• Gundega,
  • Terēze
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Pļaviņš/Točs bez došanās kortā saņem uzvaru pār Covid-19 skarto Čehijas duetu

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 08:40, 26.07.2021


Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs bez došanās kortā saņēmuši uzvaru Tokijas olimpisko spēļu turnīra pirmajā mačā, teikts rīkotāju paziņojumā.



Ar 14.numuru izliktajiem Pļaviņam/Točam pirmajā spēlē plkst.11 pēc Latvijas laika bija jātiekas ar čehiem Ondržeju Perušiču un Davidu Šveineru (11.).

Perušičam jau pirms nedēļas tika konstatēts Covid-19 un arī svētdien veiktais tests bija pozitīvs. Čehijas komanda nav aizvietojusi Perušiču ar citu spēlētāju, tāpēc duets pirmdien nevarēs doties kortā.

Pagaidām čehiem zaudējums piešķirts tikai šajā spēlē, taču arī dalība pārējās divās apakšgrupas spēlēs ir zem lielas jautājuma zīmes.

Čehi iepriekš piedāvāja pārcelt spēli uz vēlāku laiku, kam savukārt nepiekrita latvieši.

Vēl šajā grupā ir arī Krievijas Olimpiskās komitejas (OKR) duets - pasaules čempioni Vjačeslavs Krasiļņikovs un Oļegs Stojanovskis, kā arī Meksikas duets Hosue Gastons/Hosē Rubio.

Gan vīriešiem, gan sievietēm dalību astotdaļfinālā nodrošinās visu sešu grupu divas labākās komandas, kā arī divas labākās trešo vietu ieguvējas. Vēl divas vietas astotdaļfinālā vienā "laimīgo zaudētāju" mačā noskaidros pārējās četras trešās vietas ieņēmējas.

Olimpiskie čempioni tiks noskaidroti 6. un 7.augustā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Kozlovskis apbalvojis profesionālos sportistus par sasniegumiem

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (JV) šodien pasniedza Iekšlietu ministrijas (IeM) Pateicības IeM veselības un sporta centra Sporta nodaļas profesionālajiem sportistiem par sasniegumiem Pasaules čempionātos 2023. un 2024.gadā, VS.LV informēja IeM.

Sports Ostapenko Madrides «WTA 1000» turnīra otrajā kārtā tiekas ar Bouzasu-Maneiro

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko šodien Madrides "WTA 1000" turnīra otrajā kārtā spēkosies ar kvalifikāciju pārvarējušo spānieti Džesiku Bouzasu-Maneiro.

Sports Mediji: Klārka parakstīs astoņu gadu vienošanos ar Nike

Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) draftā ar pirmo numuru izvēlētā Keitlina Klārka tuvākajā laikā parakstīs ievērojamu vienošanos ar sporta zīmolu "Nike", informē Ziemeļamerikas mediji.

Sports Akcijā aicinās iedzīvotājus lifta vietā izmantot kāpnes

Lai atgādinātu par fizisko aktivitāšu nozīmīgumu ikdienā, šodien norisinās akcija "Diena bez lifta 2024", aģentūru LETA informēja Latvijas Tautas sporta asociācija.

Lasiet arī

Interesanti fakti Aptauja: Latvijā 47% iedzīvotāju saskārušies ar agresīvu braukšanu

Latvijā kopumā 47% iedzīvotāju saskārušies ar agresīvu braukšanu, aģentūru LETA informēja apdrošināšanas kompānijas pārstāvji, atsaucoties uz veiktās aptaujas datiem.

Kultūra Priekšlikumiem par atteikšanos no programmām krievu valodā trūkst pamatojuma

Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) priekšlikumiem atteikties no radio reklāmām un radio programmām krievu valodā trūkst argumentēta pamatojuma, aģentūrai LETA pauda Latvijas Raidorganizāciju asociācijas (LRA) valdes loceklis un radio "SWH" komercdirektors Filips Rubenis.

Sports Ostapenko iekļūst Madrides WTA 1000 turnīra astotdaļfinālā

Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko sestdien sasniedza Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību astotdaļfinālu.

Interesanti fakti Eksperts: šobrīd ceļošana grupās ir drošāka (+VIDEO)

Šādos kopīgos ceļojumos, ja vien cilvēks ir atvērts, viņš piedzīvo daudzas jaunas iepazīšanās.