• Didzis,
  • Gaidis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Fūrmanis pamatīgi saķeras ar Gobzemu: Šis cilvēks izmanto tautu!

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 12:30, 11.10.2020 5


Latvijas Ārstu biedrības viceprezidents, anesteziologs, reanimatologs Roberts Fūrmanis asi izteicies par opozīcijas politiķa Alda Gobzema sestdien rīkoto tautas sapulci Esplanādē, kā rezultātā sociālajos tīklos pamatīgi saķēries ar pasākuma rīkotāju.


Foto: LETA

"Šis cilvēks atļāvās pārkāpt jebkādas epidemioloģiskās drošības prasības. Ne distancēšanās, ne masku nekā. Es ceru, ka viņš tiks saukts pie atbildības un nebūs nekādas žēlastības vai izņēmumu. P.S. Šis cilvēks necīnās par tautu, šis cilvēks izmanto tautu," mikroblogošanas vietnē Twitter ierakstīja Fūrmanis.

Uz to atbildi parādā nepalika Gobzems:

"Šis pats cilvēks priecājas par Baltkrievijas protestiem. Un ir kalps savā domāšanā, jo balso par tiem, kuri balso pret viņa algu."

Fūrmanis turpināja strīdu, nākamajā tvītā pavēstot:

"Šodien saruna ar kādu kolēģi par sabiedrībā notiekošo. Tikām arī līdz politikai. Viņai bija tik atklāts un patiess jautājums: "A kas tas Aldis Gobzems tāds ir? Pirmo reizi tādu personu dzirdu."

Uz to atbildi parādā nepalika arī Gobzems:

"Fūrmanis domā, ka "uzdi…sa" man, bet patiesībā parādīja, cik neizglītots ir viņa kolēģis. Tups zābaks, jo nezināt lv zināmākos politiķus vai nepārzināt politiku ir tikai neizglītotības pazīme. Žēl, ka tik dumji cilvēki apkārt Fūrmanim."


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Rīgā, 11.novembra krastmalā, veidos skulptūru ansambli

Rīgā, 11.novembra krastmalā, veidos skulptūru ansambli "Laika upes liecinieki", paziņo Rīgas dome.

Kultūra Vāc parakstus par liegumu publiskos pasākumos saīsināt Latvijas valsts himnu

Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana par Latvijas valsts himnas atskaņošanu pilnā garumā publiskos pasākumos.

Kultūra Šogad Latvijas Leļļu teātris plāno iestudēt desmit izrādes

Šogad Latvijas Leļļu teātris plāno iestudēt desmit izrādes, iecerēts, ka Lielajā zālē un Mazajā zālē taps četri iestudējumi, savukārt divi iestudējumi gaidāmi Kamerzālē, izriet no teātra 2023.gada pārskata.

Lasiet arī

Kultūra Pārdaugavas nākotnes forumā definēs kultūras dzīves attīstību

Pārdaugavas nākotnes forumā plāno definēt Rīgas kreisā krasta kultūras dzīves attīstību, informē "Pārdaugavas kultūras apvienība".

Interesanti fakti Iedzīvotāji Latvijā optimistiskāki par dzīves līmeņa uzlabošanos nekā ES vidēji

Latvijā 34% iedzīvotāju cer, ka nākamo piecu gadu laikā to dzīves līmenis paaugstināsies, kamēr Eiropas Savienībā (ES) uz dzīves līmeņa pieaugumu cer vidēji 15%, liecina jaunākā "Eirobarometra" aptauja.

Pasaule ISW: Krievija pulcē grupējumu Harkivas virzienam

Krievija turpina veidot savu ziemeļu grupējumu, kas varētu atkal uzbrukt Ukrainas ziemeļaustrumiem, tostarp Harkivai, tomēr Krievijai pagaidām nav spēku pilsētas sagrābšanai, uzskata ASV Kara studiju institūta (ISW) pētnieki.

Sabiedrība Ukrainas pilsoņiem piešķirtas četras stipendijas

Valsts kultūrkapitāla fonds (VKKF) aprīlī piešķīris četras stipendijas radošo stipendiju programmā Ukrainas pilsoņiem 7200 eiro apmērā, aģentūru LETA informēja VKKF pārstāve Ilona Skuja.