Bertāns samet 20 punktus, bet Wizards pēdējās sekundēs zaudē Celtics (+VIDEO)

Sports
VS.LV 08:05, 01.03.2021 0

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē guva 20 punktus, bet viņa pārstāvētā komanda Vašingtonas "Wizards" piedzīvoja zaudējumu.

 

"Wizards" viesos ar 110:111 (28:33, 27:27, 21:19, 34:32) piekāpās Bostonas "Celtics".

Bertāns šajā spēlē laukumā pavadīja 26 minūtes un astoņas sekundes, kuru laikā guva 20 punktus, izcīnīja divas atlēkušās bumbas un divreiz rezultatīvi piespēlēja. Basketbolists grozā raidīja piecus no deviņiem tālmetieniem, kā realizēja visus piecus "sodiņus". Viņš arī nopelnīja četras personīgās piezīmes un spēli noslēdza ar otro labāko +/- rādītāju komandā +10.

Svētdien Bertāns uzstādīja jaunu kluba rekordu. Basketbolists jau 16 spēlēs pēc kārtas ir iemetis vismaz divus vai vairāk tālmetienus.

Rezultatīvākais "Wizards" komandā ar 46 punktiem un septiņām bumbām zem groziem bija Bredlijs Bīls, taču Rasels Vestbruks izcēlās ar 24 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām.

Bostonas komandas rindās Džeisons Teitams iemeta 31 punktu un izcīnīja astoņas bumbas zem groziem, vēl 21 punktu, piecas atlēkušās bumbas un astoņas rezultatīvas piespēles iekrāja Kemba Volkers, kamēr Daniels Teiss iemeta 20 punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas.

47 sekundes līdz spēles beigām Bīls pēc Bertāna piespēles ar divpunktu metienu panāca 110:105. Turpinājumā Teitams divus punktus atguva, Vestbruks aizmeta garām tālmetienu, bet vēl viens sekmīgs Teitama uzbrukums jau panāca -1 (109:110). Brīdi vēlāk Bīls pieļāva kļūdu, kā rezultātā bumba nonāca pie "Celtics".

Teitams 4,7 sekundes līdz spēles beigām iemeta uzvaru nesošo grozu, bet Bīls pēdējā "Wizards" uzbrukumā iepretim "Celtics" soliņam netika galā ar pretinieku presingu un aizmeta garām pēdējo sekunžu metienu.

Otrdien "Wizards" savā laukumā tiksies ar Memfisas "Grizzlies".

"Wizards" šosezon 32 spēlēs izcīnījusi 13 uzvaras un Austrumu konferencē ierindojas 12.vietā.

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Madrides Real futbolisti kļūst par Spānijas čempioniem

Madrides "Real" futbolisti sestdien savā laukumā svinēja uzvaru un 36.reizi kļuva par Spānijas čempioniem.

Sports Rihardam Bukartam hat-trick graujošā Latvijas hokejistu uzvarā

Latvijas vīriešu hokeja izlase sestdien "Arēnā Rīga" ar graujošu uzvaru pār Norvēģiju noslēdza pārbaudes spēļu sēriju pirms pasaules čempionāta, Rihardam Bukartam izceļoties ar trim gūtiem vārtiem.

Sports Šilovs atvaira visus pretinieka metienus, Canucks iet tālāk (VIDEO)

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs piektdien atvairīja visus pretinieka metienus, bet uzbrucējs Teodors Bļugers vienreiz meta pa vārtiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņu pārstāvētā Vankūveras "Canucks" komanda izcīnīja uzvaru.

Sports Latvijas hokejisti pārbaudes spēlē negūst vārtus un papildlaikā zaudē norvēģiem

Latvijas vīriešu hokeja izlase piektdien Rīgā priekšpēdējā pārbaudes spēlē pirms pasaules čempionāta ar rezultātu 0:1 (0:0, 0:0, 0:0, 0:1) papildlaikā zaudēja Norvēģijai.

Lasiet arī

Sabiedrība Maksas neatliekamās medicīniskās palīdzības pakalpojumi Latvijā pieaugs par 9%

Pērn mazāk nekā divas trešdaļas pacientu maksāja ārstiem, kuri ieradās viņu mājās.

Sabiedrība Lūdz CSDD viest skaidrību par mopēdiem līdzīgu braucamo lietošanu uz ietvēm

Rīgas dome lūgusi Ceļu satiksmes drošības direkcijai (CSDD) viest skaidrību par to, vai pa ietvēm patlaban braucošie mopēdiem līdzīgie braucamie patiešām ir elektrovelosipēdi, par kādiem tie tikuši reģistrēti.

Pasaule Austrālija apsūdz Ķīnu par iznīcinātāja rīcību virs starptautiskiem ūdeņiem

Austrālija caur dažādiem kanāliem izteikusi protestu Pekinai par Ķīnas iznīcinātāja rīcību virs starptautiskiem ūdeņiem izšaujot signālraķetes, tādējādi apdraudot Austrālijas jūras spēku helikopteru, otrdien paziņoja salas valsts premjerministrs Entonijs Albanīzs.

Pasaule Sārts: Frontē Ukrainā gaidāma ļoti sarežģīta vasara

Frontē Ukrainā gaidāma ļoti sarežģīta vasara, otrdien intervijā TV3 prognozēja NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra direktors Jānis Sārts.