleta valdi pieteikušies 23 pretendenti

Kultūras ministrijas (KM) izsludinātajā atklātajā konkursā uz Latvijas Nacionālās operas un baleta (LNOB) valdi - trīs valdes locekļu amatiem - pieteikušies 23 pretendenti.

Kultūra Franču aktieri Depardjē oktobrī sāks tiesāt par seksuālu uzbrukumu

Franču kinoaktieris Žerārs Depardjē no oktobra tiks tiesāts par seksuālu uzbrukumu, pirmdien paziņoja Parīzes prokurors.

Lasiet arī

Sabiedrība Siliņa izveido īpašu tematisko komiteju

Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) izdevusi rīkojumu par īpašas tematiskās komitejas saistībā ar Latvijas austrumu pierobežas sociālekonomisko attīstību un drošības stiprināšanu izveidošanu, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Kultūra Dziedāja Palū: «Tas ir stāsts par to, kas notiek sievietes prātā» (+VIDEO)

Palū ar ievērojamiem sasniegumiem piedalījusies šovā “Lietuvas balsas”, nokļūstot populārās lietuviešu dziedātājas Monikas Liu komandā.

Pasaule ISW: Putins soda Šoigu par nespēju sasniegt Kremļa kara mērķus

Krievija diktators Vladimirs Putins soda aizsardzības ministru Sergeju Šoigu par nespēju sasniegt Kremļa kara mērķus, uzskata ASV Kara studiju institūta (ISW) pētnieki.

Pasaule Mjanmas hunta aizliedz vīriešiem pieteikties darbam ārvalstīs

Mjanmā valdošā hunta ir apturējusi atļauju izsniegšanu vīriešiem darbam ārvalstīs, sperot šādu soli vairākus mēnešus pēc karaklausības likuma ieviešanas.