• Gundega,
  • Terēze
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Daile informē, kas sagaida tos, kas netiks uz izrādēm jauno ierobežojumu dēļ

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
LETA 20:37, 25.10.2020


Pēc valdības lēmuma samazināt pasākumos iekštelpās atļauto dalībnieku skaitu Dailes teātris skatītājiem piedāvās apmeklēt izrādes citos datumos, pavēstīja teātra mārketinga un komunikācijas direktors Marko Rass.



Turpinoties straujam saslimstības ar Covid-19 pieaugumam, publisko pasākumu vai saimniecisko pakalpojumu sniegšanās vietās no pirmdienas tiks samazināts cilvēku skaits, kas var pulcēties iekštelpās no 500 cilvēkiem uz 300 cilvēkiem, piektdien lēma valdība.

Rass norādīja, ka uz atsevišķām izrādēm ir pārdotas vairāk nekā 300 biļetes, savukārt lielākā daļa izrāžu ir tādas, kur teātris var iekļauties noteiktajā cilvēku skaitā.

Viņš atzīmēja, ka skatītājiem, kas būs iegādājušies biļetes uz tām izrādēm, uz kurām pārdotas vairāk nekā 300 biļetes, teātris piedāvās apmeklēt izrādi citā datumā vai arī atdos atpakaļ naudu par biļetēm. Tāpat teātrī ir iecerēts piedāvāt skatītājam atlaidi biļetei uz citu izrādes apmeklējumu. Rass uzsvēra, ka ar katru skatītāju teātris plāno sazināties individuāli un piedāvāt kādu no iespējamiem risinājuma variantiem.

Runājot par aplēsēm, kādus zaudējumus valdības lēmums teātrim varētu nest, Rass norādīja, ka pagaidām tādi aprēķini nav veikti. Savukārt, atbildot uz jautājumu, vai Dailes teātris plāno vērsties Kultūras ministrijā, lai segtu radušos zaudējumus, teātra pārstāvis uzsvēra, ka valdība lēmumu par cilvēku skaita samazināšanu pieņēma vēlā piektdienas pēcpusdienā, tāpēc šādas sarunas teātrī pagaidām nav notikušas.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Daugavpilī apskatāmi vēl divi Marka Rotko oriģināldarbi

Atzīmējot Rotko muzeja 11.dzimšanas dienu, šodien plkst.16 līdzās pasaulslavenā mākslinieka Marka Rotko oriģināldarbu ekspozīcijai tiks atklāti vēl divi viņa oriģināldarbi, aģentūru LETA informēja Rotko muzeja Mākslas departamenta speciāliste Inita Paegle.

Kultūra Rotko muzejs Daugavpilī aicina jauniešus (VIDEO)

"Iesaistīties, iekļauties un būt noderīgiem kultūras procesos".

Kultūra Kastaņolā, Šveicē vēl gadu būs izstāde par Raini un Aspaziju (+VIDEO)

Ekspozīcijā dzejnieku dzīves un darbības kontekstā iezīmēti Šveices un Latvijas sakaru būtiskākie punkti laika posmā no 1893. gada līdz mūsdienām.

Lasiet arī

Interesanti fakti Eksperts: šobrīd ceļošana grupās ir drošāka (+VIDEO)

Šādos kopīgos ceļojumos, ja vien cilvēks ir atvērts, viņš piedzīvo daudzas jaunas iepazīšanās.

Kriminālziņas Gājienā palestīniešu atbalstam Rīgā pulcējušies apmēram 100 cilvēku

Rīgā sestdien gājienā palestīniešu atbalstam pulcējušies apmēram 100 cilvēku, novēroja aģentūra LETA.

Interesanti fakti Mežotnes Mazā pils sola lielisku koncertsezonu (+VIDEO)

Stāvais pilskalns ir lielākais Austrumzemgalē.

Sabiedrība CSDD tehniskās apskates stacijas maijā vairākas dienas nestrādās

Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) tehniskās apskates stacijas maijā vairākas dienas nestrādās, aģentūru LETA informēja CSDD pārstāvji.