• Einārs,
  • Ervīns,
  • Klāvs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


VIDEO. Šis laiks nav īpaši radošs, paziņo Reiniks, un izlaiž jaunu dziesmu

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
LETA 14:25, 28.04.2020 1


Turpinoties pašizolācijas un mājās palikšanas laikam Latvijā un pasaulē, mūziķis Lauris Reiniks klausītāju un skatītāju vērtējumam nodevis savu jauno dziesmu un mūzikas video ar nosaukumu Dīvaini mierīgi. Dziesmas videoklipā ir satikušās Reinika mūzika un ainas no režisora Ivara Zviedra topošās dokumentālās filmas.


Foto: Youtube

Dziesmas "Dīvaini mierīgi" mūzikas autors kā vienmēr ir pats Lauris Reiniks, bet tekstu radījis jaunais un talantīgais mūziķis no Jelgavas Gatis Mūrnieks.

"Godīgi sakot, šis laiks nav īpaši radošs un nav liela vēlme kaut ko radīt un komponēt. Šis ir tiešām dīvains un ļoti mierīgs laiks. Un varbūt tāpēc gribējās vienkārši pabeigt dziesmu, kuru sāku komponēt pirms sākās šī situācija un ielikt vārdos, kas raksturotu to, kā es un domāju mēs daudzi šobrīd jūtamies.

Tā ir dziesma par ilgošanos, neziņu un cilvēku mīlestību. Katram noteikti pietrūkst kaut kas cits, bet man visvairāk tas ir fizisks kontakts ar citiem cilvēkiem, draugiem, radiem – iet ciemos, svinēt, paspiest roku, apkampt, iedot buču. Viss tas, kas vēl pirms pirms pāris mēnešiem bija normāla komunikācija starp cilvēkiem. Atliek cerēt, ka visi kopā mēs palīdzēsim tam ātrāk beigties un atgriezīsimies normālā dzīvē," skaidro Lauris.

Interesanti, ka dziesmas Dīvaini mierīgi video versijā Lauris Reiniks sadarbojas ar dokumentālo filmu režisoru Ivaru Zviedri, ļaujot ieskatīties kadros no viņa topošās filmas. Kā ziņots agrāk, Zviedris šobrīd strādā pie savas jaunās dokumentālās filmas par Covid19 ietekmi Latvijā, kas uz ekrāniem nonāks 2021. gadā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Kurzemes kultūras programmā šogad apstiprināti 67 projekti

Kurzemes plānošanas reģiona izsludinātajā Valsts kultūrkapitāla fonda mērķprogrammas "Latviešu vēsturisko zemju attīstības programma" projektu konkursā "Kurzemes kultūras programmā 2024" šogad apstiprināti 67 projekti.

Kultūra Pārdaugavas nākotnes forumā definēs kultūras dzīves attīstību

Pārdaugavas nākotnes forumā plāno definēt Rīgas kreisā krasta kultūras dzīves attīstību, informē "Pārdaugavas kultūras apvienība".

Kultūra 44 gadus vecais reperis Ozols: «‎Šī filma ir kā vēlviens foršs atskats» (VIDEO)

Koncerta ierakstīšana, aizkulises un viss pēcapstrādes process bija liels notikums.

Kultūra Bīskaps: Jaunu cilvēku vērtību sistēma ir degradējusies

Ar nožēlu jāatzīst, ka daudzu, sevišķi jaunu cilvēku vērtību sistēma ir degradējusies, sestdien Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienas svinīgajā dievkalpojumā Rēzeknes Vissvētākās Jēzus Sirds Romas katoļu katedrālē sacīja Rēzeknes-Aglonas diecēzes bīskaps Jānis Bulis.

Lasiet arī

Sports «Valmierai» par nodokļu parādu atņem trīs punktus kopvērtējuma tabulā

Latvijas futbola virslīgas komandai "Valmiera" par nenomaksātiem nodokļiem atņemti trīs punkti čempionāta kopvērtējuma tabulā, vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF).

Interesanti fakti Latvijā ik gadu ir plānots saražot aptuveni 30 Patria bruņumašīnu

Latvijā ik gadu ir plānots saražot aptuveni 30 "Patria" bruņumašīnu, aģentūra LETA noskaidroja Aizsardzības ministrijā (AM).

Pasaule Lietuvas muitnieki novērš divu «Tesla Cybertruck» izvešanu uz Baltkrieviju

Lietuvas muitnieki aizturējuši divus automobiļus "Tesla Cybertruck", jo ir aizdomas, ka šos pikapus ar elektrodzinēju bija paredzēts kontrabandas ceļā caur Baltkrieviju ievest Krievijā, tādējādi pārkāpjot Eiropas Savienības (ES) sankcijas.

Sabiedrība Ceturtdien Latvijā vietām snigs

Turpinoties aukstam laikam, ceturtdien Latvijā iespējams snigs, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze.