• Ilga
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ieteikumi sejas pūdera uzklāšanai

Teksta izmērs Aa Aa
Veselība
15:14, 29.12.2022


Sausi un birstoši sejas pūderi ir lieliski, lai radītu matētas sejas ādas iespaidu. Tie palīdz izlīdzināt sejas toni un fiksē grimu ilgākai noturībai.



Klipshop un citu skaistumkopšanas veikalu produktu klāstā ir atrodami dažāda sastāva, tekstūras un pielietojuma sejas pūderi, taču tiem visiem kopīgs ir lietošanas princips - sejas pūderis uz ādas kļūst vizuāli nemanāms. Lai panāktu šādu neredzamu koriģējošo efektu, ir vērts pievērst uzmanību pāris būtiskiem aspektiem.

Atbilstība ādas tipam un vēlamajam vizuālajam efektam

Lai atrastu sev vispiemērotāko sejas pūderi, vispirms ir jāizvērtē sejas ādas īpatnības un produkta sastāva atbilstība ādai. Tas ļaus lieki nekairināt jutīgu ādu un izvēlēties atbilstošāko pūdera pārklājumu sejas ādai – caurspīdīgu, tonētu vai klājošu pūderi.

  • Caurspīdīga pārklājuma sejas pūderis matē ādu un nerada pārāk biezu produkta slāni uz sejas ādas, ļaujot radīt dabiska grima iespaidu;
  • Matēti sejas pūderi sausina sejas ādu. Tādēļ šādi pūderi sausai ādai ir jālieto uzmanīgi un nelielā daudzumā pēc mitrinoša un tonālā krēma uzklāšanas.
  • Caurspīdīgie sejas pūderi ir labāk piemēroti taukainai sejas ādai;
  • Tonēti sejas pūderi palīdzēs koriģēt nobriedušas sejas ādas nepilnības – palielinātas poras un smalkas grumbiņas.

Ņemot vērā šādas atšķirības, ir svarīgi atrast atbilstošu toni, lai pūderis ne tikai maskētu, bet arī palīdzētu atsvaidzināt sejas ādas toni. Pārāk gaišs tonis sejas ādu var vizuāli padarīt pelēcīgu, savukārt tumšs tonis radīs krasu atšķirību ar dekoltē zonu.

Ievērota uzklāšanas secība

Pirms sejas pūdera uzklāšanas sejas āda ir jāsagatavo ar korektoru vai tonālo krēmu. Tas ļaus iegūt vienmērīgu vizuālo izskatu un nodrošinās nepieciešamo ilgnoturību.

Sejas pūderis nav vienmērīgi jāuzklāj uz visu seju. Daudz efektīgāk ir koncentrēties uz sejas zonām, kas dienas gaitā var kļūt taukainas. Pūdera uzklāšanu uzsāk no sejas centra, virzoties lielos apļos uz ārējām zonām. Tikai tad tiek klāts vaigu sārtumus vai sejas mirdzums. Pūderis šiem kosmētikas līdzekļiem nodrošina ilgāku noturību.

Neliels pūdera uzklāšanas daudzums

Ir būtiski atcerēties, ka pūdera kārtu nav nepieciešams atjaunot visas dienas garumā. Ik pa laikam pievienojot jaunu pūdera kārtu, ir viegli pārspīlēt ar uzklāto daudzumu. Pūderis zaudē savu caurspīdīguma efektu, vizuāli sabojājot grima kopiespaidu. Tieši tādēļ pūdera uzklāšanai vienmēr ir jāizmanto atbilstošas kosmētikas otas, no kurām ir viegli notraukt lieko pūderi.

Lai pareizi piemeklēt sev pūderi, var vērsties pie skaistumkopšanas specialistiem vai apmeklējot krāsošanas kursus. Savukārt, Klipshop skaistumkopšanas preču interneta veikalā ir atrodams plašs un daudzveidīgs sauso, birstošo pūderu klāsts perfekta grima izveidošanai.

Apmaksāta publikācija


Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Veselība Stradiņa slimnīcā sāk izmantot intraoperatīvās neiromonitorēšanas metodi

Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīcas (PSKUS) Neiroķirurģijas klīnika sadarbībā ar Neiroloģijas klīniku funkcionālajā neiroķirurģijā sāk izmantot intraoperatīvās neiromonitorēšanas (IONM) metodi, informē slimnīca.

Veselība Jauna šokējoša izstāde Anatomijas muzejā, noteikti apskatiet (+VIDEO)

Profesors Hohšteters šajos preparātos saskatīja ne tikai izglītības, bet arī zinātnisko vērtību.

Veselība Deputāti spriedīs par onkoloģisko pacientu ārstēšanas uzlabojumiem Latvijā

Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas Sabiedrības veselības apakškomisijā otrdien, 3.septembrī, deputāti spriedīs par onkoloģisko pacientu ārstēšanas un aprūpes iespējamajiem uzlabojumiem, liecina komisijas sēdes darba kārtība.

Veselība Putekļu ērcītes Latvijas bērniem bieži izraisa alerģiju (+VIDEO)

Tās visbiežāk atrodas tādās vietās kā matrači, spilveni, segas, paklāji un mīkstās mēbeles.

Lasiet arī

Sports Snikus kļūst par divkārtēju Parīzes paralimpisko spēļu čempionu

Latvijas parasportists Rihards Snikus ar zirgu "King of the Dance" sestdien Parīzes paralimpisko spēļu paraiejādes sacensībās brīvā stila disciplīnā "Grade I" grupā izcīnīja pirmo vietu.

Veselība Rudens izdzīvošanas padomi no Latvijas psihiatriem (+VIDEO)

Ja nav iespējams vienmēr satikties klātienē, izmantojiet mūsdienu tehnoloģijas.

Ekonomika Latvijas lauksaimnieki aktīvi izmanto mēslojumu, kas jāzina (+VIDEO)

Īpaši jūtīgās teritorijās neizkliedē nekāda veida kūtsmēslus un fermentācijas atliekas.

Kultūra Populārs latviešu ansamblis «‎The Tunes» laidis klajā košu dziesmu (+VIDEO)

Paškontroles būtība ir spēja regulēt savas emocijas, domas un uzvedību, saskaroties ar dažādiem ikdienas kārdinājumiem un impulsiem.